killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015 - Bulisor, de ce nu esti atent la ore?- Cred ca m-am indragostit de dumneavoastra, domnisoara profesoara.- Bulisor, dar tu nu vezi ce diferenta de varsta este intre noi? Bine inteles ca imi doresc o relatie, dar in nici un caz nu m-am gandit la un copil.- Fiti linistita! Pentru inceput o sa folosim prezervative! 1
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 5, 2015 sa prelungit 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Octombrie 5, 2015 Bulă și un prieten bun se întâlnesc la un bar pentru a depăna amintiri. După câteva pahare de tărie începe să se audă pe stradă sirena pompierilor.Bulă se ridică și spune:– Îmi cer scuze dar sunt chemat la datorie!Prietenul mirat:– Te-ai îmbătat? Tu nu ești pompier, ce treabă ai tu?Bulă foarte calm:– Știu că eu nu sunt pompier dar soțul iubitei mele este! 7 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Octombrie 5, 2015 Doi tineri erau în drum spre munte cu un Matiz. Pe drum, tânăra pune mâna pe piciorul baiatului și începe să-l mângâie făcându-i avansuri. Băiatul, incitat, în dreptul unei poienițe îi spune fetei:– Oprim aici…la un ”picnic”?Fata zâmbește și aprobă oprirea. Când se opresc, băiatul îi spune:– Scoate pătura din portbagaj, caută un loc mai retras, dezbracăte și așteaptă-mă că vin imediat ce parchez mașina.Tânara se conformează dar după jumătate de oră, în care băiatul nu își face apariția, se întoarce la mașină foarte nervoasă:– Tu ai impresia că faci mișto de mine? Eu te aștept acolo goală și tu ce faci?Băiatul, foarte umil, îi răspunde:– Stai dragă,citeam cartea tehnică, să văd cum ies din mașină cu ”instrumentul” sculat. 7 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Octombrie 5, 2015 O femeie îi trimite un mesaj soțului aflat în delegație:”Dragule, toate ferestrele sunt înghețate! Nu știu ce să fac!”Soțul îi răspunde:”Stai liniștită, toarnă apă caldă la încheieturi și se rezolvă.”Nu trec 10 minute și soția îi dă alt mesaj:”Idiotule, laptopul a făcut o flamă și iese un fum negru din el.” 7 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 5, 2015 În timp ce făceam dragoste cu secretara mea într-o poziţie extraordinară a intrat nevastă-mea în birou:– Nu poţi sa-mi faci aşa ceva!– Ştiu, i-am replicat, de-asta îi fac ei! 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 5, 2015 Tanara sotie catre sot:– Eu stiu sa gatesc bine doar prajitura si peste.– Nu-ti face griji, cu timpul vei invata. Insa acum spune-mi ce este in farfurie: prajitura sau peste? 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015 "In octombrie deja miroase altfel, a departare, a pustiu… E iarasi frig, e iarasi rost de frunze aramii si de rugina printre vii, miroase iar a must, miroase a culori, portocaliu albit de prima bruma...""Ce vrei, fa, e toamna…" 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 5, 2015 Tainuiti,sub geana noptii,ea-l intreaba pe baiat:-Cum preferi?Dau jos chilotii,sau guma de mestecat? 5
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 5, 2015 Un urs la farmacie: – 50 de prezervative va rog.Doi iepuri in spatele lui radeau de se cacau pe ei. Ursu ii vede, se intoarce la farmacist: – 52! 4
Postări Recomandate