Sari la conținut

doamna 37 - 0728.662.159

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

I-ati dat apa la moara , doamna este de mahala nici la telefon nu stie sa vorbeasca frumos ,ce alte pretentii sa mai ai ..
Unde nu e cap e vai de picioare si la varsta ei mai mare rusinea !

• Oras:bucures
Postat

• Iar v=am prins cu minciuna ...ca n=am mai dat anunt pe nr asta ...am dat azi 31.03.2015 ora 15 primul anunt ..nu stiu unde ati sunat dvs daca o perioada a fost in concediu acest nr,posibil la 0734.593.005 dar acolo rasp o colega,o sa raman numai pe nr mele ,bune sau rele, sunt ale mele :pepsi  :no2 d na nu e de mahala ,parol

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

daca nu ii tragi o palma lui taki tot degeaba Alina

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

NU draga sunt colegele mele te deranjeaza ....mai dormi si tu sau stai numai pe forum.... :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

Da, ma deranjeasa pentru 2 motive:

1- colegele tale pot sa isi faca un cont pe ninfomane si isi posteaza singure anunturile si poze, ca tu nu esti peste lor, corect?

2- folosesti POZE FALSE, ca i impotriva regule de forum, dar il stiai deja, corect?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

daca nu ii tragi o palma lui taki tot degeaba Alina

Ai observat ce obraznic a devenit ?  :laugh2

• Oras:bucharest
Postat

Axion79...si colega era la fel?

dupa atatea recenzii negative,inseamna ce esti masochist sa te duci la doamna.

Am vizitat-o pe doamna de cand activa pe stefan cel mare,putin mai sus de ACR...si e putin spus nebuna.

am considerat ca este nevoie sa-mi tocesc buricele degetelor pentru a lasa o recenzie.fie ea si negativa,dar citind tot ce ati scris despre aceasta doamna,mi-am facut curaj.

doamna alina a activat...calea mosiilor,colt cu eminescu...stefan cel mare,mai sus de ACR...marele giratoriu de la alba-iulia,intr-o garsoniera in care perdeaua isi facea laba,intelegeti ce vreau sa spun.

Postat

@taki,esti sigur ca acest nr ii apartine?

Pozele care insotesc anuntul cu nr postat de tine nu prea au legatura cu celelalte poze de pe topic.

La nr

0722480335 este anuntul:
EXPERIMENTEAZA maturitatea sexuala a unei femei de 40 de ani. Experienta si maturitatea isi spun cuvantul. Ador sa-mi faci cunnilingus pana la orgasmul meu exploziv. Doar domni seriosi. Zona Vatra Luminoasa.70L
:slap2 :slap2 :slap2 :laugh2

Deci pana la urma astea sunt pozele ei reale sau...?

• Minus 2
Postat

Ce facea perdeaua??

Ai prestat o perioada la alba-iulia,intr-o garsoniera,unde perdeaua ta isi facea laba...

Pe scurt...guvidul sau cine te promoveaza,probabil era prea excitat si a inceput sa o frece...

Tin minte ca am plecat speriat dupa nici 10 min...de cerut banii inapoi..... :no2

Postat

Cred ca nu mai stiti ce sa inventati lumea cunoaste mai bn asa ca va obositi degeaba ba una ba alta...maine poate citesc ca am si vreum plod ...tot dupa perdea.La nivelul pe care -l aveti nu m-ar mira.biata fem batrana sau biet fotograf.Oricum a fost monumentala jur

Postat

M am promovat si ma promovez singura .Tot a fost creatie proprie ,munc proprie ,in regie proprie ..am mansarda utilata bine...am fost premiant daca stii ce e aia..cerc de romana,olimpiada de romana,liceu economic,lucrat firmei etc banalitati.O casuta ,niste functii micute

Postat

Femeie muncitoare .Ambitioasa ..curajoasa ,descurcareata,corecta etcAsa ca las o moale ..Vezi pe la gagauzele alea ceva ......lasa -ne ,ne doare capul de atatea povesti mirositoare.

Postat

Puztifet 77 o perdea mai acopera si niste acareturi (pungi ,cutii )care nu e frum sa se vada.Da' cum se face ca d nul Taki nu e si el prezent pe aici...nu pot sa cred.A patit ceva??Ar fi o grea pierdere pt acest forum.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...