Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

post-3169-0-58901300-1401527737_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

Sună la ușă băiatul cu pizza.
- Bună ziua! Uitaţi, pizza!
- Dar nu am comandat nicio pizza!
- Ştiu, e a vecinului, dar mi-a zis să trec întâi pe la dumneavoastră să vă arăt ce manâncă, fiindcă şi-a uitat parola de la Facebook.

• Telefon: 0749771854..nonstop
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pisicuts e gaozar...hai rade-ti....astept ban maaa gaozare....asai ca rade toata lumea cu gura pana la urechi?

Vizitator memol
Reputație: 0
Postat

Neagro ai luato razna :laugh2

Postat

Memol suna_ma sunt in baneasa...azi facem sex noi doi...ia nr de la avatar...pisicuts e bulangiu nu i se scoala pula

Vizitator memol
Postat

Pune si tu o poza cu tine sa vada  si moa o tiganca focoasa

Vizitator albertosiculus
Postat

Geografia femeii 

Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum continentul african: jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile.

Intre 26 si 35 de ani, femeia e precum America de Nord: moderna, dezvoltata, civilizata si deschisa negocierilor in schimbul banilor.

Intre 36 si 40 e precum India : fierbinte, relaxata si constienta de propria frumusete.

Intre 41 si 50, femeia e precum Franta: usor imbatranita, dar inca atragatoare si interesanta.

Intre 51 si 60, e precum Iugoslavia: a pierdut razboiul, e tulburata de fantasmele trecutului, dar se lucreaza la reconstructie.

Intre 61 si 70, ea e precum Rusia: spatioasa, cu frontiere fara patrula, iar stratul de zapada ascunde mari bogatii.

Intre 71 si 80, femeia e precum Mongolia : cu un trecut glorios de victorii, dar cu putine sperante de viitor.

Dupa 81 de ani, ea e precum Afganistanul: aproape toata lumea stie unde se afla, dar nimeni nu vrea sa mearga pana acolo.

Postat

In autobuz, inghesuiala mare. O tipa bunoaca se adreseaza unuia care o impingea:
- Ce te impingi asa domnule, vrei sa te culci cu mine ?
- Nu, vai de mine, cum puteti sa credeti asa ceva ?
- Atunci da-te la o parte, poate vrea altul ...

Postat

Pentru descretirea fruntii, ce ziceti ? :))

Daca intamplator un barbat gol pusca nimereste in vestiarul femeilor,a cestea vor face mare zarva, vor tipa, vor arunca inspre el cu obiecte, vor incerca sa-l ude cu apa rece, pentru a-l alunga.
Daca, insa o femeie goala pusca nimereste in mod intamplator in vestiarul barbatilor, acestia vor fi foarte bucurosi, prietenosi si ospitalieri.
Aceasta dovedeste inca o data bunatatea si frumusetea sufletului barbatilor ....

• Like 3
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
Postat

:laugh2

:laugh2 :laugh2

Postat
Un tip vine acasă şi îşi găseşte soţia dezbrăcată pe hol făcând şpagatul.
-Ce faci aici, întreabă soţul?
-Uite dragul meu! Am făcut yoga aici pe hol şi nu mai pot să mă ridic ca mi s-a lipit păsărica ca o ventuză de gresie.
Încearcă să o ridice, nu reuşeşte! Cheamă şi vecinul să-l ajute, nimic.
- Nu ai un ciocan să spargem gresia din jurul păsăricii, întreabă vecinul?
- Eşti nebun, zice soţul! O placă de gresie costă 100 de euro! Mai bine mă duc să chem salvarea!
Pleacă să telefoneze şi cand se întoarce, vede că vecinul se juca cu ţâţele nevestei.
- Tu ce faci acolo mă?
- Păi m-am gândit ca daca  o excit să se umezească, am putea să o împingem până la bucătărie. Am văzut ca acolo ai gresie ieftină!

• Like 3
  • Minus 2
Postat
Adevarul elementar numarul 1
Iubitii se ajuta unul pe altul sa se dezbrace inainte de a face sex.
Totusi, dupa sex, intotdeauna ei se imbraca singuri.
Adevarul elementar nr.1:
 In viata nimeni nu te ajuta dupa ce esti futut.
Adevarul elementar numarul 2
Cand o femeie  este insarcinata toti prietenii ei ii mangaie burtica si spun: "Felicitari"
Dar nimeni nu atinge penisul barbatului spunand; "Buna treaba"
Adevarul elementar nr.2: 

Unii membrii ai echipei nu sunt niciodata apreciati.

Bonus :
Prezervativul nu garanteaza un sex sigur. Un prieten al meu purta prezervativ cand a fost impuscat mortal de sotul amantei.
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

:) ))) Rad ca prostu', de unu' singur in tramvai.

E mai ieftina gresia din bucatarie :) )))

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

:) ))) Rad ca prostu', de unu' singur in tramvai.

E mai ieftina gresia din bucatarie :) )))

+1, intr-adevar e de colectie...  :laugh2

Postat

Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. Întrebarea a fost: “Vă rugăm să ne spuneţi opinia dumneavoastră în legătură cu lipsa de alimente din restul lumii.”
Sondajul a fost un eşec total:
- în Africa nu ştiau ce înseamnă “alimente”;
- în Europa de Vest nu ştiau ce înseamnă “lipsă”;
- în Europa de Est nu ştiau ce înseamnă “opinie”;
- în America de Sud nu ştiau ce înseamnă “vă rugăm”;
- în S.U.A. nu ştiau ce înseamnă “restul lumii”.

Postat

post-3169-0-38119600-1401793949_thumb.jpgpost-3169-0-07906300-1401793963_thumb.jpgpost-3169-0-85227800-1401794002_thumb.jpg

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am auzit ieri un banc prea tare pentru a nu fi spus mai departe.

Un evreu mergea sa incheie o afacere de multe milioane de dolari.Mai avea 30 de minute pana sa inceapa intalnirea de afaceri si el nu gasea loc de parcare in jurul cladirii de birouri.S-a invartit o data si tot nu a gasit.Atunci a cerut ajutor divin. Doamne, te rog, da-mi un loc de parcar si promit sa donez 5 % din suma castigata la o casa de copii.A mai dat o tura dar tot nu s-a eliberat niciun loc.Doamne, te rog, pe langa cei 5% la casa de copii, mai dau incca 10% la un azil de batrani, numai da-mi un loc de parcare.A mai dat o tura, dar loc de parcare tot nu a gasit.Mai erau 15 minute pana la intalnire si daca o rata nu mai castiga niciun ban. Doamne, pe langa cei 5 % la casa se copii si cei 10 % la azilul de batrani, promit sa mai donez inca 20 % la echipa de fotbal a orasului, numai da-mi un loc de parcare.In acel moment, cand mai erau 5 minute pana la intalnire, exact cat ii trebuiau lui, pleaca o masina din parcare si ii face lui loc.Atunci evreul nostru, parcheaza masina, coboara, o incuie si spune cu voce tare.

MULTUMESC  DOAMNE, NU MAI ESTE NEVOIE SA MA AJUTI, AM GASIT LOC DE PARCARE.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...