cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut.Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza:- Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj?Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit.Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut.In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba:- Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul?Secretara, zambind un moment raspunde:- Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri dezumflate.
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Un politist in autobuz. Inghesuiala mare, caldura.Cineva stranuta. Politistul:- Cine a stranutat?Liniste.- Cine a stranutat? insista politistul grav.Lumea nu mai respira. Politistul scoate pistolul si trage doua focuri pe geam:- Cine a stranutat?Toti tremurau, in sfarsit o babuta pe un scaun cu voce gatuita:- Eu am stranutat...- Sanatate mamaie!
ccccc_81 Reputație: 761 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2014 In autobuz, o batranica tuseste. Un baietel de langa:- Sanatate, mamaie!- Multumesc, copile, insa eu am tusit, nu am stranutat.- Mamaie, pe mine ma doare-n p*** ce-ai facut matale; mie tata mi-a spus sa fiu politicos!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Incendiu mare la un spital. Ca de obicei, sosesc operativ SMURD-ul si pompierii.Actioneaza organizat, se lupta cu flacarile, dar isi fac treaba profesionist, sting incendiul si intervin pentru salvarea persoanelor aflate in pericol.La urma, seful formatiei raporteaza managerului de spital:- Dle doctor, operatiunea a fost incheiata cu succes, au fost salvati aproape toti, doar la subsol, din cele trei persoane inconstiente gasite acolo, doar doua am reusit sa le resuscitam, una... din pacate, a murit.Ne pare rau...Doctorul:- Bai, sunteti nebuni? La subsol se afla morga!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Doi scoțieni în compartimentul unui tren:- Știți, sunt în voiaj de nuntă, fac o călătorie în Italia, spune unul.- Dar soția dv. unde este?, intreabă celălalt.- A, pe soție am lăsat-o acasă, ea a mai fost măritată și a mai vazut Italia...
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Sotul, la aniversarea varstei de 75 de ani, se adreseaza credincioasei lui sotii: - Draga, de multa vreme vreau sa te intreb ceva: mereu m-a frapat faptul ca cel de-al saptelea copil al nostru nu seamana cu ceilalti. Macar acum, spre sfarsitul vietii as vrea sa stiu, a avut un alt tata? Emotionata, sotia marturiseste: - Da, ai dreptate, a avut alt tata. - Si poti sa-mi spui cine a fost?- Tu!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde:- Catelusa nu vrea sa se duca acasa si ciinele incearca sa o duca el acasa.- Ahaa... e ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta...
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Merge Bula la scoala si profesoara le zice tuturor elevilor ca au pt acasa o tema.Bula: - Ce tema?Profesoara: - Sa intrebati parinti din ce sunt facuti copiii.Merge Bula acasa si o intreaba pe maica-sa:- Mama, din ce sunt facuti copiii?- Nu iti spun Bula, ca e prostie...Merge la taicasu:- Tata, din ce sunt facuti copii?Taica-su se rusineaza si nu ii spune.Bula, nervos, merge la bunicul sau si il intreaba:- Bunicule,din ce sunt facuti copiii?Bunicul, senil, raspunde:- Dintr-o portocala.......Merge Bula la magazin si isi cumpara o portocala inainte de a merge la scoala.Intra in clasa si profesoara ii intreaba pe elevi:-Care si-a facut tema?Bula cu mana pe sus: - Eu, eu!!Profesoara: - Arat-o!Bula: - Stai sa o scot!Profesoara: - Lasa Bula ca mi-o arati dupa ore, cand suntem singuri!Dupa ore Bula se intalneste cu profesoara, care ii zice:- Acum poti sa mi-o arati ca suntem singuri!- Dar nu o mai am, ca i-am dat-o unei fete sa o suga ca i-a fost rau!!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Un barbat lua micul dejun la ora 8 dimineata, un sandvis si o cafea, cand vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita.Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare.In spatele celui de-al doilea sicriu mergea un barbat solitar cu un imens caine pitbull tinut in lesa.In spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati tristi.Privitorul nu a putut sa-si stapaneasca curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea cainele si l-a intrebat:- Domnule, stiu ca este un moment foarte nepotrivit sa va deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat? A cui este inmormantarea?Barbatul a raspuns:- Ei bine, in primul sicriu se afla sotia mea.- Ce a patit?-Cainele meu a atacat-o si a omorat-o.- Si cine se afla in al doilea sicriu?- Soacra mea. Ea incerca sa o ajute pe sotia mea, dar cainele s-a repezit si la ea si a omorat-o.A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi barbati.- Domnule, pot sa va cer imprumut cainele?- Sigur ca da... asezati-va si dvs la coada...
