Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

AI GRIJĂ CE-ŢI DOREŞTI!

Un tip intra intr-o carciuma cu ditamai strutu’ dupa el. Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu cere:
- Un hamburger,cartofi si o coca, apoi intreaba strutu’ tu ce vrei?
- La fel! zice strutu’.
In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mancarea si zice:
- Poftiti, face 28,45.
Omul baga mana in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot. A doua zi, omul si strutzul revin la aceeasi carciuma.
- Un hamburger, cartofi si o cola.
- La fel ! cere si strutu’.
Chestia devine rutina pana cand intr-o seara, chelnerita intreaba:
- Ca-ntotdeauna?
- Nu, zice tipul, e vineri seara, asa ca vreau o friptura, cartof copt, o salata si o sticla de vin.
- Acelasi lucru si pentru mine, adauga strutu’.
In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mancarea si zice:
- Poftiti, face 72,38.
Omul baga mana in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot, la fel ca-ntotdeauna. Chelnerita nu-si mai poate stapani curiozitatea.
- Scuzati-ma domnule, cum reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, scotand-o din buzunar fara macar sa va uitati?
- Pai, zice tipul, acu’ cativa ani faceam curat in pod si am gasit o lampa veche. Cand am incercat sa o lustruiesc a iesit din ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte. Prima a fost cam asa: de cate ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mana in buzunar si sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti.
- Dar e fantastic!, zise chelnerita, cei mai multi oameni si-ar fi dorit un milion de dolari sau cine stie ce alte averi, insa dumneata vei fi atat de bogat cat vei dori pentru tot restul zilelor!
- E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de tigari, un apartament sau un Rolls Royce, suma exacta se afla pregatita la mine-n buzunar.
- Super tare!, zice chelnerita. Auziti, da’ care-i treaba cu strutu’?
Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung, si zice:
- A doua dorinta a fost cam asa: O pasarica inalta, cu fundu mare, cu cracii lungi, si care sa fie de-acord cu tot ce spun.

• Like 3
Vizitator dani.arad
Reputație: 0
Postat

O tinerica muncea intr-un bordel fara ca cineva din familia ei sa stie de acest lucru. Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, pana intr-o zi in care politia facuse o razie. Toate prostituatele din bordel au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea:

- Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada?

- Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete!

- Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as manca si eu!

Ajung politistii si la babuta. Se mira unu:

- Doamna, am trait s-o vad si pe asta? La varsta dv. mai puteti?

Babuta raspunse mandra:

- Imi dau jos proteza si le sug :)))))

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
:)

post-3169-0-37612100-1418504626_thumb.jpeg

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Mergea unu' pe un camp. Da peste o groapa, adanca de nu-i vedea fundul. Ia o pietricica, o arunca in groapa, asculta...nimic. Ia un bolovan, il arunca, asculta, nimic.
- "Ba, ce dracu', asta n-are fund?!"
Vine cu o sina de cale ferata lunga d-un metru, o rostogoleste pana la buza gropii, si o arunca.
- "Ba, asta tre' sa zdrangane cand ajunge jos!" ...nimic!
"Mamaaa, groapa asta merge pana in fundul pamantului!!!"
Cand sa plece, apare o capra in fuga si sare in groapa.
- "Mamaaa, ce capra nebuna, cum s-a aruncat in groapa asta fara fund!!"
Pleaca cam nedumerit si se intalneste cu unu', care il intreaba:
- "N-ai vazut o capra?"
- "O capra alba, cu barbuta, doua cornite?"
- "Da, aia."
- "Era capra ta?"
- "Da."
- "Bai, frate, imi pare rau ,ti-a innebunit capra, s-a aruncat intr-o groapa adanca si n-am mai vazut-o!" - ---- "Cum dracu' s-a aruncat, ca o legasem de o sina de tren lunga de-un metru ?!"

• Like 2
Vizitator dani.arad
Postat

Nu ştiu naiba ce se întâmplă în ţara asta. Scolaritele se îmbraca ca niste prostituate şi prostituatele ca nişte scolarite. Nici nu stii ce sa iei cu tine, bani sau bomboane?!

