Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Oz
Postat

self libido (se poate și dacă ești mascul :laugh2 )

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10497132_691910394221557_5712259034987545657_o.jpg

Postat

harrypoker77, on 12 Jun 2014 - 18:41, said:snapback.png

Asta era cu muncitorii de la Dacia Pitesti si segmentii de piston, Inginere, ai incercat vreodata sa bagi capul pisicii printr-un rulment de autoturism? ;)

Deci oltencele luau bilele de rulmenti din pulele oltenilor si mergeau la Timisoara sa le vanda la Ocsko? Tu realizezi ce-ai scris? Tu esti taticul aberatiilor mondiale, zeul derapajelor scrise, stapanul blocajelor mentale, atotputernicul afirmatiilor stupefiante!!! Viata mea ar fi fost o desertaciune daca nu ti-as fi citit aberatiile.

sensul textului rămâne cum am zis, oricum merci pentru corecturi, in loc de rulment, segment, nu dispera, Stefa13 e mult mai bătrân ca tine dar a rămas cu mintea prin 1963 toamna (hary poker, sensul unui text nu se schimbă așa cum nici hoțul neprins nu devine negustor cinstit pt atata lucru, ai sperat tu să nu fie mă-ta curvă dar mai caută, mai caută, 8 martie e ziua copilului in Ro)

săracu Elvis, a fost ză king, a murit la 40 ani, obez, la 4 dim pe budă cu izmenele in vine, drogat, self libido în exces (country boy), talentul nu alege omul

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

gigi becali la discoteca: o blonda il intreaba :dansati? gigi becali: nu fa, asa merg eu bagami-as p**a in mata si in dan voiculescu!!!

• Like 2
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

...(hary poker, sensul unui text nu se schimbă așa cum nici hoțul neprins nu devine negustor cinstit pt atata lucru, ai sperat tu să nu fie mă-ta curvă dar mai caută, mai caută, 8 martie e ziua copilului in Ro)

...

Mie nu-mi vine sa rad la glumele tale. Sa nu te faci comediant, ramai asa cum esti. Daca nu stii cum esti, mai cauta, Ah, scuze, tu de fapt cauti in continuare. Spor la delirat ;)

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Inginere, acum cateva sapta-luni, un forum intreg se enerva pe colegul "de ce?" caci nu puteau intelege mai nimic din ce posta.

De cand ai "inflorit" mata pe scena forumistica, pana si sus-amintitul coleg "de ce?" s-a inclinat, retragandu-se politicos intr-un con de umbra... :)

• Like 2
Postat

Inginere, acum cateva sapta-luni, un forum intreg se enerva pe colegul "de ce?" caci nu puteau intelege mai nimic din ce posta.

De cand ai "inflorit" mata pe scena forumistica, pana si sus-amintitul coleg "de ce?" s-a inclinat, retragandu-se politicos intr-un con de umbra... :)

nu-l stiu dar daca revine zi-i sa ma citeasca :offtopic

Postat

Mie nu-mi vine sa rad la glumele tale. Sa nu te faci comediant, ramai asa cum esti. Daca nu stii cum esti, mai cauta, Ah, scuze, tu de fapt cauti in continuare. Spor la delirat ;)

nici mie, dar asta e realitatea, tu singur ai scris la semnatura Life is complicated, asa ca....

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

varule, mai usor in pula mea.. faci spam si nu e frumos

• Minus 2
Postat

here we go again....(alți nebuni, sau nebune)

http://www.ziare.com/sex/sexy/nimfomanele-crestine-site-ul-nevestelor-credincioase-440581

"Nimfomanele crestine", site-ul nevestelor credincioase

<<<<Un website numit "Nimfomanele crestine" incurajeaza sotiile credincioase sa isi "condimenteze" viata sexuala, sustinand ca Dumnezeu ar dori ca ele sa aiba o casnicie fericita.

Site-ul este intiativa unui grup de neveste crestine, care sustin ca nu este impotriva poruncii lui Dumnezeu sa iti placa sexul cu persoana iubita. Site-ul ofera sfaturi pentru noi pozitii sexuale, scenarii si jocuri ce pot fi exersate in pat, precum si link-uri catre site-uri de studiu al Bibliei, informeaza Ananova.com.

"Dumnezeu vrea ca noi sa ne iubim sotii nebuneste. El vrea sa mentinem focul pasiunii aprins in casnicii. Termenul de nimfoman are conotatii negative, insa noi credem ca nu ar trebui sa fie asa", spun initiatoarele anonime ale site-ului.

Chiar daca unele discutii sunt explicite (sex oral, orgasme, cum sa amplifici placere), mesajul privind moralitatea este unul puternic. Sexul inaintea casatoriei si adulterul sunt condamnate, iar masturbarea nu este acceptata. >>>>

atunci cum se fut doi grași căsătoriți? fără supt pula ea și dat cu degetu în pizdă el? (plus că ăia care s-au îngrașăt în căsătorie nu s-au îngrășat degeaba)

stalinskaya

Postat

TNR

O vorbă din bătrâni spune că un om politic trebuie să construiască o vilă, să facă un copil pe numele căruia să-i lase averea și să stea cel puțin o noapte la DNA.

Conform specialiştilor, 30% dintre români şi-au găsit `sufletul pereche` (?) pe internet. Restul, la DNA.

Nunţile nu se vor mai oficia sâmbăta! Patriarhul Daniel explică: Aşa e la noi, la evrei.

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Un virgin se pregateste pt prima partida de sex.Se duce la farmacie si o roaga pe farmacista sa-l ajute,vrea ca totul sa fie perfect.Farmacista ii da o pastila si il asigura ca e rezolvata partea legata de sex.Virginul mai cere o pastila,se razgandeste,mai vrea doua pastile.Doamna ii spune ca e prea mare doza,dar nu o scoate la capat si ii da virginului trei pastile,cu o conditie:sa-i povesteasca cum a fost intalnirea.A doua zi,vine virginul la farmacie si incepe:doamna...a fost super tare,au cazut tablourile de pe pereti,au sunat vecinii la politie...la care farmacista intreaba:si fata,fata cum se simte?Virginul f relaxat,raspunde:fata?fata nici nu a venit!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...