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Trei spermatozoizi stau de vorbă. Primul zice entuziasmat:- Dacă ajung să fecundez ovulul, scot o blondă superbă, ochi albaştri, ţaţe mari, picioare pînă-n gît.Vine al doilea şi zice:- Dacă ajung eu să fecundez ovulul, scot un tip superb, toate femeile vor fi în limbă după el.La care al treilea zice:- Nu va mai laudati degeaba, că suntem pe esofag!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Un tip se duce la biserică să se spovedească. Preotul îl întreabă:- Ai făcut păcate?- Da, părinte.- Te lepezi de Satana?- M-aş lepăda, părinte, dar am doi copii cu ea...
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Purtatorul de cuvant al Guvernului a anunţat astăzi hotârarea cabinetului de a schimba stema.Noua stemă , înfăţişând un PREZERVATIV , este considerată ca fiind mult mai reprezentativă pentru situaţia şi performanţa politică actuală. Prezervativul va simboliza inflaţia, oprirea producţiei, distrugerea generaţiilor viitoare, protejarea unor capete tari şi mânjite. De asemenea , el va da populaţiei un sentiment de protecţie, în timp ce aceasta va fi in continuare fu..tă !!!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Un bărbat stătea culcat in pat cu noua lui prietena. După o partidă fierbinte de dragoste... ea a petrecut următoarea oră mângâindu-i testiculele ...chestie care îi plăcea la nebunie ei şi care îi producea şi lui o deosebită plăcere.La un moment dat, el s-a întors şi a întrebat-o:- De ce îţi place atât de mult să îmi mîngâi testiculele?-Din cauză... răspunse ea, oftand, din cauza că mi-e tare dor de ale mele!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Un moldovean vine la munca dis-de-dimineata cu un ochi umflat, schiopatand si cu mana in ghips.Seful, mirat, il intreaba ce s-a intamplat.- Ah, nimic deosebit, raspunde moldoveanul.- Cum nimic domnule, cand esti asa de ranit?- Ah, nimic deosebit sefu! Niste golani m-au prins la nevasta-mea!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Adam se trezeste de dimineata cu o mahmureala groaznica si simte ca ceva nu este ok...Incepe să se palpeze si la un moment dat exclama ingrozit:- Unde sunt coastele mele???O voce de sus:- Da cine a cerut ieri fetite? 1
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Sotul vine din baie, dezbracat si se urca in pat. Sotia il vede si incepe:- Vai, draga, am o durere ingrozitoare de cap!- Perfect, spune sotul. Tocmai vin din baie, unde mi-am pudrat pe...sul cu aspirina ...O administrezi pe cale orala sau ca supozitor?
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 O blonda ramane cu Tico in pana. Deschise capota si incerca sa afle care este defectiunea?!Avand un decolteu mai generos, unul din sani a iesit la interval in momentul in care se apleca asupra motorului. Observand, s-a ridicat, l-a introdus la locul lui si s-a aplecat din nou, concentrata asupra cauzei defectiunii, moment in care i-a iesit si celalalt san din decolteu.Niste copii care asistau de pe margine la aceasta scena au inceput sa strige domnisoarei:- Tanti, nu-i mai dati sa suga ca oricum nu mai creste!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Un sofer ajunge cu masina pe malul unui riu si-l intreaba pe un politist care pescuia, daca-i adinca apa fiindca vrea sa-si spele masina. Acesta-i raspunde ca nu este.Soferul intra cu masina-n rau, se scufunda, abandoneaza automobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai:- Ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa ma inec!!!- Pe onoarea mea, acum 10 minute, era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pina la piept!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Un sofer ajunge cu masina pe malul unui riu si-l intreaba pe un politist care pescuia, daca-i adinca apa fiindca vrea sa-si spele masina. Acesta-i raspunde ca nu este.Soferul intra cu masina-n rau, se scufunda, abandoneaza automobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai:- Ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa ma inec!!!- Pe onoarea mea, acum 10 minute, era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pina la piept!
