adonis69 Reputație: 1066 Postat Iunie 11, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 11, 2014 http://wanna-joke.com/wp-content/uploads/2013/12/funny-gif-cat-hide.gif
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 12, 2014
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 12, 2014 Pisica și rulmentul Înainte de 1989, oltenii din Craiova, care lucrau la fabrica de automobile Oltcit, își aduceau pisica de acasă, îi puneau un rulment la gât, pisica fugea direct acasă la stăpân cu rulmentul. Cică și-ar fi pus bilele din rulmenți la pulă să le satisfacă pe oltence mai bine, dar oltencele, firi practice (ele sunt alea cu voce muzicală - sirenele din zona Caracalului) au luat rulmenții și au venit să-i vândă în Banat la Ocso Plaza. (cine are urechi de auzit, să înțeleagă....).
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 12, 2014 Pisica și rulmentulÎnainte de 1989, oltenii din Craiova, care lucrau la fabrica de automobile Oltcit, își aduceau pisica de acasă, îi puneau un rulment la gât, pisica fugea direct acasă la stăpân cu rulmentul. Asta era cu muncitorii de la Dacia Pitesti si segmentii de piston, Inginere, ai incercat vreodata sa bagi capul pisicii printr-un rulment de autoturism? Cică și-ar fi pus bilele din rulmenți la pulă să le satisfacă pe oltence mai bine, dar oltencele, firi practice (ele sunt alea cu voce muzicală - sirenele din zona Caracalului) au luat rulmenții și au venit să-i vândă în Banat la Ocso Plaza. (cine are urechi de auzit, să înțeleagă....). Deci oltencele luau bilele de rulmenti din pulele oltenilor si mergeau la Timisoara sa le vanda la Ocsko? Tu realizezi ce-ai scris? Tu esti taticul aberatiilor mondiale, zeul derapajelor scrise, stapanul blocajelor mentale, atotputernicul afirmatiilor stupefiante!!! Viata mea ar fi fost o desertaciune daca nu ti-as fi citit aberatiile.
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Asta era cu muncitorii de la Dacia Pitesti si segmentii de piston, Inginere, ai incercat vreodata sa bagi capul pisicii printr-un rulment de autoturism? Deci oltencele luau bilele de rulmenti din pulele oltenilor si mergeau la Timisoara sa le vanda la Ocsko? Tu realizezi ce-ai scris? Tu esti taticul aberatiilor mondiale, zeul derapajelor scrise, stapanul blocajelor mentale, atotputernicul afirmatiilor stupefiante!!! Viata mea ar fi fost o desertaciune daca nu ti-as fi citit aberatiile. asta a vrut sa ma atinga pe mine cu limba la pizda prin postarea asta.. Hery e un pezevenchi..nu te pune cu el.. da-l dreq
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Un pisoi si o vaca stau de vorba:Vaca: Asa mic si ai mustati ?Pisoiu: Asa mare si fara sutien?
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Un pisoi si o vaca stau de vorba:Vaca: Asa mic si ai mustati ?Pisoiu: Asa mare si fara sutien?
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Dis-de-dimineata, la Politie suna telefonul:- Ajutor, trimiteti de urgenta masina de interventii! Pisica a intrat in camera.Ofiterul de serviciu se enerveaza:- Ce-i cu gluma asta proasta? Cine-i la telefon?- Eu, raspunse papagalul.
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Dis-de-dimineata, la Politie suna telefonul:- Ajutor, trimiteti de urgenta masina de interventii! Pisica a intrat in camera.Ofiterul de serviciu se enerveaza:- Ce-i cu gluma asta proasta? Cine-i la telefon?- Eu, raspunse papagalul.
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Bula se invartea fara rost prin curte..-Bulicaa.. oare unde s-o fi dus copilu' asta..-Bulicaa..Bulica apare alergand intr-un suflet cu un lighean in mana.-Ce faci ma cu ligheanul ala'?-Tata i-am facut baie la mata.-Si cum o fost?-I-o placut bate-o' doamne. Pacat ca o murit la stors.
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Bula se invartea fara rost prin curte..-Bulicaa.. oare unde s-o fi dus copilu' asta..-Bulicaa..Bulica apare alergand intr-un suflet cu un lighean in mana.-Ce faci ma cu ligheanul ala'?-Tata i-am facut baie la mata.-Si cum o fost?-I-o placut bate-o' doamne. Pacat ca o murit la stors.
