Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

cura de slabire ideala

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Noaptea. Pe o strada întunecata merge o femeia, iar de ceva timp e
urmarita de un barbat.
Femeia ajungând la limita rabdarii, se întoarce si întreaba:
- Domnule, de ce ma urmariti?
- Acum ca v-am vazut fata, si eu îmi pun aceeasi întrebare.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Blonda vine acasa de la medic.
- Ce ti-a zis doctorul?, intreaba sotul ei.
- A zis: trei sute de lei.
- Nu, voiam sa te intreb ce ai?
- Aveam doua sute.
- Nu, voiam sa te intreb ce problema ai?
- Problema era ca imi lipseau o suta de lei.

Postat

Pe mine şi pe vecinul meu nu ne putea despărţi decât moartea. Tocmai de aceea l-am omorât.

Postat

Cand am intrat pe MIORITICE , am fost constient de riscurile ce ma asteapta , vorba aceea : "Cand te bagi in cocina risti sa te manance porcii !"

Postat

Pierdut rabdare! - cine o gaseste il rog sa nu o pastreze, mai am si eu nevoie..

Postat

Femeile pot face mai multe lucruri deodată, am văzut chiar eu cu ochii mei una cum cu o mână conducea, cu cealaltă se aranja în oglinda retrovizoare, iar cu maşina îl lovea pe ăla din faţă.

Postat

"Pestii trec printr'o saptamana putin mai agitata. Din cauza raziilor efectuate in bordelurile din intreaga tara "

Postat

Un barbat intr-un autobuz langa o calugarita superba. Barbatul, daca ma lasi sa te ... o sa fiu cel mai fericit. Calugarita se ridice jignita si pleaca. Apare soferul autobuzilui si il invata cum sa procedeze . A doua zi se duce la manastire imbracat in preot .O vede pe calugarita si-i spune :" mi s-a aratat D-zeu si mi-a zis sa te ....", la care calugarita " bine dar vreau in fund ca sa raman virgina". barbatu isi face treba fericit . dupa aceea isi scoate hainele si zice :"ha sunt barbatul din autobuz" , la care calugarita scoate costumul:" ha sunt soferul"

Postat

Plictisit de viata de la oras, Tom si-a cumparat o casa la tara, inconjurata de vai si paduri. Dupa sase luni de singuratate, la usa lui apare un tip barbos, neingrijit, care ii
spune:
- Sunt vecinul tau, Bill, si locuiesc peste vale. Dau o
petrecere diseara
si m-am gandit sa te invit si pe tine.
- A, ce bine ! spune Tom, chiar ma plictisisem.
- Va fi ceva de baut, poate si ceva lupte. Sper ca nu te
deranjeaza.
- E OK, cred ca pot face fata.
- Si se va face si sex.
- A...ce bine ! Sunt un tip deschis oricaror provocari. Cum crezi ca ar trebui sa ma imbrac?
- Nu conteaza. Oricum vom fi numai noi doi !!!

Postat

Luni dimineata, seful primeste un telefon la birou de la un angajat:

- Sefu', nu va suparati, n-am nici un chef de munca dupa weekend, dati-mi o zi libera, va rog!

- Hai, Mishule, fii om serios, avem o groaza de treburi de facut azi! Mi se mai intampla si mie, dar stii cum fac? Trag o partida buna de sex cu nevasta-mea si ma inviorez extraordinar, capat o energie fantastica! Hai, tinere, fa ca mine si vino la serviciu!

Peste 2 ore, seful il vede pe Mishu muncind cu un spor teribil, ca niciodata.

- Ai vazut, Mishule, ca se poate?

- Mare om esti, sefule! Cata dreptate ai avut! O partida de sex cu nevasta-ta este energie curata... 

Postat

Un tip ramane fara bani si-i vine o idee geniala sa faca bani ! Scrie pe usa locuintei sale cu litere mair : In pat : 100$ Pe canapea 50$ Pe podea 25$ . O batranica, trece prin fata locuintei, citeste anuntul , se cauta de bani si intra. Tanarul incepe sa numere: fix 100$ ! Si Intreaba usor jenat: In pat , nu i asa ? Batranica raspunde : Nu fi naiv : De 4 ori pe podea !

Postat

O romanca, la produs in Italia, este acostata noaptea de un client. El: - Cat e scurtu'? Ea: - 50 Euro. O baga in masina, ii da banii si isi face treaba. A doua noapte, figura se repeta... a treia noapte la fel... In a patra noapte... fata se uita la el si il intreaba: - Auzi ma, da tu de unde esti ca parca te cunosc? El: - Din Romania. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! De unde din Romania? El: - Din Dobroiesti. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! EL: - Coincidenta pa ma-ta... Mi-a dat tactu' 500 de euro pentru tine, dar mi-a zis sa nu ti-i dau toti odata, ca-i cheltui...

Postat

Un tip statea cu sotia la TV. La un moment dat, el se intoarce spre ea si-i spune: “Pun pariu ca nu-mi poti zice nimic care sa ma faca si bucuros si trist in acelasi timp.” Replica ei? “Ai cea mai mare scula dintre toti prietenii tai.”

Postat

Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba: 
-Ce faci mai ciobane pe pamantu meu? 
-Nu vezi pasc oile... 
-Vezi ca esti obraznic, poate iti *ut una! 
La care ciobanul ii raspunde: 
-Poti sa le *uti pe toate, eu doar le pazesc...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...