the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 31, 2014 3 1
Azareth Reputație: 450 Postat Mai 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Mai 31, 2014 Sună la ușă băiatul cu pizza.- Bună ziua! Uitaţi, pizza!- Dar nu am comandat nicio pizza!- Ştiu, e a vecinului, dar mi-a zis să trec întâi pe la dumneavoastră să vă arăt ce manâncă, fiindcă şi-a uitat parola de la Facebook.
Negruta Reputație: 9 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 0749771854..nonstop Oras:Bucuresti Telefon: 0749771854..nonstop Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2014 Pisicuts e gaozar...hai rade-ti....astept ban maaa gaozare....asai ca rade toata lumea cu gura pana la urechi?
Negruta Reputație: 9 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 0749771854..nonstop Oras:Bucuresti Telefon: 0749771854..nonstop Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2014 Memol suna_ma sunt in baneasa...azi facem sex noi doi...ia nr de la avatar...pisicuts e bulangiu nu i se scoala pula
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Mai 31, 2014 Postat Mai 31, 2014 Pune si tu o poza cu tine sa vada si moa o tiganca focoasa
Vizitator albertosiculus Reputație: 0 Postat Mai 31, 2014 Postat Mai 31, 2014 Geografia femeii Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum continentul african: jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile.Intre 26 si 35 de ani, femeia e precum America de Nord: moderna, dezvoltata, civilizata si deschisa negocierilor in schimbul banilor.Intre 36 si 40 e precum India : fierbinte, relaxata si constienta de propria frumusete.Intre 41 si 50, femeia e precum Franta: usor imbatranita, dar inca atragatoare si interesanta.Intre 51 si 60, e precum Iugoslavia: a pierdut razboiul, e tulburata de fantasmele trecutului, dar se lucreaza la reconstructie.Intre 61 si 70, ea e precum Rusia: spatioasa, cu frontiere fara patrula, iar stratul de zapada ascunde mari bogatii.Intre 71 si 80, femeia e precum Mongolia : cu un trecut glorios de victorii, dar cu putine sperante de viitor.Dupa 81 de ani, ea e precum Afganistanul: aproape toata lumea stie unde se afla, dar nimeni nu vrea sa mearga pana acolo.
Azareth Reputație: 450 Postat Mai 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Mai 31, 2014 In autobuz, inghesuiala mare. O tipa bunoaca se adreseaza unuia care o impingea:- Ce te impingi asa domnule, vrei sa te culci cu mine ?- Nu, vai de mine, cum puteti sa credeti asa ceva ?- Atunci da-te la o parte, poate vrea altul ...
adonis69 Reputație: 1066 Postat Mai 31, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 31, 2014 http://videomix.ro/un-motan-drogat-75289.htm 1
fanebabane Reputație: -446 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mmMxx1yMtME
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iunie 1, 2014 Pentru descretirea fruntii, ce ziceti ? )Daca intamplator un barbat gol pusca nimereste in vestiarul femeilor,a cestea vor face mare zarva, vor tipa, vor arunca inspre el cu obiecte, vor incerca sa-l ude cu apa rece, pentru a-l alunga.Daca, insa o femeie goala pusca nimereste in mod intamplator in vestiarul barbatilor, acestia vor fi foarte bucurosi, prietenosi si ospitalieri.Aceasta dovedeste inca o data bunatatea si frumusetea sufletului barbatilor .... 3
diaconescum Reputație: 394 Postat Iunie 1, 2014 Oras:none Oras:none Postat Iunie 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nJHJpSCOTI0
