Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12049714_1169766883061905_3485729522686514706_n.jpg?oh=5bc20bef30ab866400ed78c44756a601&oe=575914D3

Cate palme, pumni si picioare si-au luat televizoarele alea Diamant/Sirius/Olt !   :laugh2 

Isi reveneau de fiecare data   :ylsuper

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Intr-un sat unguresc din Ardeal locuia un fotograf român care facea poze si portrete, dar cam nereusite, pentru ca ba ieseau de la jumatate in jos, ba cu ochii rosii, ba cine stie cum... Asa i se si dusese vestea in zonã!....

Intr-o zi vin la el doua unguroaice, mama si fiica, pentru a-si face ceva portrete de trimis rudelor din Ungaria.

Mama zice:

- Bune ziua, domnu' foto! Vinit noi la dumnevostre sa foteti la noi... Pa mine rog foteti in piciore iar pe fata rog foteti in fund...

Numa ce rughem noi la dumnevostre foteti la noi asa ca sa iese ochii bine la noi!...

:laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 8
Postat

Logica neamtului: Daca astazi e canicula si maine va fi aceeasi canicula, trebuie sa investim intr-un aparat de aer conditionat care sa ne permita sa muncim mai eficient

Logica grecului: Daca astazi e canicula si maine va fi tot canicula trebuie sa mergem in vizita la careva care are acasa aer conditionat si sa stam macar o saptamana la ei

Logica francezului: Daca astazi e canicula si maine e aceeasi canicula, inseamna ca de fapt astazi este maine???

Logica SUA: Daca astazi e canicula si maine e canicula, ne vedem nevoiti sa intervenim cu armata si s-o starpim

Logica chinezului: Daca azi e canicula si maine va fi tot canicula, am face bine s-o exportam!

Logica romanului: Te fac o bere? Cica azi si maine o sa fie canicula.

• Like 7
Postat

Matrimoniale:
Sunt in cautarea unui barbat: fumator, alcoolic, curvar... Consider ca intr-un cuplu ambii trebuie sa aiba interese comune!

• Like 8
Postat

- Ia povesteste, cum o fo' cu accidentul de masina?

- Apoi, o fost ase: noi am mars pa drum tat 'nainte si cand drumu' o luat-o spre stanga, noi tat 'nainte... :laugh2 

• Like 7
Postat

- Spune-mi te rog, întreabă un nebun pe noul venit în salon, de ce ai fost internat?

- Pentru că nervii mei sunt la pământ.

- Din ce cauză?

- Prea multă muncă. Zilnic am muncit câte 32 de ore.

- Glumeşti! Ziua are doar 24 de ore.

- Şi ce dacă?! N-ai auzit de ore suplimentare?!

• Like 8

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...