Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Alinuţa fuge la maică-sa şi îi spune:- Mămico, totdeauna spui că eu am ochii lui tata şi nasul tău. Uite, acum am şi dinţii bunicului! continuă Alinuţa arătând în palmă proteza bunicului.
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Culmea emotivilor: Un emo să cumpere de la Mc Donald’s un Happy Meal.
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Prinde Bula pestisorul de aur:-Arunca-ma, te rog, in apa si o sa iti indeplinesc o dorinta!-Bine, vreau sa ma faci nemuritor.-Oi fi eu puternic, dar nici chiar asa.-Bine, vreau sa mor cand o sa castige Romania Campionatul Mondial de Fotbal.
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Nemții își plătesc întotdeauna datoriile...Anul 1999: Brazilia 4 - 0 Germania;Anul 2002: Brazilia 2 - 0 Germania;Anul 2004: Brazilia 1 - 1 Germania;Anul 2014: Brazilia 1 - 7 Germania;Concluzia: Nemții își plătesc întotdeauna datoriile.
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Ca un înfocat fan al Braziliei, îmi este foarte rușine să ies din casă zilele astea... Mai nou, mi-e rușine să ies și prin curte, de când am observat că al meu câine - un Ciobănesc German - când mă vede, nu latră, ci râde în hohote....
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Soţia lui Luis Felipe Scolari încearcă să îl trezească, a doua zi după Germania-Brazilia 7-1:- Luis, trezeşte-te, e 8!- Ce, au mai dat unul?!
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Nu cred ca exista dovada mai mare ca tiganilor le este frica de apa ca de dracu, ca epava de la Costinesti! Altfel de mult era la "fer" vechi!
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Am incercat sa-mi pun la cont parola: "aparareabraziliei". Mi s-a spus sa incerc alta pentru ca e mult prea slaba.
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Am incercat sa-mi pun la cont parola: "aparareabraziliei". Mi s-a spus sa incerc alta pentru ca e mult prea slaba.
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Mi-am dat seama ca locuiesc intr-un cartier rau famat abia cand mi-am platit chiria la timp iar a doua zi mi-a batut politia la usa sa ma intrebe de unde am banii...
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Politistul:- Camionul Dv. este supraincarcat. Sunt nevoit sa va iau permisul de conducere.- Cum asa?? Permisul cantareste sub 50 de grame!
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Vrei sa iesi cu mine?, intreaba un tanar pe o colega de clasa. - Nu ai putut gasi o formula mai buna? - Ba, de gasit am gasit, dar m-a refuzat!
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 "Ciudati mai sunt parintii... Ani in sir s-au straduit sa ma invete sa vorbesc, iar acum imi spun sa imi tin gura!"
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Mihai Trăistariu, scos din sărite de propria pisică: "Lasă păr peste tot, să îmi facă în ciudă."
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Intrebare: Cum se cheama postul de televiziune unde poti asculta frecvent croncanitul ciorilor?Raspuns la deruta: National Geographic.Raspuns corect: Taraf Tv. 2
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 I: De ce plang bebelusii la nastere?R: Aceasta este o intrebare capcana, din punct de vedere fiziologic bebelusii nu pot sa nasca.
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Tata, ce inseamna "beu"? ma intreaba fiu-miu de 5 ani.- Dar unde ai auzit tu cuvantul asta?- Pai mi-a citit mama aseara o poveste despre un cur cu beu...
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 -Copii , care e cel mai indicat conducator pentru tigani ?-Nero, zice Fanel.-Cum Nero ?-Nero Burning ROM 2
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 - Tati, daca imi dai 50 de lei, iti povestesc ce ii zice postasul zilnic mamei.- Poftim, Bulisor! Ia spune-mi...?- Postasul ii spune mamei zilnic: "Buna ziua, doamna, astazi nu ati primit nici o scrisoare".
Krang2 Reputație: 34 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Mirii ies din biserica.Bulisor zice catre prietenul lui:- Hai sa le trag o sperietura! - si fuge spre mireasa, strigand:- Mami, mami, acuma imi cumperi o inghetata?
llexus Reputație: 661 Postat August 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2014 Cum se cheama un chinez dator?Lee Zing. 2
quasim Reputație: 2451 Postat August 3, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 3, 2014 O clasă de fete împreună cu diriginta se duc într-o excursie la mânăstirile din Moldova. În prima mânăstire sunt întâmpinate chiar de la intrare de stareţul locului care le adresează o rugăminte:- Vreau ca toate fetele care au văzut un penis până azi se meargă să îşi spele ochii.Toate fetele se duc înspre toalete şi dupa vreo cinci minute se întorc. Stareţul le vorbeşte iar:- Acum vreau ca toate fetele care au atins vreodată un penis să meargă să se spele pe mâini.Din nou pleacă toate fetele, dar după cinci minute se întorc doar jumătate. Stareţul nedumerit întreabă:- Unde sunt celelalte fete?Diriginta ruşinată îi răspunde:- Ştiţi, părinte, s-au gândit să se spele şi pe dinţi să nu mai facă încă un drum… 2
quasim Reputație: 2451 Postat August 3, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 3, 2014 Ion – mare gagicar si si Maria – o inocenta si o naiva, se casatoresc.In noaptea nuntii, Ion isi da jos bracinarii, pentru … Maria, facand ochii cat cepele:- Ce-i aia?!?…Ion:- Pai, Marie, numa io am asa ceva! Nime’ pe lume nu maiare! Si io ti-oi da-o tie!…Peste câteva zile… Maria:- Ioane, l-am vazut pe Gheorghe la cosit, cand s-o dusdupa tufa si si-o dat izmenele jos… Sa stii ca are si el!…Ion:- Apai, fa Marie, Gheorghe-i cel mai bun preten al meu!… Io aveam doua … si i-am dat si lui una!Maria:- Prost mai esti, ma’, Ioane! Da’ de ce nu ti-ai oprit-o tie p-aia mare?!?.
llexus Reputație: 661 Postat August 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2014 Nu e adevărat că bărbaţii vor doar sex de la femei, pur şi simplu există femei care în afară de sex altceva nu ştiu să ofere! 2
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 3, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 3, 2014 Un cioban este intrebat de o ziarista, tanara si frumuzica:-Bade, dumneata cand regulezi folosesti prezervativul?-Nu, absolut niciodata!-De ce, bade?Te scapa de necazuri!-Asa o fi!Dar eu nu suport mirosul de cauciuc ars!
Postări Recomandate