"Me" Reputație: 28 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Postat Iunie 2, 2014 :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 3, 2014 Un tip vine acasă şi îşi găseşte soţia dezbrăcată pe hol făcând şpagatul.-Ce faci aici, întreabă soţul?-Uite dragul meu! Am făcut yoga aici pe hol şi nu mai pot să mă ridic ca mi s-a lipit păsărica ca o ventuză de gresie.Încearcă să o ridice, nu reuşeşte! Cheamă şi vecinul să-l ajute, nimic.- Nu ai un ciocan să spargem gresia din jurul păsăricii, întreabă vecinul?- Eşti nebun, zice soţul! O placă de gresie costă 100 de euro! Mai bine mă duc să chem salvarea!Pleacă să telefoneze şi cand se întoarce, vede că vecinul se juca cu ţâţele nevestei.- Tu ce faci acolo mă?- Păi m-am gândit ca daca o excit să se umezească, am putea să o împingem până la bucătărie. Am văzut ca acolo ai gresie ieftină! 3 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 3, 2014 Adevarul elementar numarul 1Iubitii se ajuta unul pe altul sa se dezbrace inainte de a face sex.Totusi, dupa sex, intotdeauna ei se imbraca singuri.Adevarul elementar nr.1: In viata nimeni nu te ajuta dupa ce esti futut.Adevarul elementar numarul 2Cand o femeie este insarcinata toti prietenii ei ii mangaie burtica si spun: "Felicitari"Dar nimeni nu atinge penisul barbatului spunand; "Buna treaba"Adevarul elementar nr.2: Unii membrii ai echipei nu sunt niciodata apreciati. Bonus :Prezervativul nu garanteaza un sex sigur. Un prieten al meu purta prezervativ cand a fost impuscat mortal de sotul amantei. 1 2
ccccc_81 Reputație: 761 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2014 ))) Rad ca prostu', de unu' singur in tramvai. E mai ieftina gresia din bucatarie )))
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 3, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 3, 2014 ))) Rad ca prostu', de unu' singur in tramvai. E mai ieftina gresia din bucatarie ))) +1, intr-adevar e de colectie...
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 3, 2014 Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. Întrebarea a fost: “Vă rugăm să ne spuneţi opinia dumneavoastră în legătură cu lipsa de alimente din restul lumii.”Sondajul a fost un eşec total:- în Africa nu ştiau ce înseamnă “alimente”;- în Europa de Vest nu ştiau ce înseamnă “lipsă”;- în Europa de Est nu ştiau ce înseamnă “opinie”;- în America de Sud nu ştiau ce înseamnă “vă rugăm”;- în S.U.A. nu ştiau ce înseamnă “restul lumii”.
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 3, 2014
penetrator2 Reputație: 595 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2014 Musca-ma de chec, linge-ma la Mc! )))
jonny23 Reputație: -458 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iunie 3, 2014 Igienizarea de dupa...
skylike Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Iunie 4, 2014 Cum trece omu' peste o despartire )
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 5, 2014 Am auzit ieri un banc prea tare pentru a nu fi spus mai departe. Un evreu mergea sa incheie o afacere de multe milioane de dolari.Mai avea 30 de minute pana sa inceapa intalnirea de afaceri si el nu gasea loc de parcare in jurul cladirii de birouri.S-a invartit o data si tot nu a gasit.Atunci a cerut ajutor divin. Doamne, te rog, da-mi un loc de parcar si promit sa donez 5 % din suma castigata la o casa de copii.A mai dat o tura dar tot nu s-a eliberat niciun loc.Doamne, te rog, pe langa cei 5% la casa de copii, mai dau incca 10% la un azil de batrani, numai da-mi un loc de parcare.A mai dat o tura, dar loc de parcare tot nu a gasit.Mai erau 15 minute pana la intalnire si daca o rata nu mai castiga niciun ban. Doamne, pe langa cei 5 % la casa se copii si cei 10 % la azilul de batrani, promit sa mai donez inca 20 % la echipa de fotbal a orasului, numai da-mi un loc de parcare.In acel moment, cand mai erau 5 minute pana la intalnire, exact cat ii trebuiau lui, pleaca o masina din parcare si ii face lui loc.Atunci evreul nostru, parcheaza masina, coboara, o incuie si spune cu voce tare.MULTUMESC DOAMNE, NU MAI ESTE NEVOIE SA MA AJUTI, AM GASIT LOC DE PARCARE.
Postări Recomandate