Sari la conținut

Sex Total Ploiesti

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu mai bn ma vezi tu live in funduletul gol si in  imi umpli si pasarika :))) :***

faci facesitting? hmm... daca da, suna interesant. Dar sa te tii de treaba, nu ca pustoaicele de pe aici

• Oras:Ploiesti
Postat

O sa vin si eu pe la tine sa ne distram in decursul saptamanii viitoare :* sper sa fi amabila cu un virgin :)

Ok sa nu uiti sa`mi precizezi:** pop

Postat

faci facesitting? hmm... daca da, suna interesant. Dar sa te tii de treaba, nu ca pustoaicele de pe aici

Fac orice dragule:**

Postat

Daca ai peste 18 esti bine venit si servit:**

Am am...o sa vin cu siguranta la tine cat de curand...o sa te sun sa stabilim detaliile mai atunci. te pup :*

Postat

Am am...o sa vin cu siguranta la tine cat de curand...o sa te sun sa stabilim detaliile mai atunci. te pup :*

Ok  dragule te astept :***

Postat

teas ruga sa vi odata la mall mergem imi faci un oral si daca este bine vin in fiecare luna pt 150

De  curiozitate a mai fost careva care ti`a pus botu la vrajeala asta ieftina:)))))

Postat

Ba da draga :), am vorbit prin mesaje daca mai ti minte,dar vroiam sa stiu de  la ce sa ma astept cand o sa te  vad :>

Postat

Ba da draga :), am vorbit prin mesaje daca mai ti minte,dar vroiam sa stiu de  la ce sa ma astept cand o sa te  vad :>

Dragul meu daca as sta sa vb prin mesaje cu toti clienti cate 5 minute in particular si sa raspund la toate intrebarile puse prin mesaje pai as schimba tastatura la telefon la 2 zile.. Suna`ma si intreaba ceea ce vrei sa afli si te intereseaza nu`mi mai da mesaje nu am timp de ele , si asta rog si pe ceilalti .Pop

Postat

faci oral neprotejat

Buna ma numesc Andrea am 31 de ani si prestez in locatia mea sau ma deplasez doar la hotel.Sunt discreta ,igenica nu te grabesc si nu`ti fac mofturi si fite .
Prestez oral , normal si anal ( Totul protejat asa ca nu mai intrebati la telefon ca intrebati degeaba daca fac fara ) 
Oral & Normal - 70 ron ( una finalizarea  )
Oral & Normal & Anal - 150 ron ( iau decat la finalizare nu si la ora)
O ora de Oral & Normal - 200 ron 

Numar telefon  0726911957 sau 0733173085
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Buna. Scuza-ma ca scriu aici dar nu pot sa iti las un mesaj privat. Cineva de aici ti-a furat pozele: http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/femeile-sunt-precum-fructele-fiecare/12047895 . M-am gandit ca vrei sa stii. Am vazut anuntul si mi s-a parut corect sa iti spun. Are si un topic: http://nimfomane.com/forum/topic/20698-ingrid-milf-stilata-si-selectiva-0760022175-si-0743655277/. Are si pozele ei dar s-a gandit ca sunt bune si ale tale. Toate bune!

Postat

Buna. Scuza-ma ca scriu aici dar nu pot sa iti las un mesaj privat. Cineva de aici ti-a furat pozele: http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/femeile-sunt-precum-fructele-fiecare/12047895 . M-am gandit ca vrei sa stii. Am vazut anuntul si mi s-a parut corect sa iti spun. Are si un topic: http://nimfomane.com/forum/topic/20698-ingrid-milf-stilata-si-selectiva-0760022175-si-0743655277/. Are si pozele ei dar s-a gandit ca sunt bune si ale tale. Toate bune!

Ms frumos ca mi`ai atras atentia , oricum imagineaza`ti cand se va duce cineva acolo si o va vedea ca nu este fata din poze de surpriza va avea:)) urat din partea dihaniei :)). eu am tatuajul pe spate care pot sa confirm ;)....

Postat
Buna sunt Andrea o bruneta Milf de 31 ani cu sani mari frumosi,fundulet sexy si apetisant ,buzele mare si pupacioase si va astept in locatia mea comoda si curata sa va rasfat fara graba si mofturii .Deplasari pentru clienti fac doar la hotel nu si la domiciliu 

Oral & Normal - 70 ron ( una finalizarea locatia mea )

Oral & Normal - 150 ron ( una finalizare hotel )

Oral & Normal & Anal - 150 ron locatia mea  \ 200 hotel

O ora de Oral & Normal - 200 ron ( locatia mea )

O ora de Oral & Normal - 250 ( la hotel )

Numar telefon  0726911957 sau 0733173085
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...