Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 6, 2014 www_poze-haioase_ro__1240838028_308501.jpgastia voteaza 1
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Septembrie 6, 2014 Un baiat isi invita prietena acasa,cu gandul ca vor face sex.Se duce omul la farmacie si-i zice farmacistei:-Doamna,diseara o sa fac sex cu prietena mea!Vreau sa-mi dati ceva,vreau sa fie...de vis!Ii da farmacista o pastila si-l asigura ca o sa fie strong.Baiatul zambeste si-i zice:-Doamna...mai vreau o pastila!Farmacista:-Mda,sigur,dar poate fi periculos si pt tine si pt fata!Ii da si a doua pastila si-l roaga sa treaca a doua zi pe la dansa,sa-i spuna cum a fost.Se duce a doua zi baiatul la farmacie...Farmacista:-Cum a fost?Baiatul:-Doamna,a fost...nenorocire!Au cazut tablourile de pe pereti...nebunie...au sunat vecinii la 112!Farmacista uimita:-Si fata,fata cum se simte?Baiatul:-Fata?Fata nici n-a venit!
azi nu Reputație: 1103 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=xq9tXfWhKuA
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 6, 2014 4
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Baietii de pe forum
diaconescum Reputație: 394 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:none Oras:none Postat Septembrie 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=asmoKg_Dpmw
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=A8yUYRWr10M&sns=em
quasim Reputație: 2451 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Septembrie 7, 2014 Aseara in club am agatat o femeie mai in varsta. Arata foarte bine pentru cei 45 de ani ai sai si m-am trezit gandindu-ma ca probabil fiica ei arata si mai s3xy.Am baut putin (ei bine, putin mai mult), ne-am giugiulit putin si apoi ea m-a intrebat:– Ai practicat vreodata “dubla sportivului”?– Ce-i asta? am intrebat.– Pai, faci dragoste si cu mama si cu fiica in acelasi timp…– Nu, n-am avut parte de asa ceva, i-am raspuns si am inceput sa ma intreb cum arata fiica.Am baut putin mai mult, mi-a facut din ochi si mi-a zis ca asta-i noaptea mea norocoasa. Ne-am dus apoi la ea acasa.. Am intrat, ea a aprins lumina in hol si a strigat:– Mama, te-ai culcat? 1
autotruck Reputație: 2 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:resita Oras:resita Postat Septembrie 7, 2014 Un alb şmecher se duce şi el la nudişti pe la Miami Beach. Ca să impresioneze, îşi tatuează pe sex numele soţiei: WENDY. Mîndru tare, patrula el pe plajă, încercînd să agaţe o gagică, două... La un moment dat, vede un negru, pe al cărui sex se vedeau două litere: WY. Albul îl întreabă: - Şi pe soţia ta o cheamă tot WENDY? Dar n-ai avut loc să scrii, nu-i aşa? Iar negrul răspunde: - Nu, eu sînt responsabil cu primirea turiştilor. Pe a mea, în erecţie scrie: "WELCOME TO MIAMI BEACH. HAVE A NICE HOLIDAY".
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 7, 2014 Merge un ardelean la bucuresti si ajunge in parcul Herastrau si-l scapa o pisare .....Se duce langa un copac, isi scoate instrumentul si-i da drumul Trec doua tinere sexy pe langa el si exclama- Vaaaai, dar ce grosolanieeee !De unde ardeleanu' din tufis- Da, da, dar de lunjime ce ziceti ? 2
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 7, 2014 Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii. Criteriile sunt: - bautura pe care o consuma; - mijlocul de transport folosit; - cu cine isi satisfac nevoile sexuale.Categoriile sunt: 1. Whisky – Mercedes – Amanta; 2. Coniac – Masina statului – Secretara; 3. Pepsi – Dacia personala – Autostopista; 4. Ceai – Tramvai – Nevasta 5. Apa – Talpa – Laba
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2014 Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii. Criteriile sunt: - bautura pe care o consuma; - mijlocul de transport folosit; - cu cine isi satisfac nevoile sexuale.Categoriile sunt: 1. Whisky – Mercedes – Amanta; 2. Coniac – Masina statului – Secretara; 3. Pepsi – Dacia personala – Autostopista; 4. Ceai – Tramvai – Nevasta 5. Apa – Talpa – Laba Eu beau bere, fa-mi si mie horoscopul!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 7, 2014 Eu beau bere, fa-mi si mie horoscopul! Bere - USS Enterprise - colega de servici 5
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 Barbatul: In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!Femeia: - Vrei sa plec?Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.Femeia: - Ma iubesti?Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!Femeia: - M-ai inselat vreodata?Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?Barbatul: - Ai innebunit?Femeia: - Pot sa am incredere in tine?Barbatul: - Da!Femeia: - Iubitule! Acum Citeste De Jos iN Su 4
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 8, 2014 ion vine acasa si o gaseste pe Maria dezbracata.- De ce esti dezbracata, tu, Marie?- Pai, nu am in ce sa ma imbrac!...- Cum adica, n-ai? intreaba Ion si deschide sifonierul.- Uite: fuste, bluze, pantaloni... Salut Gheorghe!... rochii...
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 http://video.romaniaseamuza.ro/video-funny-cu-barbati-la-salonul-de-masaj-maltratat-de-o-femeie/
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 Eu beau bere, fa-mi si mie horoscopul! tu esti regula romanilor 6. bere - caruta - lipsa instrument
punctulpei Reputație: 8 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:dddddddddddddd Oras:dddddddddddddd Postat Septembrie 9, 2014 Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii. Criteriile sunt: - bautura pe care o consuma; - mijlocul de transport folosit; - cu cine isi satisfac nevoile sexuale.Categoriile sunt: 1. Whisky – Mercedes – Amanta; 2. Coniac – Masina statului – Secretara; 3. Pepsi – Dacia personala – Autostopista; 4. Ceai – Tramvai – Nevasta 5. Apa – Talpa – Laba Musulmanilor li se aplica aceleasi reguli? Ghnionisti atunci, ei nu se incadreaza din oficiu in primele doua criterii.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Wnsdc7cTPuU :laugh2 1 1
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IDGoWnBgsYk 2
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 tu esti regula romanilor 6. bere - caruta - lipsa instrumentBa, pardon, berea e nemteasca!Romaneste e asa:tuica-caruta-lipsaEu pun halba la uscat pe instrument!
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Septembrie 9, 2014 Ba, pardon, berea e nemteasca, Romaneste e asa:tuica-caruta-lipsa Dacii au inventat tuica dupa ce i-a pus Deceneu sa taie viile? Eu auzisem de hidromel dar poate ma insel
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Dacii au inventat tuica dupa ce i-a pus Deceneu sa taie viile? Eu auzisem de hidromel dar poate ma insel Tu nu stii ca ne tragem din Decebal si Traian? De la tuica ni se trage.
Postări Recomandate