Vizitator dani.arad
Postat

-Hei, frumoaso, cum stai cu dragostea?

-Daca platesti bine, stau cum vrei!

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Chiar daca e lung.....se merita citit!

" (...) De Ignat: relatarea unui român care trăiește în Occident
" De criză, de dor și de fițe mi-a venit ideea să tai porc de Crăciun, cum se făcea pe timpuri la mine la țară. Bine, ai mei nu îl tăiau de Crăciun, ci înainte de Sfântul Andrei, noi nemaiavînd răbdare și nici prea multe prin cămară să-l putem păsui pînă la Ignat.
După ce mi-am ascuțit cuțitele pe gresia de la baie și am procurat doi baloți de paie, decorativi, uitați de un vecin în fața casei încă de la Halloween, m-am pus să caut porc. Prima dată am dat anunț pe internet că doresc să achiziționez, pentru sacrificare, animal de talie medie, pînă în 150 de kilograme, dar nu mi-a răspuns nimeni, în afară de un sonat care mi-a zis că-i plac ideile mele și, dacă vreau, putem să sacrificăm împreună, mai mulți! Eu cred că toți nebunii au fugit din lume și s-au ascuns pe internet! Dar divaghez!
Cînd mi-am întrebat colegii la serviciu dacă știu pe undeva un porc viu, au devenit foarte curioși că ce vreau să fac cu el, că e mare de pet, că face mizerie multă. Cînd le-am spus că vreau să-l tai, au făcut ochii cît cepele și m-au luat la rost că de ce. Ca să-l mănînc, de-aia, le-am răspuns, moment în care și ultimele rămășițe de simpatie, toleranță și înțelegere pe care le aveau pentru mine au dispărut. Cum să omori un animal și să-l manînci, așa, ca un barbar? Eh, cînd am văzut eu că ăștia sunt gata să sune la PETA, am început să le descriu în amănunt operațiunile specifice, insistînd pe secționarea carotidei și colectarea sîngelui într-un lighean, de preferință cu smalțul sărit, ca la mama acasă, în vederea preparării sîngeretelui și mai ales a borîndăului. N-am știut eu cum se zice în engleză la borîndău, la fel cum nu știu nici în românește, dar le-am explicat că e un fel de mămăligă din făină de porumb cu sînge în loc de apă. Cred că vreo trei, mai simțitori, așa, au dispărut spre baie, iar restul, că acum deja se strînsese tot compartimentul în jurul meu, să mă asculte, mă priveau cînd cu milă, cînd cu dezgust. Apoi, zic, pîrlim șoriciul cu paie, sau la butelie, dacă stăm la bloc, și tăiem urechile animalului, pe care le consumăm pe loc, cu puțină sare.
Mai trimisei vreo doi la baie, dar i-am dat înainte, fiind conștient că un alt moment în care să mă asculte oamenii cu atîta atenție nu o să mai prind, poate, niciodată. După ce epilăm animalul cu flacăra, continui eu, îl despicăm cu securea sau toporul, ce ne vine la mînă, și scoatem organele, pe care le fierbem împreună cu capul, în vederea preparării caltaboșului. Știți, bănuiesc – le-am zis eu degajat –, că pentru caltaboș se folosește intestinul gros, spălat facultativ și opărit în apă cu ceapă, pentru mascarea miasmelor naturale. S-a plecat cu grupul după fraza asta, și am mai rămas cu vreo trei, cei mai tari de înger și de stomac, cred, de fapt doi, că unul dintre ei era un coreean care nu pricepe engleză și stă toată ziua cu căștile pe urechi, dar se alătură oricărui grup și dă din cap aprobator la orice discuție.
Cu restul cărnii, am zis eu mai departe, facem cîrnați, grătare și sarmale, iar dacă răposatul a fost gras, putem să frigem și o oală de jumări, așa, de poftă, care să mai taie din tăria băuturii.
Eu zic că au scăpat ieftin totuși, pentru că dacă m-aș fi apucat să le povestesc cum se fac hot dogii și parizerul pe care le înfulecă ei la lunch, băgam toată firma-n spital."
Andrei Stoffel (...) "
  • Like 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...