Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Doi studenti la inginerie mergeau prin campus cand unul dintre ei spune:
– De unde ai bicicleta asta superba?
Al doilea raspunde:
– Sa vezi, ieri mergeam pe aici gandindu-ma la referatele mele, cand a aparut in fata mea o femeie foarte frumoasa pe aceasta bicicleta. Si-a scos toate hainele si mi-a spus: “Ia de la mine orice poftesti”.
Celalalt da din cap intelegator si zice:
– Ai facut o alegere buna. Hainele ei probabil nu ti se potriveau!

• Like 7
Postat

– Te felicit, draga mea, ii spune sotul vazind cum consoarta pune telefonul in furca. E cea mai scurta convorbire telefonica cu o prietena de-a ta, de cind ne-am casatorit. Un adevarat record: numai doua ore!
– Lasa ironiile! N-a fost nici o prietena. Era o necunoscuta, pur si simplu femeia gresise numarul.

• Like 8
Postat

Un european ajunge la un trib izolat, si seful de trib il ia sa-i arate atractiile locale. Intr-o vale, mai la dos, era un scaun turnant, imprejurul caruia stateau pe pamant sase negrese frumusele.
-Asta, zice seful de trib, este ruleta noastra africana.
-Adica?!
-Va asezati pe scaunul turnant, va invartiti, si fata, in fata careia va opriti, vi-o suge.
-Si care-i riscul?
-Una dintre ele e canibala :foame

• Like 7
Postat

O tipă trece prin fața unui magazin în vitrina căruia era un papagal. Papagalul începe să urle:
– Uite-o curvă, uite-o curvă!
Tipa se face că nu aude și trece mai departe. A doua zi la fel, papagalul începe să urle când o vede:
– Uite-o curvă, uite-o curvă!
Supărată, tipa intră în magazin și îi cere proprietarului să facă ceva ca papagalul să nu mai spună așa ceva. A treia zi, în vitrină, papagalul era vopsit negru; tipa trece pe acolo și nu mai aude nimic. Se oprește în fața papagalului și îi spune:
– Acum nu mai spui nimic? Te-a pedepsit stăpânul?
La care papagalul:
– Știi ceva? Când sunt în smoking nu vorbesc cu curvele…

• Like 8
Postat

O pereche de elvetieni, ceva mai în vârsta, soseste în concediu pe un aeroport londonez. Ei iau un taxi pentru a ajunge la hotel.

Drumul pâna în oras dureaza ceva mai mult si soferul de taxi se gândeste sa-si întretina oaspetii facând putina conversatie.

El îi întreaba pe cei doi: ”Where are you from?”

Barbatul raspunde: “We are from Switzerland.”

Sotia, care nu stie o boaba engleza, întreaba:“Ce a spus?”

El: “Ne-a întrebat de unde venim,si eu am raspuns ca venim din Elvetia.”

Dupa o vreme soferul întreaba din nou: “And where do you live in Switzerland?”

El: “We live in Basel.”

Sotia din nou: “Ce a spus?”

El: (putin iritat) “A întrebat unde locuim în Elvetia si eu am spus ca locuim în Basel.”

Soferul spune: “Oh, my god, in Basel I had the worst fuck in my life!”

Sotia: “Ce a spus?”

El: “A spus ca te cunoaste!”

• Like 7
Postat

La biserica, preotul solicita pe enoriasi:
– Cine dintre dumneavoastra nu are dusmani, sa ridice mana!
O singura femeie in varsta ridica mana. Preotul o pofteste in fata:
– Doamna, spuneti-ne cati ani aveti si cum ati reusit ca la aceasta venerabila varsta sa nu aveti dusmani?
– Am 98 de ani si nu am dusmani pentru ca le-am supravietuit la toti porcii aia!

• Like 9
Postat

Tu eşti ăla care mănîncă la o masă o oală întreagă de sarmale?
– Eu!
– Tu eşti ăla care bea într-o singură oră douăzeci de beri?
– Eu sînt!
– Ei! Tu eşti ăla care într-o singură oră trage zece numere?
– Nu, aia-i soră-mea!

• Like 10

Postat

-Domnule doctor, asa nu se mai poate! se plinge sora sefa. Asistenta asta noua, care umbla mereu cu nasul pe sus, trebuie mutata in alta sectie. Zbiara intr-una peste tot ca eu as fi o incapabila!
-Linisteste-te, draga. Vorbesc eu cu ea. Daca mai divulga secretele clinicii, o dau afara!

• Like 9
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.