Sari la conținut

Sex Total Ploiesti

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Buna,numele meu este Andreea,sunt o bruneta dornica de a oferii si primi placere. Am un fundulet bombat si obraznic si sani mari si jucausi. Te astept sa ne simtim bine si sa ne jucam cum iti place tie . NR:0726911957

Postat

Buna,numele meu este Andreea,sunt o bruneta dornica de a oferii si primi placere. Am un fundulet bombat si obraznic si sani mari si jucausi. Te astept sa ne simtim bine si sa ne jucam cum iti place tie . NR:0726911957

Postat

Buna, vrei sa te distrezi alaturi de o bruneta cu forme apetisante si experienta care nu te grabeste ,atunci suna.ma si vei intalni placerea . Nr : 0726911957

Postat

Buna, vrei sa te distrezi alaturi de o bruneta cu forme apetisante si experienta care nu te grabeste ,atunci suna.ma si vei intalni placerea . Nr : 0726911957

Postat

Buna, vrei sa te distrezi alaturi de o bruneta cu forme apetisante si experienta care nu te grabeste . Nr : 0726911957

Postat

Buna sunt Andreea si te astept la mine sa ne distram impreuna asa cum iti place tie fara graba . Ma deplasez si la hotel daca doresti intimitatea ta . Speak english !!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna sunt Andrea si iti ofer total protejat fara graba si mofturi .Nr tel : 0726911957

fara mofturi?

cam faci mofturi cand cere lumea poze. cam  greu de crezut ca nu sunt mofturi si la alte lucruri mai importante.  :laugh2 nu prea ne dovedesti contrariul. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...