kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014 -Apoi pentru un sfert de ora in plus nu merita ! 1
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014
harris1000 Reputație: 2749 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Noiembrie 29, 2014 Cum preferi sa belesti p ...
svitara Reputație: 182 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 http://bancuritari.me/wp-content/uploads/2013/08/delaplaja.png 2
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014 Vine unul in vizita la prietenul sau, director la spitalul de nebuni. Nici nu intra bine si primeste de la un nebun un sut in cur. Mai merge cat mai merge si mai primeste inca un sut de la alt nebun. Tot asa pana cand ajunge la cladirea unde era biroul directorului. Cand sa intre, primeste de la unu' trei suturi, dupa care intra in biroul directorului si-i zice: - Ba, da de ce mi-au dat astia cu sutu-n cur?- Pai asta e modul lor de a zice 'SALUT'...!- Bine, bine, da unu' mi-a tras trei suturi!- Ala era balbait...!
azi nu Reputație: 1103 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 29, 2014 ce stie sa faca cu sanii ei http://www.dailymotion.com/…/x27upam_elle-bouge-ses-seins-e… https://www.youtube.com/watch?v=mYkrcBHXkyU 1
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014 Intr-un sanatoriu de nebuni... de undeva din tara.... toti pacientii se credeau frunze. Vine inspectie de la Bucuresti. La primul etaj intra inspectorul: - A venit toamna! Buf! Toti cad, capete sparte, maini, picioare rupte... tot tacamul. La al doilea etaj intra inspectorul: - A venit toamna! Buf! toti cad, capete sparte, maini, picioare frante... Tot asa si la al treilea si la al patrulea.... ajunge la al cincilea: - A venit toamna! Nimic! - A venit toamna! Tot nimic! - A VENIT TOAMNA ! - Ba tu esti vaca !?! Nu vezi ca noi suntem CONIFERE!?!
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014 Ion si Maria inainte de divort : - Draga mea, inainte sa ne despartim putem face sex ?, intreaba Ion. - Bun, dar tu platesti pensia alimentara.
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014 Ion si Vasile discutau despre sex: - Ba Ioane tu faci sex prin telefon! - Da ba! - Si faci cu mai multe persoane? - Nu ma, numai eu si telefonu!
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014 Ion și Vasile, pe bancă: - Ai auzit, tu Ioane, de săpunu' sexy? - No, tu Vasile, ce-i ăla? - Am cumpărat, mă, io unu' de la Carrefour acu' câteva zile. Mă, m-am dus, m-am spălat cu el, am luat-o pă nevastă-mea și de 6 ori i-am tras-o! - Ioooi, tu Vasile! Unde-l găsesc? - La Carrefour, mă, cum intri, pă stânga... Se duce Ion tot într-o fugă la Carrefour și, grăbit cum era, cumpără săpun pentru bebeluși. A doua zi... - Cum o fost, tu Ioane? întreabă Vasile, curios. - Păi mă... m-am dus, m-am spălat cu el, am luat-o pă Marie în dormitor și... - Și, și? - ... A plâns, a supt puțin, după care a adormit...
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014 Un canibal merge la seful de trib si-i cere mana fiicei sale. Acesta, oarecum surprins, intreaba: - Aici, sau la pachet?!?... 1
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 29, 2014 Maiorul catre soldatul care avea ceva de spus: - Soldat! Cand vorbesti cu mine, sa taci!
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 30, 2014
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 30, 2014 2
odaiba Reputație: 1325 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2014 1
odaiba Reputație: 1325 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2014 . 1
odaiba Reputație: 1325 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2014 . 1
odaiba Reputație: 1325 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2014
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 30, 2014 Ion si Maria merg la sapat cartofii. Iau si vaca cu ei, sa mai pasca.Parcela lor era langa o cale ferata.Lucreaza ei o vreme, apoi se pun sa manance. Dupa ce mananca le vine a face amor. Se pregatesc ei de treaba, dar Maria, femeie chibzuita, ii zice lui Ion.- MAi barbate, stii ca la amiaza trece trenul, si vaca s-a speria si a fugii de nu om mai putea s-o gasim. Nu legi tu vaca de piciorul tau cat facem treaba, sa ne luam de-o grija?Zis si facut! Leaga ei vaca de piciorul lui Ion si se pun pe treaba. In timp ce lucrau de zor, trece trenul, vaca se sperie si o rupe la fuga, peste rasadurile de cartofi, cu Ion legat de ea.- Ioane, mai Ioane, striga Maria. Intoarce-te pe spate ca scoti toti cartofii!
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Noiembrie 30, 2014 Maria ,indignata ca Lenuta se imbraca tot timpul potrivit vremii de afara o intreaba cum face. Lenuta raspunde:- Dimineata cand te trezesti te uiti la scula barbatului. Daca e pe dreapta e cald afara. Daca e pe stanga e frig si ploua- Bine,dar daca nu e nici pe stanga,nici pe dreapta?- EEEEEE atunci nu e vreme de iesit din casa!!!
Postări Recomandate