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Doi tineri proaspat casatoriti.Sotul catre sotie:-Draga mea, ca sa nu avem probleme in casnicie eu am trei reguli pe care trebuie sa le respecti si anume:Regula 1: micul dejun sa fie gata la ora 8, chiar daca sint acasa sau nu.Regula 2: prinzul sa fie gata la ora 13, chiar daca sint acasa sau nu.Regula 3: cina sa fie gata la ora 20, chiar daca sint acasa sau nu.Sotia catre sot:-Dragul meu eu am o singura regula. Eu fac sex zilnic, inainte de micul dejun, inainte de prinz si inainte de cina, indiferent ca esti acasa sau nu esti...
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Se plimba politistul prin sectie intr-o noapte foarte ingandurat .Comandantul il vede si il intreaba:Spune-mi te rog de ce esti asa ingandurat, de aproape o saptamana vad ca ceva te framanta...- Pai comandante, stau si eu si ma gandesc, unde se duce curentul electric cand stingem noi luminile?-Ma, sa stii ca te gandesti bine! Lasa-ma sa gasesc eu raspunsul si te informez.Dupa o saptamana vine comandantul grabit la politist si zice:-Stingeti toate luminile in sectie!Acum deschideti frigiderul.-Acum vezi ma unde se ducea toata lumina??
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Doi oameni, trecuti de prima tinerete, merg intr-o excursie la munte.In cabana in care erau cazati, sotia se uita pe fereastra si ii spune sotului:- Draga, uite o caprioara pe fereastra!La care sotul:-Draga, aceea nu este o caprioara, este o vaca, iar tu nu te uiti pe fereastra, ci te uiti in oglinda..."
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 Doua tipe seara tarziu pe strada. O patrula de jandarmi le opreste. Seful patrulei zice:- Buna seara, actele la control, va rog!Una dintre tipe raspunde:- Sunt stewardesa, tocmai ce am sosit dintr-un voiaj si acum merg repede spre casa sa fac un dus, sa ma schimb, pentru ca tocmai am fost anuntata ca trebuie sa plec imediat intr-un alt voiaj. Cum timpul este foarte scurt, in graba cu care am plecat am uitat geanta cu actele la serviciu. Va rog sa intelegeti situatia creata, dar timpul ma preseaza si ma grabesc...- Bun, inteleg, raspunde jandarmul. Dar dumneavoastra? zice el adresandu-se celeilalte tipe.La care tipa, rosie toata, raspunde:- Si eu tot prostituata sunt, dar nu stiu sa ma exprim...
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 O tipa sexy intra intr-un bar . Merge la toaleta, si la intoarcere, cu un gest senzual ii cheama pe barman. Cand acesta este langa ea, incepe sa se joace cu barba lui.- Tu esti managerul? intreaba ea soptind - Aaaa... nu, zice barmanul emotionat - Poti sa il chemi, te rog, trebuie sa vorbesc cu el, spuse ea continuand sa se joace cu barba si parul lui. - Mi-e teama ca nu, pot sa te ajut cu altceva? - Da, trebuie sa ii transmiti un mesaj, spuse ea soptind cu o voce senzuala in urechea barmanului si continuand sa ii mangaie cu degetele fata, apoi buzele, dupa care i le introduse in gura, permitand barmanului sa i le suga usor. - Ce mesaj sa ii transmit? reusi barmanul intr-un tarziu sa articuleze. - Spune-i ca nu este hartie igienica la toaleta si nici sapun.
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 30, 2014 O tipa sexy intra intr-un bar . Merge la toaleta, si la intoarcere, cu un gest senzual ii cheama pe barman. Cand acesta este langa ea, incepe sa se joace cu barba lui.- Tu esti managerul? intreaba ea soptind - Aaaa... nu, zice barmanul emotionat - Poti sa il chemi, te rog, trebuie sa vorbesc cu el, spuse ea continuand sa se joace cu barba si parul lui. - Mi-e teama ca nu, pot sa te ajut cu altceva? - Da, trebuie sa ii transmiti un mesaj, spuse ea soptind cu o voce senzuala in urechea barmanului si continuand sa ii mangaie cu degetele fata, apoi buzele, dupa care i le introduse in gura, permitand barmanului sa i le suga usor. - Ce mesaj sa ii transmit? reusi barmanul intr-un tarziu sa articuleze. - Spune-i ca nu este hartie igienica la toaleta si nici sapun.
Postări Recomandate