Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un tip ii povesteste amicului cel mai bun: 
- Bai, ce lux avea ala in casa care a dat petrecerea de aseara . 
- Ce lux, nene ? 
- Bai, si buda era de aur !!! 
- Du-te d-acilea ! N-are cum ! 
Pleaca impreuna la resedinta unde fusese "dezmatul" cu o seara inainte. Raspunde la usa sotia proprietarului. 
- Sar'mana, doamna ! 
- Buna ziua ! 
- Stiti, eu am fost la petrecerea dvs de aseara si i-am povestit amicului ca aveti si buda din aur, iar el nu ma crede. Ne lasati un pic inauntru ca sa-i demonstrez ? 
Se aude vocea sotului: 
- Cine-i, draga ? 
- A, niste amici de-ai tai, raspunde sotia, dar vino incoace sa afli si tu cine si-a facut nevoile in trombon .

• Like 2
Vizitator
Postat

Patru amici, toti patroni de firme, se intalneau saptamanal la o partida de golf. 
Trei dintre ei erau deja pe teren si-l asteptau pe cel de-al patrulea. 
Intre timp, fiecare isi lauda fiul. 
Primul zise: 
- Fiul meu o duce foarte bine! A inceput-o ca tamplar si acum e directorul unei firme producatoare de mobila. Are bani garla si chiar luna trecuta i-a luat iubitei o casa noua! 
Al doilea: 
- Fiul meu si-a început cariera ca vanzator si acum a ajuns patronul unui mare concern. Afacerile ii merg asa de bine incat in ultimele doua luni i-a facut iubitei cadou un Ferrari! 
Al treilea: 
- Fiul meu a fost curier si acum e director de banca! Are o avere imensa! De sarbatori i-a facut cadou iubitei un pachet de actiuni Rompetrol! 
Când a ajuns cel de-al patrulea amic pe teren l-au intrebat de fiul sau. 
- Nu sunt foarte multumit de el! De ani de zile lucreaza la un coafor si nu de mult am aflat ca e homosexual! Dar trebuie sa recunosc ca se descurca destul de bine... De la ultimii trei iubiti a primit o casã noua, un Ferrari si un pachet de actiuni Rompetrol...

• Like 2
Vizitator
Postat

Logica imbatabila a barbatului:
Femeia şi bărbatul în pat după primul lor act sexual. Stau amândoi întinşi pe spate şi se uită la plafon. Ce gândeşte femeia :
“A fost oare bine? Oare l-am satisfăcut? Uite cum stă şi se uită încruntat la tavan… ce nu i-a plăcut oare? Să îl intreb? Mai bine nu, o să zică că sunt o proastă. Hai să-l întreb”:
- Auzi Pisi?
“Hmmm… Nici nu-mi răspunde, doar mormăie, precis am făcut ceva aiurea. Oare nu i-au placut sânii mei, sau mi-a văzut celulita…. Poate nu i-a plăcut culoarea lenjeriei. De ce nu se uită la mine, îmi vine să plâng, mă simt umilită… dar cum să-i spun? dacă deschid gura, mâine nu mai vine… Oare ce nu i-a plăcut? Poate oja asta maro, data viitoare mă dau cu roşu purpuriu, am auzit eu că majoritatea bărbaţilor sunt încântaţi de această culoare… da, aşa fac… şi-mi iau şi un ruj la fel… Auzi tu….cum se uită încrâncenat la tavanul ala, sigur se abţine greu să nu comenteze ceva urâcios… sper că nu m-am făcut total de râs…. ce n-aş da să ştiu ce gândeşte!”
Ce gândeşte bărbatul:
“Cum pi*da măsii stă musca aia pe tavan cu capul în jos de o juma de oră fără să ameţească?”

• Like 2
Vizitator
Postat

Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte destul de mult si iese sa admire peisajul, cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina "Maine ai sa mori!". Se anunta toate organele abilitate - SIE, DIE, SPP, SRI etc. - care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele.
- Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti.
- Incepe cu care vrei.
- La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc.
- Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea cealalta?
- La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Blaga .

Vizitator
Postat

Iarna.Un camion e urmat la mica distanta de un BMW X6. BMW-ul se chinuia sa depaseasca camionul, la un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda superba, dragalasa, si cu ochi albastri, striga soferului din camion:
- Hei! Sunt Mirela si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate!
Soferul nimic, se uita la ea intoarce capul si ruleaza cu aceiasi viteza.
Se repeta faza de cateva ori, incercare de depasire, claxoane si acelasi rezultat.
La un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare.
Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Mirela blonda merge direct la tip:
- Auzi, sunt Mirela si sunt blonda si de o ora iti tot spun ca pierzi marfa din camion.Esti surd sau faci pe smecherul?
-Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum...

Vizitator stau de sase
Postat

doi olteni, in Bucuresti, urca in tramvai. Primul intreaba vatmanul:

-Cu asta ajung in gara?

-Nu.

Al doilea:

-Dar eu?

• Like 4
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Regina Angliei viziteaza un spital in Australia. La etajul I, ea gaseste un individ care se masturba de mama focului. Socata, il intreaba pe director:
– Ce e cu nesimtitul asta aici?
– Oh, va rugam sa ne iertati. Domnul sufera de o boala teribila, daca
nu ejaculeaza o data la 3 ore, face atac de cord si moare.
Cu greu regina trece in urmatorul salon unde vede o scena si mai teribila. O asistenta ingenuncheata face sex oral unui alt pacient.
– Ei, dar aici ce mai aveti de spus, domnule director?
– Aceeasi boala, dar are o asigurare mai buna :slap2

• Like 3
  • Minus 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...