Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2014 Postat Decembrie 17, 2014 O scrisoare de la mama, blondă, pentru fiica, blondă: ”Bună ziua draga mea fiică. Dacă ai primit această scrisoare, înseamnă că, ea a ajuns la tine, dacă nu ai primit-o, dă-mi de știre și eu voi mai scrie una. Eu scriu încet, deoarece știu că tu, citești nu prea repede. Timpul la noi e frumos, săptămâna trecută a plouat doar de două ori, la începutul săptămânii 3 zile și la sfârșitul săptămânii încă 4. Apropo, în legătură cu paltonul ce ai zis să ți-l trimit. Unchiul Vasile a spus că, deoarece nasturii din metal sunt prea grei, o să trebuiască să plătesc mai mult la poștă, așa că, eu am rupt nasturii și i-am pus în buzunarul drept, ai să-i coși tu la loc. Tatăl tău, a găsit un nou loc de muncă, acum sub el se află 500 de oameni, el e șef cosaș la cimitir. Sora ta s-a măritat și acum așteaptă un copil, dar deoarece nu știm dacă va fi fată sau băiat, încă nu știu dacă vei deveni mătușă sau unchi. Mi-a spus că, dacă va fi fată o va numi ca pe mine, deși îmi pare straniu să-și numească copilul ”Mama”. Fratele tău, a avut nu demult o perepeție, a închis mașina și a uitat cheile înăuntru. A fost nevoit să meargă 10 km până acasă să ia cheile de rezervă și să ne elibereze pe toți din mașină. Dacă ai să o întâlnești pe verișoara ta Lilia, transmite-i salutări, dacă nu ai s-o întâlnești, atunci nu-i spune nimic.” Mama ta.P.S. Am vrut să pun și niște bani, dar am încleiat deja plicul.
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 17, 2014 de maine schimb locatia 7
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 17, 2014 mancare de post 8
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 17, 2014 Un tip cu nevasta-sa la Zoo. Viziteaza si ajung la o cusca cu o gorila-mascul. Vazand ca nu e nimeni prin preajma el ii zice nevestesii: - Fa, ia desfa-ti fermoarul de la bluza sa vedem cum reactioneza! Zis si facut, goriloiu incepe sa raga adevarat de tot. - Ma femeie, nu e nimeni sa ne vada, ia da-ti jos bluza sa vedem cum face! Bluza jos, tatze misto, goriloiu in extaz, ragete, urcat pe bare tragea de ele sa iasa. Barbata-su, nici una nici doua, deschide cusca si o arunca pe femeie inauntru: - Na! Acum spune-i si lui ca esti obosita, ca te doare capu, ca n ai chef ...! 3
ymkjen Reputație: 91 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:coffeeshop Oras:coffeeshop Postat Decembrie 18, 2014 sex la 47 de ani http://beeg.com/3918613 3
harleydavidson Reputație: 1093 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:aiurea și hai-hui Oras:aiurea și hai-hui Postat Decembrie 18, 2014 sex la 47 de ani http://beeg.com/3918613Postare fix de-am-pulea...tinere...ai toate șansele să ajungi precum în fotografia de deasupra postului tău... ps. ți-am dat punct ca să nu devii un frustrat , că are lumea ceva cu tine 1
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 Concurs de vânătoare. Se miră străiniihttp://www.cugetliber.ro/imagini/mari/lavanatoare-1418822876.jpgUn concurs de vânătoare în Africa. Conform condiţiilor, se poate împuşca orice, cu excepţia crocodililor. Favoriţii concursului: americanul, englezul şi românul.Prima zi:Americanul - 3 hipopotamiEnglezul - 4 elefanţiRomânul - 6 nosiriS-au mirat străinii, dar le era ruşine să recunoască faptul că nu ştiu ce animal e acest nosir.A doua zi:Americanul - 6 hipopotamiEnglezul - 11 elefanţiRomânul - 20 nosiriZiua a treia:Americanul - 15 hipopotamiEnglezul - 30 elefanţiRomânul - 70 nosiriCel mai bun vânător e recunoscut românul şi dă o probă de vânătoare demonstrativă (un fel de master’class). Din tufe iese alergând un negru. Românul:- Crocodil?Negrul:- No, Sir.
Postări Recomandate