Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:galati
Postat

Banc tare:

Ion si Gheorghe , ciobani, stau in fund pe o pajiste avand grija de oi. La un moment dat dintre munti apare un deltaplan, la care cei doi:

- Bai Gheorghe tu vezi ma ce pasaroi mare ma? fereasca Dumnezeu sa intre asta in oile noastre ca ne lasa fara jumate din ele;

La care Gheroghe cu o calmitate iesita in comun, ii spune lui Ion sa stea linitit , scoate o pusca si trage cateva focuri catre deltaplan iar mai apoi spune:

-Ce zici ma Ioane oare l-am omorat? ;

- Bai Gheorghe sincer nu sunt sigur daca l-ai omorat , dar vad ca la om i-a dat drumul .

• Like 3
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Potrivit noului Cod Rutier, trusa medicală va trebui dotată şi cu prezervative, pentru cazurile de înţelegere amiabilă :atm

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:coffeeshop
  • Oras:coffeeshop
Postat

Potrivit noului Cod Rutier, trusa medicală va trebui dotată şi cu prezervative, pentru cazurile de înţelegere amiabilă :atm

iarna trebuie sa fie M+S si sa aiba *

Postat

Doi betivi ies dintr-un bar chiauni si se iau la cearta:

- Bai Vasile uite ma pe cer ce luna frumoasa , nu am mai vazut asa ceva;

- Bai Gheorghe nu ca tu chiar esti prost, e soarele ala ma , nu e luna;

- E luna ma boule;

- Ba e soarele cretinule.

Au tinut-o cat au tinut-o asa pana in pragul sa se ia la bataie , iar la un moment dat vad pe strada doi politisti. Se duc la ei si ii intreaba:

- Domnilor noi suntem beti si prosti la ora asta va rugam frumos spuneti-ne si noua ca ne tot contrazicem, ce e aia pe cer, luna ori soarele? Nu de alta dar sunteti oameni pregatiti;

La care politistii raspund :

- Sincer sa va spunem nici noi nu stim, nu suntem din oras .

• Oras:Africa
Postat

n avion, la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn. La un moment dat, ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să tremure din toata fiinţa ei, după care în avion, la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn. La un moment dat, ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să tremure din toata fiinţa ei, după care îşi şterge delicat nasul.

Istoria se repetă, la care domnul de lângă ea i se adresează:
- Mă scuzaţi, nu vreau să vă inoportunez, dar mi-e imposibil să mă abţin să vă întreb: de ce tremuraţi aşa de tare de fiecare dată când strănutaţi?
- Pentru că sufăr de o boală foarte rară, de fiecare dată când strănut, am un orgasm.
La care domnul, un pic jenat că nu a mai auzit de asemenea boală, o întreabă grijuliu:
- Şi luaţi ceva?

- Da... piper...şi şterge delicat nasul.
- Mă scuzaţi, nu vreau să vă inoportunez, dar mi-e imposibil să mă abţin să vă întreb: de ce tremuraţi aşa de tare de fiecare dată când strănutaţi?
- Pentru că sufăr de o boală foarte rară, de fiecare dată când strănut, am un orgasm.
La care domnul, un pic jenat că nu a mai auzit de asemenea boală, o întreabă grijuliu:
- Şi luaţi ceva?
- Da... piper...

Postat

În avion, pilotul către copilot:
- Motorul din dreapta merge?
- Mergeeee! sosi răspunsul prompt.
- Motorul stînga merge?
- Merge şi mai bine, tocmai ne depăşeşte!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

n avion, la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn. La un moment dat, ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să tremure din toata fiinţa ei, după care în avion, la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn. La un moment dat, ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să tremure din toata fiinţa ei, după care îşi şterge delicat nasul.

- Şi luaţi ceva?

- Da... piper...şi şterge delicat nasul.

- Şi luaţi ceva?

- Da... piper...

În avion, pilotul către copilot:

- Motorul din dreapta merge?

- Mergeeee! sosi răspunsul prompt.

- Motorul stînga merge?

- Merge şi mai bine, tocmai ne depăşeşte!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Ce spun femeile când sunt prinse asupra faptului :atm

Englezoaica: Darling, dacă mă anunţai la timp când vii acasă, s-ar fi putut evita această situaţie jenantă pentru amândoi!

Nemţoaica: Hans, azi ai venit cu patru minute şi patruzeci şi cinci de secunde mai devreme acasă. Îmi datorezi o explicaţie pentru asta!

Franţuzoaica: Jean, ce bine că ai ve-nit ! Jaques e terminat, nu mai poate!

Suedeza: Tu eşti, Olaf? Eu am terminat, ce-i drept, dar Sven ar vrea să se mai distreze. Alătură-i-te şi tu!

Rusoaica: Ivane, tu eşti? În sfârşit, un bărbat adevărat! Înainte să mi-o tragă, ăsta n-a fost în stare nici să mă ia la palme!

Evreica: Itzic, tu eşti? Nu? Atunci, cine naiba e ăsta de pe mine?

Românca: Ioane, tu crezi ce vezi sau mă crezi pe mine?

Unguroaica (în timp ce sare din pat): Ioi, dragă! Nu fii supărat! O plătit înainte!

Cehoaica: Pepa, nu te impacienta, dragă! Tocmai am aflat că el e noul tău şef!

Nevasta de secui: No, dacă ai băut toată palinca din casă, eu cu ce era să-l fi servit pe musafir?

• Like 7
  • Minus 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...