Sari la conținut

👑�pantera 0743 331 434👑 regina squirt -ului �escorta anului 2016


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 407
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator altu2
Reputație: 0

Da' acuma, dupa ce am rasucit-o, m-am uitat si eu mai atent.

Mmmm, da' ai parte doar de clienti domni adevarati, ... vazand florile din coltul stanga ... al pozei, dar si al saltelei, in acest caz.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Gresit!

Asa se masoara o saltea ... pe orizontala, nu pe verticala!

 

attachicon.gifpost-246109-0-54040000-1511197182.jpg

 

P.S.: am rotit-o eu cu 90 grade (geometrice, nu alcool).

Am rotit-o și eu de câte ori cu teorema lui Pitagora, calculam lungimea ipotenuzei care ar intra exact între unghiul deschis, trebuie măsurată la fața locului, greu greu, pnm de geometrie =))
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:CUSCA
  • Oras:CUSCA

Dragilor, doresc sa va ofer in continuare calitate in detrimentul cantitatii asa ca va rog sa intelegeti de ce nu pot raspunde tuturor solicitarilor voastre .Rugamintea mea este sa   specificati in sms , pana la ce ora pot sa va  raspund ,  totusi nu doresc sa creez neplaceri  :girly 

 Va multumesc pentru mesajele frumoase prin care imi solicitati programarea pentru antrenament  :clapp  si  imi cer scuze pe aceasta cale celor carora nu reusesc sa va raspund  :bow2 . Va astept cu drag ,  :hihat Cu respect, Pantera

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

 

 este desenat perfect un triunghi obtuzunghic:)

 

Asa-i ca fata le are cu geometria?

Si cu certitudine nu doar cu geometria plana, ci cu siguranta si cu geometria spatiala, unde este magister.

Urmeaza procesul de certificare pentru geometria analitica si geometria descriptiva, nu ca ar avea nevoie si de asa ceva, dar sa fie acolo.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Băi, deci eu nu mai pot cu mamelucii ăștia, cu caricaturilea astea ce se intitulează și ei, fraudulos, bărbați.

Măi, efeminaților, care pișați ochii pe aici că nu vă raspunde Pantera la sms, cu ce să mergeți, bă, la Pantera, când voi n-aveți coaie?!

Curat lucru, nu există doar două sexe, ci și un al treilea, ce-i încape pe ăia de nu-s nici una, nici alta. Adică fizic aduc a masculi, dar comportamental sunt niște muieri bocitoare.

  • Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Vizitat saptamana trecuta Pantera pentru prima data. Fata e foarte profi, comunicativa, glumeata, inteligenta, poti purta o discutie cu ea, m-a asteptat imbracata sexy,  lenjerie intima rosu cu dantela neagra foarte eleganta, si pantofi cu tocuri cui. De la prima vedere a acestei domnisoare mi-au revenit instinctele de pe vremea cand eram si eu tigru in padurile africane, iar  mirosul parfumat al Panterei m-a imbatat atat de tare incat n-am mai putut scapa de el nici dupa 20 de ture de piscina si un tub intreg de gel de dus. Am fost invitat si eu in cusca,  servit cu ceva racoritoare, are bar generos cu bauturi fine si multe, purtat discutie pentru acomodare si usor, usor a impins discutia inspre  fanteziile mele. Fata e inalta, sani mari, fara tendinta de lasare, are carnea tare pe ea, pasarica curata si placut mirositoare.  Dupa dusuri ne-am intalnit in camera unde am rugat-o sa stea pe fotoliul din living intr-o pozitie confortabila pt ea si a inceput un oral protejat foarte bun, face un oral placut cu presiune si multa atentie pe capul pulii. Accepta FK si-i place sa alterneze cu restul serviciilor, rezistat maxim 10 min si finalizat in prezul din gurita domnisoarei -  mers la baie 1 minut apoi revenit pentru relaxare si pentru nr.2. Am inceput apoi in misionar si dupa in doggy unde aveam sa descopar un fund cu carne tare. Stie sa dea contre si nu rezisti mult, nu a durat mult si mi-am dat drumul a doua oara, in timp ce si ea la randul ei m-a cadorisit cu un squirt de zile mari.


In final un dus impreuna, ne-am pupat si ne-am luat ramas bun. Abia stept sa mai fac rost de niste cartuse ca sa mai merg putin la o noua vanatoare a Panterei.


Acum notele:


Locatia 9


Oral 10


Normal 10 se vede profesionalismul si experienta in domeniu


GFE 10  simpatica, relaxata, prietenoasa


Igiena 10 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

S-a întâmplat și minunea sa am onoarea sa ajung în cușca Panterei.

..Chiar se potrivește acest apelativ. O zi de 28 noiembrie de neuitat... Si acum ma gândesc. Chiar te simți minunat lângă această domnișoara cu un corp de invidiat dar mai ales cu o atitudine de felina. Această felină trăiește și zgârie rău... Chiar merita tratata cu delicatețe. Scorul acestei întâlniri după cum chiar ea mi-a spus a fost de 3-1 pentru gazda.

Mulțumesc pentru minunata seara oferita.

P.S. I'll wait next game.

  • Like 3
Link spre comentariu

Seara buna!

 

Azi după masă am intrat în cușcă. sunat, programat și ajuns in fața ușii în binecunoscutul complex viva city. Luxos bloc dar și apartamentul, totul pus la punct.

A deschis ușa pantera, într-o ținută sexy și cu niște sâni care dădeau sa iasă afară să te invite. Pantera.... Ce obiecții sa mai ai??? Niciuna. Corp perfect, talie superbă și niste picioare lungi tonifiate foarte incitante și un fund atrăgător.

Am stat la o socializare admirand-o non-stop și cu gândul la ce o sa urmeze. Am fugit la dus pt că nu mai rezistam. Baia echipata cu de toate, nimic de reproșat.

Întors în cameră mă astrpta intnsa pe pat în toată splendoarea ei. Am inceput cu săruturi peste tot până a ajuns la micul prieten care era în poziție de drepți. Un oral ce am primit cu de toate, DT, greu să reziști. I-am oferit și eu un oral și sigur i-a plăcut la cum se arcuia. Apoi am cerut protectia și am început un misionar plăcut. La cum mă trăgea in ea aprecea ce se întâmplă acolo. Am cerut LOT unde se mișcă WOW!!!! Am continuat așa și mi-a oferit un squirt intend, foarte plăcut. Am mai cerut puțin oral și nu după mult timp am terminat pe sânii ei f mișto și satisfăcut.

Am mai stat puțin așa sa ne revenim după așa o acțiune intensa. Dus rapid și ne-am luat rămas bun cu promisiunea că o sa ne mai vedem cu siguranță.

Merita vizitată și eu o sa revin!

  • Like 7
Link spre comentariu

am incercat si eu de am innebunit sa ajung la pantera saptamana trecuta, dar nu am reusit. am sunat, am dat sms clar, civilizat, dar nimic. niciun raspuns, niciun reply de genul 'sunt ocupata, nu pot azi', absolut nimic.  :no2

 

cei care ati reusit sa ajungeti la ea, ce ati facut diferit? sau este o chestie pur si simplu de noroc? :cry2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...