Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Vine soţia acasă şi zice soţului:
- N-o să-ţi vină să crezi ce norocoasă sunt! Treceam ieri dimineaţă pe lângă coşurile de gunoi şi când văd deasupra o pereche de pantofi superbi, mărimea mea! Uite-i!
- Da?! Mamă, ce noroc!
Peste vreo trei zile soţia iar povesteşte:
- Deci aşa noroc nu se poate! Ieri intru în gangul de la magazin şi când mă uit pe un cuier, ce să vezi, o blană de nurcă nou-nouţă!
- Doamne, ce noroc pe tine! Mie nu-mi merge deloc, ieri când să mă culc, am găsit sub pernă o pereche de chiloţi – zic ce noroc, când colo nu erau mărimea mea!

• Like 12
Link spre comentariu

Status pe Facebook:
"Nu vreau sa spun ca sotul meu este plecat in delegatie si o sa fiu singura timp de o luna ca or sa vina violatorii pe Calea Victoriei, Bloc 7, Scara 2, Apartament 13 si eu las usa mereu deschisa si mai si dorm dezbracata si cu picioarele larg desfacute!"

• Like 12
Link spre comentariu

Fata: - M-am îndrăgostit de vecinul nostru şi voi fugi cu el.
Tatăl: - Foarte bine, n-ai să vezi nimic de la mine, nu voi mai avea de investit timp şi bani în tine.
Fata: - Tată, eu citesc scrisoarea lăsată de mama!

• Like 9
Link spre comentariu

Merge un enoriaş la preotul din sat şi îi spune:
- Domn’ părinte, ştiţi,… mi-a murit câinele şi aş vrea o mică înmormântare creştinească, aşa după cum se cade.
Preotul îi răspunde:
- Măi Ioane, eu am avut bunăvoinţa şi te-am ascultat dar du-te şi îngroapă-l undeva, unde ai mai văzut tu înmormântare la câini, cu popă?
Merge Ion acasă şi a doua zi, vine iar:
- Domn’ părinte, apoi io m-am gândit că totuşi… o mică slujbă acolo, nu se poate?
Preotul:
- Măi Ioane, du-te unde-i vrea, du-te caută-ţi pe cine-i vrea, să ţi-l îngroape, du-te la neoprotestanţi şi nu mă mai bate la cap.
Ion se îndreaptă spre uşă supărat şi zice:
- Apoi, dacă aşa stă situaţia, eu cu nevastă-mea am strâns, cu greu, vreo două mii de lei pentru înmormântarea lui Azorică…
Preotul:
- Apoi mă, stai aşa, despre Azorică-i vorba? No stai aşa mă… că Azorică-i câine ortodox, mă!

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...