crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Un tip intră într-un magazin:- As dori şi eu un gulaş.Vânzătorul:- Sunteţi ungur?Tipul se enervează:- Şi dacă ceream ştrudel ma întrebai dacă sunt neamţ, dacă ceream mâncare chinezească mă intrebai dacă sunt chinez?- Aaaa, nu…- Şi atunci de ce mă întrebi dacă-s ungur, pentru că am cerut gulaş?- Nu… Pentru că aici e magazin de electronice, de-aia… 5
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Era odată un mare pirat şi acest pirat se distra punînd întrebări încuietoare tuturor căpitanilor de pe vasele cucerite. Într-o zi, întîlneşte o navă franceză şi, după ce o cucereşte, îl întreabă pe căpitan:- Auzi, căpitane, dacă-ţi dau două pachete de ţigări, tu cîte ai fi în stare să fumezi?- Unul, răspuse acesta înspăimîntat.- Mîine vei fi decapitat, răspunse marele pirat.A doua oară, piratul întîlni o navă britanică şi povestea se repetă din nou:- Căpitane, dacă îţi dau 3 sticle de whisky, tu cîte ai vrea să bei?- Două, răspunse acesta.- Vei fi şi tu decapitat, nu ai dat un răspuns corect.A treia oară, întîlnaşte o navă fără drapel şi, după ce o cucereşte, întreabă de căpitan, căci acesta nu a participat la luptă. Un prizonier îi spune despre căpitan că stă beat în magazia corabiei. Ducîndu-se acolo, piratul îi spune:- Măi căpitane, să ştii că ţi-am cucerit corabia, ţi-am luat comorile, oamenii tăi sînt prizonieri acum…Dar căpitanul:- Hîc, măi, să ştii că-mi eşti simpatic!- Uite, căpitane, am aici un pachet de ţigări, dacă ţi le dau, tu cîte fumezi? îl întrebă piratul.- Hîc, două, că am şi io unul, spune căpitanul, scoţînd un pachet din buzunar.- Bravo, căpitane! Dar dacă-ţi dau 2 sticle de whisky, tu cîte bei?- Trei, că am şi io una la mine! zice căpitanul.- Da’ uite că am aici 3 neveste, cu cîte ai fi în stare să faci dragoste?Căpitanul zice tacticos:- Patru.- Cum, căpitane, că sînt numai trei?- Păi nu ţi-am spus că-mi eşti simpatic? 4
odaiba Reputație: 1325 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 7
odaiba Reputație: 1325 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 3
odaiba Reputație: 1325 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 . 1
harris1000 Reputație: 2749 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Decembrie 8, 2014
parpanghel1 Reputație: 126 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Un copil de patru anişori îşi întreaba mama:- Mamă, mamă, lumina se suge?- Nu, de ce?- Pentru că tata i-a spus bonei: stinge lumina şi suge-o toată! 3
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 8, 2014 :Pbaga fara nr 8
parpanghel1 Reputație: 126 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Mama lu Bula il ia deoparte pe sotul ei:- Dragul meu, fiul nostru a ajuns la o varsta…Cred ca e cazul sa incepem sa-i facem educatie sexuala. Mi se pare firesc sa te ocupi tu.- Nu te supara, dar nu stiu ce sa-i spun…- Ia-o si tu pe departe. Explica-i cum se petrece acest lucru la animale, la pasari…Merge el la Bula si-i zice:- Bula, mai tii minte anul trecut cand maica-ta ne-a lasat la Mamaia singuri? Iti aduci aminte ce am facut eu cu blonda si tu cu bruneta?- Aha! Sigur ca imi aduc aminte.- Ei, Bula, vreau sa-ti spun ca ai ajuns la varsta la care trebuie sa stii ca acelasi lucru se intampla si la animale si la pasari… 1
odaiba Reputație: 1325 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 . 2
parpanghel1 Reputație: 126 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 2
harleydavidson Reputație: 1093 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:aiurea și hai-hui Oras:aiurea și hai-hui Postat Decembrie 8, 2014 - Ale matale's oile? intreabă un turist pe un cioban. - Incontestabil.- Ia te uită !!! Si le duci la păscut? - Mais non..... La autofurajare!
odaiba Reputație: 1325 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 . 1
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 8, 2014 tractiune 4x4 6
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 8, 2014 ti-o placut dulcele tre sa-ti placa si `amaru` 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 8, 2014 Un bărbat se plimbă pe o plajă din California când se împiedică de o lampă. O ridică şi o scutură de praf când apare un duh. Duhul spuse: - Bine, bine, m-ai eliberat din lampă. E a patra oară luna asta şi m-am săturat, aşa că poţi să uiţi de trei dorinţe. O să-ţi îndeplinesc numai una. Bărbatul zise: - Totdeauna am vrut să merg în Hawaii, dar am rău de mare şi îmi e frică de avion. Îmi construieşti un pod până acolo, ca să pot merge cu maşina? Duhul începe să râdă: - Asta e imposibil. Gândeşte-te la logistica necesară! Cum pui piloni pe fundul Pacificului? Gândeşte-te cât ciment, cât oţel! În nici un caz. Pune-ţi altă dorinţă! Omul se gândeşte un timp să găsească o dorinţă bună: - Ştii, am fost însurat de patru ori. Soţiile mele toate au spus că sunt un nesimţit şi un insensibil. Aş vrea să înţeleg femeile… să ştiu ce simt ele când nu vor să-mi vorbească, să ştiu ce vor cu adevărat când nu vor să spună, să ştiu ce le-ar putea face fericite… - Vrei podul ăla cu două benzi sau cu patru? 6 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 8, 2014 Băsescu intră într-un bar şi se aşează la o masă. Văzându-l, barmanul se duse repede la masă şi, cu un zâmbet larg, îl abordează: - Bună ziua, domnule preşedinte, cu ce să vă servim? Un vin alb, un vin roşu, o ţuiculiţă, un cinzano, un whisky, o tequila? La care Băsescu, aşteptând finalul întrebării, replică: - Şi o bere. 6 4
Postări Recomandate