Sari la conținut

Sex Total Ploiesti

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Hmm da in legatura cu acele recenzi vechi nu pot sa fiu pe gustul tuturor barbatilor :() ,port ochelari intradevar  cand nu port lentilele de contact si vocea da o am mai grosuta pentru ca  sunt o fumatoare inraita de la 12 ani 

Iar aceel Ciucas  din recenzie care spunea ca sunt turn off in realitate si in poze  arat bine  nu il inteleg pozele mele nu`s editate si nu`s falsuri ca pe la alte domnsoare . poti sa`ti dai seama dupa nik`ul lui ca era plin de Ciucas cand a venit la mine :))) 

Si inca ceva daca nu`ti place de mine nu te oblig eu sa vi sa te fut ok deci fara comentari aiurea !! 

Link spre comentariu
  • Oras:Adunati
  • Oras:Adunati

Doamna, daca eram plin de bere ieftina, poate continuam cu matale, din fericire pentru mine eram suficient de lucid incat sa ma retrag (habar n-ai cine sunt), in pozele din anunturi e normal sa-ti evidentiezi punctele forte, si cand spuneam ca ai ochii certatati intre ei nu ma refeream la faptul ca porti ochelari, ci ca ai strabism evident, am mentionat deasemenea ca poate exista barbati ce le face placere, ma scuzi ca sunt sincer ti-as spune asta si-n fata nu doar sub protectia anonimatului si chiar nu sunt rauvoitor, asa ca te rog sa te abti de la viitoare jigniri. O seara buna.

Link spre comentariu

Buna sunt Andrea ,bruneta, sani mari, fundulet bombat si apetisant ,am 30 de ani si prestez in locatia mea curata si aranjata  sau pot sa vin la tine la hotel pentru a te rasfata cu tot ce iti doresti fara graba si mofturii .Te astept pop.I speak spanish , greek and turkish.  Nr tel. 0726.911.957 .

Oral + Normal = 70 ron

Oral + Normal+ Anal = 150 ron

O Ora = 200 ron

Link spre comentariu

Daca ai si raspunde la tel ar fi bine. . ..sau zimi in ce interval de ore esti disponibila.pupici

Sunt disponibila de dimineata de la 9 pana seara tarziu ( 2- 3 dimi) in functie de clienti daca dupa 11 seara nu mai suna port sa spun ca iau legatura cu perna :D.

iar daca nu ti`am raspuns inseamna ca eram la program sau pur si simplu nu lucram mai incearca . te pop si eu

Link spre comentariu
Buna ma numesc Andrea am 31 de ani si prestez in locatia mea sau ma deplasez doar la hotel.Sunt discreta ,igenica nu te grabesc si nu`ti fac mofturi si fite .

Prestez oral , normal si anal ( Totul protejat asa ca nu mai intrebati la telefon ca intrebati degeaba daca fac fara ) 

Oral & Normal - 70 ron ( una finalizarea  )

Oral & Normal & Anal - 150 ron ( iau decat la finalizare nu si la ora)

O ora de Oral & Normal - 200 ron 

Numar telefon  0726.911.957
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...