Sari la conținut

doamna 37 - 0728.662.159

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Masaj cu finalizare sex oral protej,sex normal protej 50 fin zece min zona Vitan-Dristor-Baba Novac progr 10/23 0721.891.865.(fost 0728.662.159 nerecuperat inca

10 min???cu tot cu dus?

Sau preferi o mireasma de..............

Din cate stiu eu,o finalizare dureaza 30 min...Iar te crezi speciala?

• Oras:bucures
Postat

Normal ca dureaza 30 min daca ai pizda galeata...am spus fara mise en place...Dus?La banii astia il faci acasa.Dac nu ai pizd galeata si omul e harnic term in 5 min.

• Minus 2
Postat

Daca vrei cantitativ te duci la aprozar sau en gross de legume.Iei un sac de cartofi sa-ti ajunga .Ce v-am zis ...aprozaristii prefera aprozariste.Intuitia mea nu da gres.Sunt speciala ,nu ma cred.Dar inainte de toate sunt capabila sa te fac fericit in 5 min.Spaga mea

• Minus 2
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Eu zic ca 10 minute i prea mult, 3 maxim 5, ajung.

Postat

Draga puzifer, asa ca ai inteles ca miresmele se lasa acasa.Nici nu ies pe poarta dac nu sunt fresh si nici telef nu le deschid.

Doamna Alina,special pt tine,o sa ma duc o zi pe un santier din bucuresti si dupa progam am sa vin la dumneavoastra...Nu toti clientii  vin de acasa,Noi mai si lucram..

Dar nu mai bine il trimit eu pe Mr Dorel???

Auzi si tu...la banii astia faci dus acasa...

Postat

Draga puzifer, asa ca ai inteles ca miresmele se lasa acasa.Nici nu ies pe poarta dac nu sunt fresh si nici telef nu le deschid.

Stai cumva la curte,de numesti sua poarta?

Cada cum o numesti?lighean???copaie???

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Stai cumva la curte,de numesti sua poarta?

Cada cum o numesti?lighean???copaie???

Tu ai impresia ca numai la bloc sexista cada?

Vizitator taki
Postat

alina cand te muti si tu la baba novac?

• Oras:UndevaCandva
Postat

Masaj cu finalizare sex oral protej,sex normal protej 50 fin zece min zona Vitan-Dristor-Baba Novac progr 10/23 0721.891.865.(fost 0728.662.159 nerecuperat inca

10 minute? Pe bune? Pff...adica la foc automat, nici nu ajungi bine, ca deja trebuie sa pleci, chiar daca e actiunea propriu-zisa! Te stresezi numai cu gandul asta! Iar in banii astia sa mai avem pretentia si la dus? La mine e un "must have", indiferent ca am facut in urma cu 15 minute si vin direct de acasa, dar e ceva de bun simt! Crezi ca dam apometrele peste cap?! Nu stiu daca sa iau in gluma sau in serios acest anunt! :)

• Like 2
Vizitator
Postat

Madame  Alina, esti plina de imaginatie si de variatie  sexistentiala nedisimulata.

Desi  m-ai trecut pe lista neagra (totusi am fost rezonabil, te-am rugat sa inchidem usa trecutului si sa incercam alta experienta ) hop si eu pe aici !

Treaba asta cu 10  minute ( sex continuu ) ma da pe spate si pe mine - stimata doamna, tie iti convine ca doar  nu trebuie sa ai erectie la comanda, sa ejaculezi in timp scurt , sa fii in forma.

Dar barbatii  sint facuti altfel, poti  contrazice asta ? Ce avem noi intre picioare este un complicat mecanism hidraulic - psihic - fizic.

Poate tu esti  superfemeie in toate  cele, eu nu sint superbarbat  dar eu platesc si  consider ca am pretentii  normale.

De ce nu esti realista si rezonabila, doar nu sintem la pompieri....sau te pomenesti ca te imbraci in pompier ca sa vad  rosu in fara ochilor  si sa explodez mai repede ? Sau poate trebuie sa ma imbrac eu in pompier  ca sa imi induc timpul limita de 10 ( zece ), 10 ( zece ) , 10 ( zece ) minute.....

Am mai zis si repet - esti dama inca bine, educata, dar cu unele excese si toane ciudate...... :hihat 

Daca  iti  dau  100 de  Lei  accepti  30 minute de sex  efectiv si de  zbenguiala si smotoceala ?

Apreciez  ca accepti sex numai cu caciulita.... :bow2

Hai, lasa  supararea  pe  barbati in general si fii si tu mai entuziasta, asa poti sa ne entuziasmezi si pe noi , astfel toti vom avea  iluzia  multumirii.....

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Venerabile domn Gelu ...avand in vedere precedentul eu consider ca puteti merge la alte clase si alte specii preferate asa cum v-ati exprimat pt ca dvs sunteti un om cu dare de mana si nu va doriti ieftin si prost ,daramite scump si prost.Parca asa spuneati deunazi.Eu nu uit iar de iertat doar D zeu se ocupa .Atat.

Postat

Doamna aceasta priveste barbatii ca niste bancomate cu bani si robotei cu erectii la comanda. Asadar si prin urmare n-o recomand, cu parere de rau! 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum bre...s-a rupt lantul de iubire???

Pana de curand credeai ca toti userii care si-au spus parerea sunt exagerati. Sa inteleg ca ai testat pe propria piele serviciile doamnei?

Vizitator taki
Postat

ohh, la baba novac i bine!

Vizitator taki
Postat

Doamna aceasta priveste barbatii ca niste bancomate cu bani

Ca orice alta femee, lol

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...