Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator dani.arad
Reputație: 0
Postat

O scrisoare de la mama, blondă, pentru fiica, blondă:

”Bună ziua draga mea fiică. Dacă ai primit această scrisoare, înseamnă că, ea a ajuns la tine, dacă nu ai primit-o, dă-mi de știre și eu voi mai scrie una. Eu scriu încet, deoarece știu că tu, citești nu prea repede. Timpul la noi e frumos, săptămâna trecută a plouat doar de două ori, la începutul săptămânii 3 zile și la sfârșitul săptămânii încă 4. Apropo, în legătură cu paltonul ce ai zis să ți-l trimit. Unchiul Vasile a spus că, deoarece nasturii din metal sunt prea grei, o să trebuiască să plătesc mai mult la poștă, așa că, eu am rupt nasturii și i-am pus în buzunarul drept, ai să-i coși tu la loc. Tatăl tău, a găsit un nou loc de muncă, acum sub el se află 500 de oameni, el e șef cosaș la cimitir. Sora ta s-a măritat și acum așteaptă un copil, dar deoarece nu știm dacă va fi fată sau băiat, încă nu știu dacă vei deveni mătușă sau unchi. Mi-a spus că, dacă va fi fată o va numi ca pe mine, deși îmi pare straniu să-și numească copilul ”Mama”. Fratele tău, a avut nu demult o perepeție, a închis mașina și a uitat cheile înăuntru. A fost nevoit să meargă 10 km până acasă să ia cheile de rezervă și să ne elibereze pe toți din mașină. Dacă ai să o întâlnești pe verișoara ta Lilia, transmite-i salutări, dacă nu ai s-o întâlnești, atunci nu-i spune nimic.” Mama ta.
P.S. Am vrut să pun și niște bani, dar am încleiat deja plicul.

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Un tip cu nevasta-sa la Zoo. Viziteaza si ajung la o cusca cu o gorila-mascul. Vazand ca nu e nimeni prin preajma el ii zice nevestesii: 
- Fa, ia desfa-ti fermoarul de la bluza sa vedem cum reactioneza! Zis si facut, goriloiu incepe sa raga adevarat de tot. 
- Ma femeie, nu e nimeni sa ne vada, ia da-ti jos bluza sa vedem cum face! Bluza jos, tatze misto, goriloiu in extaz, ragete, urcat pe bare 
tragea de ele sa iasa. Barbata-su, nici una nici doua, deschide cusca si o arunca pe femeie inauntru: 
- Na! Acum spune-i si lui ca esti obosita, ca te doare capu, ca n ai chef ...!

• Like 3
  • Oras:aiurea și hai-hui
  • Oras:aiurea și hai-hui
Postat

sex la 47 de ani 

http://beeg.com/3918613

Postare fix de-am-pulea...tinere...ai toate șansele să ajungi precum în fotografia de deasupra postului tău... :slap2

ps.  ți-am dat punct ca să nu devii un frustrat , că are lumea ceva cu tine

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Concurs de vânătoare. Se miră străinii
Un concurs de vânătoare în Africa. Conform condiţiilor, se poate împuşca orice, cu excepţia crocodililor. Favoriţii concursului: americanul, englezul şi românul.

Prima zi:

Americanul - 3 hipopotami

Englezul - 4 elefanţi

Românul - 6 nosiri

S-au mirat străinii, dar le era ruşine să recunoască faptul că nu ştiu ce animal e acest nosir.

A doua zi:

Americanul - 6 hipopotami

Englezul - 11 elefanţi

Românul - 20 nosiri

Ziua a treia:

Americanul - 15 hipopotami

Englezul - 30 elefanţi

Românul - 70 nosiri

Cel mai bun vânător e recunoscut românul şi dă o probă de vânătoare demonstrativă (un fel de master’class). Din tufe iese alergând un negru. Românul:

- Crocodil?

Negrul:

- No, Sir.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...