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Intr-o zi regele junglei leul da o petrecere si invita toate animalele si insectele din jungla. Beau ei, fumează si dintr-o data se stinge lumina fiecare animal cu partenera lui, cand dintr-o data se aude un ţipăt: - cine a fost? A doua oara la fel, a treia oara regele se enervează si intreaba: - cine a fost? Apoi tantarul se arata si spune: - eu am vrut sa violeze un licurici dar de câte ori incercam nimeream in mucuri de ţigări aprinse
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Intr-o zi regele junglei leul da o petrecere si invita toate animalele si insectele din jungla. Beau ei, fumează si dintr-o data se stinge lumina fiecare animal cu partenera lui, cand dintr-o data se aude un ţipăt:- cine a fost? A doua oara la fel, a treia oara regele se enervează si intreaba:- cine a fost? Apoi tantarul se arata si spune:- eu am vrut sa violeze un licurici dar de câte ori incercam nimeream in mucuri de ţigări aprinse
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Era o fata care avea parul lung. Se scarpina pe cap. Prietena sa o inrtreaba: - Te mannca capul?! - DA! Am cuib de paduchi, chiar si la p***a. Vrei sa-i vezi? Suntem niste SEXOSENII! - Nu mersi!!!
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Era o fata care avea parul lung. Se scarpina pe cap. Prietena sa o inrtreaba: - Te mannca capul?!- DA! Am cuib de paduchi, chiar si la p***a. Vrei sa-i vezi? Suntem niste SEXOSENII!- Nu mersi!!!
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Isi cumpara ursul masina noua si pleaca sa se plimbe prin padure. La unmoment dat se intalneste cu iepurasul. Iepurasul: - Ce faci ursule? ... asta-i masina ta?Ursul: - Da bah ... hai sa te fac o tura! Se urca iepurasul in masina si pleaca cu ursul prin padure. Se plmba eicat se plimba si ajung la o prapastie ...Ursul: - Iepurasule pui pariu cu mine ca la 200km/h eu pun frana la uncentimetru de prapastie?Iepurasul: - Hai bre ursule! ... ia sa te vad!Baga ursul 100 .... baga 200 ... la un metru de prapastie se uita la iepurassi-l intreaba: - Iepurasule te-ai p***t pe tine?Iepurasul: daaaaaa ...Pune ursul frana si se opreste la fix un centimetru de prapastie.Iepurasul: - bravo bre ursule !! .... dar tu pui pariu ca eu la 300km/h punfrana la un milimetru de prapastie?Ursul: - hai bah !! ... ia sa te vad!Se urca iepurasul la volan si incepe ... 100 .... 200 ... 300 km/h ... la un metru deprapastie se uita la urs si-l intreaba Ursule te-ai p***t pe tine?Ursul: - daaaaaaaa ......Iepurasul: - Poti sa te si caci ca eu nu ajung la frana ...
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Ursul: vreau mancare ursoaica: taci ca daca nu iti mananci blana diseara : ))
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Ursul: vreau mancare ursoaica: taci ca daca nu iti mananci blana diseara : ))
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Intr-o zi un negru s-a gandit sa-si cumpere un papagal din Africa. Il aduce in Europa si se duce intr-un restaurant cu el pe umar. Cand a intrat in restaurant o chelnerita a spus: - Doamne ce uratenie! Iar papagalul spune: - L-am luat din Africa.
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Intr-o zi un negru s-a gandit sa-si cumpere un papagal din Africa. Il aduce in Europa si se duce intr-un restaurant cu el pe umar. Cand a intrat in restaurant o chelnerita a spus: - Doamne ce uratenie!Iar papagalul spune: - L-am luat din Africa.
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Doi carnivori, tatal si fiulFiul il intreaba p tata: - tata uite un avoin, putem sa. l mancam?tatal: - Nu fiule, doar miezul la avion
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Doi carnivori, tatal si fiulFiul il intreaba p tata: - tata uite un avoin, putem sa. l mancam?tatal: - Nu fiule, doar miezul la avion
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Un tip speriat intră într-un restaurant: - Al cui este pitbull-ul de la intrare?Un tip îi răspunde plictisit: - Este al meu, care-i problema?- Sunt dezolat, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv.- Imposibil, cainele meu să fie omorat de un caniche... Mă faceţi să rad. Cum se poate ca o javră prăpădită să-i facă asta fiarei mele?- Cred că pitbull-ul dv. s-a înecat în timp ce îmi manca caniche-ul.
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Un tip speriat intră într-un restaurant: - Al cui este pitbull-ul de la intrare?Un tip îi răspunde plictisit: - Este al meu, care-i problema?- Sunt dezolat, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv.- Imposibil, cainele meu să fie omorat de un caniche... Mă faceţi să rad. Cum se poate ca o javră prăpădită să-i facă asta fiarei mele?- Cred că pitbull-ul dv. s-a înecat în timp ce îmi manca caniche-ul.
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Un tip avea un papagal care vorbea numai prostii. Intr-o zi ii astepta pe socrii in vizita. Ce sa faca sa-l opreasca pe papagal sa mai spuna prostii. Il ameninta, il bate, insa degeaba. se hotaraste sa-l bage in congelator. Dupa 5 minute, coplesit de remuscari se duce sa-l scoata. La care papagalul: - Promit ca nu mai spun nici om prostie! Da'nu te supara puiul cu ce a gresit?
Postări Recomandate