maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 17, 2020 clar!Mai mare ca si tine ?
mivanul Reputație: 1131 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Septembrie 17, 2020 clar!ba max!!! mi-i rusine!!!...tu n-ai pula?...coaie vad ca ai p-aci pe forum :))) 1
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 17, 2020 vrei una?:)) ba am dar nu de dat! de ce ti-e rusine?:) plm nu ca m-ar interesa:). asa de dragul conversatiei. si ba mivane am koae si in afara forumului. dar nici alea nu de dat! ba max!!! mi-i rusine!!!...tu n-ai pula?...coaie vad ca ai p-aci pe forum :)))
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 17, 2020 vrei una?:)) ba am dar nu de dat! de ce ti-e rusine?:) plm nu ca m-ar interesa:). asa de dragul conversatiei. si ba mivane am koae si in afara forumului. dar nici alea nu de dat! ba max!!! mi-i rusine!!!...tu n-ai pula?...coaie vad ca ai p-aci pe forum :)))
mivanul Reputație: 1131 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Septembrie 17, 2020 vrei una? :)) ba am dar nu de dat! de ce ti-e rusine? :) plm nu ca m-ar interesa:). asa de dragul conversatiei. si ba mivane am koae si in afara forumului. dar nici alea nu de dat! no fa cum vrei...nu-mi tre' transpant fra' dar nu te mai caca atat... oare limita unde plm e? oare stie sugheciu de pisic? Plm...eu nu m-am prins 1
pulalau69 Reputație: -11 Postat Decembrie 26, 2020 Postat Decembrie 26, 2020 Salut ? Mai stie cineva ceva de Pantera?
tallahassee Reputație: 517 Postat Decembrie 26, 2020 Postat Decembrie 26, 2020 M-am speriat când am văzut topicul in fata, am crezut ca a revenit 😁
bagmuie Reputație: 4 Postat Septembrie 19, 2021 Postat Septembrie 19, 2021 Hai pantero futete futete sa te prinda si copii ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum