Sari la conținut

PUSTOAICA 2012

Postări Recomandate

• Oras:da' cica cicalaca cichi cha
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

spart la ochiu maro barbugiule de catre pezvenghiul krang.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Alexandra 22  Postat Astazi, 17:00

Krang mi-a spart parola ,si  m-a amenintat de cateva zile ca imi declara razboi pentru ca am hotarat ca nu mai pot fii cu el! Omul ma suna zilnic, imi da mesaje ca imi declara razboi, a dat puncte de pe niste conturi de care habar nu am..

• Oras:Bucuresti
Postat

Spart în cur....sau unde?

vezi mah ca a post pustoaica pe contul colegei

• Oras:Dudesti
Postat

Beliciune belita :)

Si toate nick-name-urile da-te in primire? :(

Hai să ne facem că dormim pe noi.....e mult mai lejer ;)

Vizitator
Postat

Sunt conturile lui Krang alea, nu si-a scris ea nicio recenzie

Postat

O sa ruleze un nou serial: Rebecca-Krang care o sa fie la concurenta cu serialul Ventrino-Monica Moldoveanca....vai de pulili noastre :(

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Stai linistit Greule ca, conturile Popescu133, Popac13 si KojoK sunt facute de ea galbene la fazan, melodi de ieri si de azi, cum te simti azi si multe alte sectiuni de la DG. cu scopul de asi face recenzii si de a se vota !!!

• Oras:B.
Postat

Aici se ajunge de fiecare data....Probleme in paradis?!

Am intuit bine....De fapt stiam ca aici se va ajunge, am mai vazut filmul asta. 

O stiu si pe ea, cat si pe Krang, i-am intalnit odata. @Krang, nu e golaneste ceea ce-i faci acum. Daca o mana te-a hranit, nu poti sa o musti acum. Daca a fost iubire, de ce ai ura acum pt ea?

Va las,am uitat ca umblati in haita!

Sunt singuratic. Dar parca mai bine in haita pt un scop comun : fraierii. Mai bine asa decat in satra si cu miloaga. 150 de lei? Wtf

• Like 2
Postat

Beliciune belita :)

Si toate nick-name-urile da-te in primire? :(

Hai să ne facem că dormim pe noi.....e mult mai lejer ;)

Barbugiu vorbesti aiurea, eu nu mai sunt cu el de sambata ,ieri si-a facut 2 conturi verzi..pentru ce intreaba-l pe el!Nu am treaba cu conturille facute de el,eu nu am nevoie  de puncte,recenzii false... cei care au fost la mine au fost pe buna dreptate sunt multi care pot confirma acest lucru

Vizitator
Postat

Krang, si daca ar fi adevarat ce zici, tot nu conteaza, e urat din partea ta. Fii coaie barbat, ce inseamna comportamentul asta?

Postat

Krang, acum am vazut ca ai postat si tu. Parca mai bine m-as bucura sa o vad pe ea cu conturi false decat sa te stiu pe tine ca o iei pe urmele vulpoiului

Postat

Krang, si daca ar fi adevarat ce zici, tot nu conteaza, e urat din partea ta. Fii coaie barbat, ce inseamna comportamentul asta?

Prietene, aderata ca e urat din partea mea !!! foarte urat !!! dar ajungi la o limita cu umilintele si refulezi !!! sa dai zana jos de pe pegasul pe care se crede !!!

Postat

Barbugiu vorbesti aiurea, eu nu mai sunt cu el de sambata ,ieri si-a facut 2 conturi verzi..pentru ce intreaba-l pe el!Nu am treaba cu conturille facute de el,eu nu am nevoie de puncte,recenzii false... cei care au fost la mine au fost pe buna dreptate sunt multi care pot confirma acest lucru

Rebecco,și care ar fi alea doua conturi verzi facute ieri???

Postat

Krang, acum am vazut ca ai postat si tu. Parca mai bine m-as bucura sa o vad pe ea cu conturi false decat sa te stiu pe tine ca o iei pe urmele vulpoiului

Nu Euflo eu nu o bat nu o injur, doar ii platesc cu aceeasi moneda cu care am fost tratat ;)

Postat

Sunt conturile lui Krang alea, nu si-a scris ea nicio recenzie

Greule hai sa iti zic eu cu e treaba cu recenziile !!! ea le scriea ca eu nu aveam chef si imaginatie ( tot forumul imi cunoaste tiparul recenziilor mele ) dupa care eu o corectam ( pentru ca nu stie sa scrie corect gramatical ) si ea o posta de pe ce cont vroia ea ;) conturile erau facute ori de ea ori de mine amandoi facem trafic ca sa facem cele 200 de postari pentru a ingalbenii contul dar 90% din posturi sunt scrise de ea !!!

Postat

Bob Marley si JOKAR, SI UZZI 666 au fost facute de ieri,eu cu el  nu mai sunt de 1saptamana ,puteti vedea punctele la pozele ,si-a facut conturi ca sa dea lu Seything ca sa castige concursul,ba chiar si de pe contul meu si al colegei Alexandra a dat puncte..

Postat

Nu Euflo eu nu o bat nu o injur, doar ii platesc cu aceeasi moneda cu care am fost tratat ;)

Mă Krangule,spune nene ce ai de spus,în pula mea....tace unu',tac doi,tac trei......ajungem mai rau ca la militie,hotii care striga hotii :( vezi cazul Siana ;)

Mie unul mi-e draga Rebecca,este o fata super OK din punctul meu de vedere,dar pân' la proba contrarie vreau sa fiu impartial ;)

• Like 1
Postat

Bob Marley si JOKAR, SI UZZI 666 au fost facute de ieri,eu cu el nu mai sunt de 1saptamana ,puteti vedea punctele la pozele ,si-a facut conturi ca sa dea lu Seything ca sa castige concursul,ba chiar si de pe contul meu si al colegei Alexandra a dat puncte..

JOKAR sai JOKER????

Vizitator
Postat

Da, dar nu te ajuta cu nimic sa te porti asa. Unde e demnitatea? 

Nu stiu care e treaba cu voi, dar puteati s-o terminati elegant, fara scandal, cearta, amenintari, etc

Postat

Asta am si incercat dar Pustoaica 2012 la capitolul diplomatie este 0 si sti si tu cand stai intr-un grup care se comporta intr-un anumit fel te molipsesti si tu :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...