vardevar Reputație: -514 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Așa se fac femeile după ce merg la sala 1 3 Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Un corp de o felina adevarata... 3 Link spre comentariu
baroncea Reputație: 156 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 E absolut SUPERBA!!! 1 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 20 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 19 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Si eu care credeam ca se masoara pe lat... 10 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Da' acuma, dupa ce am rasucit-o, m-am uitat si eu mai atent.Mmmm, da' ai parte doar de clienti domni adevarati, ... vazand florile din coltul stanga ... al pozei, dar si al saltelei, in acest caz. Link spre comentariu
Vizitator seanjohnn Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Baieti !! Asa se masoara corect o saltea image.jpgSi eu care ma chinuiam cu ruleta :slap2 , Omul cat traieste invata! Cam elastica de fel :la 3 Link spre comentariu
baci&abbracci Reputație: -8 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Da ai măsurat bine pe lățime nu pe lungime!Super ești o meseriașă dar nu am am reușit incă să te testez(sper să-mi râspunzi la SMS)te pupăcesc peste tot. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Gresit!Asa se masoara o saltea ... pe orizontala, nu pe verticala! post-246109-0-54040000-1511197182.jpg P.S.: am rotit-o eu cu 90 grade (geometrice, nu alcool).Am rotit-o și eu de câte ori cu teorema lui Pitagora, calculam lungimea ipotenuzei care ar intra exact între unghiul deschis, trebuie măsurată la fața locului, greu greu, pnm de geometrie =)) 3 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Dragilor, doresc sa va ofer in continuare calitate in detrimentul cantitatii asa ca va rog sa intelegeti de ce nu pot raspunde tuturor solicitarilor voastre .Rugamintea mea este sa specificati in sms , pana la ce ora pot sa va raspund , totusi nu doresc sa creez neplaceri :girly Va multumesc pentru mesajele frumoase prin care imi solicitati programarea pentru antrenament :clapp si imi cer scuze pe aceasta cale celor carora nu reusesc sa va raspund :bow2 . Va astept cu drag , :hihat Cu respect, Pantera 10 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 este desenat perfect un triunghi obtuzunghic:) Asa-i ca fata le are cu geometria?Si cu certitudine nu doar cu geometria plana, ci cu siguranta si cu geometria spatiala, unde este magister.Urmeaza procesul de certificare pentru geometria analitica si geometria descriptiva, nu ca ar avea nevoie si de asa ceva, dar sa fie acolo. Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Băi, deci eu nu mai pot cu mamelucii ăștia, cu caricaturilea astea ce se intitulează și ei, fraudulos, bărbați.Măi, efeminaților, care pișați ochii pe aici că nu vă raspunde Pantera la sms, cu ce să mergeți, bă, la Pantera, când voi n-aveți coaie?!Curat lucru, nu există doar două sexe, ci și un al treilea, ce-i încape pe ăia de nu-s nici una, nici alta. Adică fizic aduc a masculi, dar comportamental sunt niște muieri bocitoare. 9 14 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1675 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Vizitat saptamana trecuta Pantera pentru prima data. Fata e foarte profi, comunicativa, glumeata, inteligenta, poti purta o discutie cu ea, m-a asteptat imbracata sexy, lenjerie intima rosu cu dantela neagra foarte eleganta, si pantofi cu tocuri cui. De la prima vedere a acestei domnisoare mi-au revenit instinctele de pe vremea cand eram si eu tigru in padurile africane, iar mirosul parfumat al Panterei m-a imbatat atat de tare incat n-am mai putut scapa de el nici dupa 20 de ture de piscina si un tub intreg de gel de dus. Am fost invitat si eu in cusca, servit cu ceva racoritoare, are bar generos cu bauturi fine si multe, purtat discutie pentru acomodare si usor, usor a impins discutia inspre fanteziile mele. Fata e inalta, sani mari, fara tendinta de lasare, are carnea tare pe ea, pasarica curata si placut mirositoare. Dupa dusuri ne-am intalnit in camera unde am rugat-o sa stea pe fotoliul din living intr-o pozitie confortabila pt ea si a inceput un oral protejat foarte bun, face un oral placut cu presiune si multa atentie pe capul pulii. Accepta FK si-i place sa alterneze cu restul serviciilor, rezistat maxim 10 min si finalizat in prezul din gurita domnisoarei - mers la baie 1 minut apoi revenit pentru relaxare si pentru nr.2. Am inceput apoi in misionar si dupa in doggy unde aveam sa descopar un fund cu carne tare. Stie sa dea contre si nu rezisti mult, nu a durat mult si mi-am dat drumul a doua oara, in timp ce si ea la randul ei m-a cadorisit cu un squirt de zile mari. In final un dus impreuna, ne-am pupat si ne-am luat ramas bun. Abia stept sa mai fac rost de niste cartuse ca sa mai merg putin la o noua vanatoare a Panterei. Acum notele: Locatia 9 Oral 10 Normal 10 se vede profesionalismul si experienta in domeniu GFE 10 simpatica, relaxata, prietenoasa Igiena 10 10 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1675 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Plus de asta squirtul de pantera e asa o chestie...delicioasa si buna pt erectie.... 2 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 23 Link spre comentariu
sportivul19 Reputație: 56 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 S-a întâmplat și minunea sa am onoarea sa ajung în cușca Panterei. ..Chiar se potrivește acest apelativ. O zi de 28 noiembrie de neuitat... Si acum ma gândesc. Chiar te simți minunat lângă această domnișoara cu un corp de invidiat dar mai ales cu o atitudine de felina. Această felină trăiește și zgârie rău... Chiar merita tratata cu delicatețe. Scorul acestei întâlniri după cum chiar ea mi-a spus a fost de 3-1 pentru gazda. Mulțumesc pentru minunata seara oferita. P.S. I'll wait next game. 3 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Decembrie 2, 2017 💕💕💕💕 28 Link spre comentariu
ciupidupi Reputație: 86 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Frumos!!!! Cu fiecare fotografie postata, dorinta de a intra in cușcă creste tot mai mare! Aștept ziua in care-mi vei deschide ușa! O zi faina! 2 Link spre comentariu
yukinojo Reputație: 215 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 3, 2017 roses are redviolets are bluesugar is sweetand so are you :girly :laugh2 1 Link spre comentariu
johnnybro Reputație: 8 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Seara buna! Azi după masă am intrat în cușcă. sunat, programat și ajuns in fața ușii în binecunoscutul complex viva city. Luxos bloc dar și apartamentul, totul pus la punct. A deschis ușa pantera, într-o ținută sexy și cu niște sâni care dădeau sa iasă afară să te invite. Pantera.... Ce obiecții sa mai ai??? Niciuna. Corp perfect, talie superbă și niste picioare lungi tonifiate foarte incitante și un fund atrăgător.Am stat la o socializare admirand-o non-stop și cu gândul la ce o sa urmeze. Am fugit la dus pt că nu mai rezistam. Baia echipata cu de toate, nimic de reproșat.Întors în cameră mă astrpta intnsa pe pat în toată splendoarea ei. Am inceput cu săruturi peste tot până a ajuns la micul prieten care era în poziție de drepți. Un oral ce am primit cu de toate, DT, greu să reziști. I-am oferit și eu un oral și sigur i-a plăcut la cum se arcuia. Apoi am cerut protectia și am început un misionar plăcut. La cum mă trăgea in ea aprecea ce se întâmplă acolo. Am cerut LOT unde se mișcă WOW!!!! Am continuat așa și mi-a oferit un squirt intend, foarte plăcut. Am mai cerut puțin oral și nu după mult timp am terminat pe sânii ei f mișto și satisfăcut. Am mai stat puțin așa sa ne revenim după așa o acțiune intensa. Dus rapid și ne-am luat rămas bun cu promisiunea că o sa ne mai vedem cu siguranță. Merita vizitată și eu o sa revin! 7 Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Decembrie 5, 2017 iara in Dubai ? :rax2 2 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Decembrie 5, 2017 iara in Dubai ? :rax2 :laugh2 :rax2 8 Link spre comentariu
ciupidupi Reputație: 86 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Daca reusesc.... maine sunt la tine!!!! Fotografiile astea ma scot din ..... minti!!! 1 1 Link spre comentariu
rudeboy Reputație: 120 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 am incercat si eu de am innebunit sa ajung la pantera saptamana trecuta, dar nu am reusit. am sunat, am dat sms clar, civilizat, dar nimic. niciun raspuns, niciun reply de genul 'sunt ocupata, nu pot azi', absolut nimic. :no2 cei care ati reusit sa ajungeti la ea, ce ati facut diferit? sau este o chestie pur si simplu de noroc? :cry2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum