azi nu Reputație: 1103 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 18, 2014 Da' ce-am făcut şefu' ? ))) 3
tmcostin Reputație: 7173 Postat Decembrie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 O bruneta, o blonda si o roscata asteptau sa nasca. Bruneta spune: - Eu voi avea mai mult ca sigur un baiat pentru ca atunci cind am conceput copilul am facut-o stind sub barbatul meu... Roscata: - Eu cred ca voi avea o fata pentru ca am stat deasupra. Blonda: - Of, Dumnezeule, o sa nasc un catelus…
tmcostin Reputație: 7173 Postat Decembrie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 Doua femei pe patul spitalului: - Tu de ce esti aici? intreaba una dintre ele. - Din cauza obisnuintei. - Cum asa? - Eram in pat cu sotul meu si, auzind un zgomot la usa, din obisnuinta, am strigat: "Fugi! Repede! Vine barbatul meu!"
stiglitz633 Reputație: 172 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 19, 2014 O ursoaica polara se plimba la Polul Nord impreuna cu puiul sau. La un moment dat puiul o intreaba pe mama sa: - Auzi mama, tu esti ursoaica polara?; -Sigur puiul meu, sunt ursoaica polara; -Mama, dar tata e si el urs polar ? -Da , normal si taticul tau e tot urs polar; -Aaaaa... dar bunicii mei sunt tot ursi polari? -Si bunicii tai sunt tot ursi polari! - Atunci mama sa-mi bag pula-n rasa voastra ca mie mi-e frig de ma cac pe mine!!!
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 19, 2014 luni 5 ianuarie 2015 8
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 19, 2014 2
titilescu Reputație: 5166 Postat Decembrie 19, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Decembrie 19, 2014 luni 5 ianuarie 2015 Sa înțelegem ca ne lași mesaje "ascunse" JustLove?Eu am auzit ca nu-ți faci publice aparițiile in București...dar nici asa, zău.
odaiba Reputație: 1325 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2014 Noua versiune a tabelului Snellen 3
odaiba Reputație: 1325 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2014 . 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 19, 2014 5 4
odaiba Reputație: 1325 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2014 .
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 19, 2014 5 4
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 19, 2014 2
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Postat Decembrie 19, 2014 Se intoarce sotul mai devreme acasa, deschide usa la dormitor, cand vede un tinerel in pielea goala care se scoala de langa “doamna” si sare iute pe geam.- Ce a fost asta, nevasta?- Ce sa fie? Pai generatia din ziua de azi: nici mie “mersi”, nici tie “pardon” !
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 19, 2014 Un englez, un francez, un chinez şi un român au o dispută în legătură cu naţionalitatea lui Adam şi Eva.Englezul:- Au fost cu siguranţă englezi. Numai un gentleman adevărat poate oferi jumătate din singurul măr doamnei sale!Francezul:- Nu, ei au fost cu siguranţă francezi – numai o franţuzoaică poate să se ofere pentru numai jumătate de măr!Chinezul:- Nu sunt de acord. Ei au fost cu siguranţă chinezi deoarece numai unei perechi de chinezi le stă în putere să populeze în aşa timp scurt tot Pământul!Românul:- Nu domnilor, greşiţi cu toţii, ei erau români: stăteau în fundul gol pe pietre, nu aveau decât un măr pe care şi pe acela trebuiau să-l împartă între ei, dar cu toate acestea credeau că sunt în rai. 4 4
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Postat Decembrie 19, 2014 - Domnule doctor eu am mereu pofta de sex, nu stiu ce sa mai fac, poate reusiti sa ma ajutati cumva…- Doamna ati incercat sa va faceti un amant?- Da, am mai mult de 2 amanti dar degeaba.- Atunci incercati cu camionagii ca stiti, ei au mereu pofta …- In fiecare zi incerc cu cat mai multi, mai mult de 5 si tot degeaba .- Hmmm, atunci draga doamna aveti o boala grava, suferiti de nimfomanie - Sa scrieti diagnosticul domnule doctor sa scrieti, ca sotul meu zice mereu ca sunt o curva !
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Postat Decembrie 19, 2014 Vine bãrbatu’ seara acasa, tranteste usa si zice femeii:- Hai, îmbracã-te cã astã searã avem program!- Ce program dragã? întreabã mieroasa nevasta.- Mergem la curve ! zice dementu’ satul de 20 de ani de cãsnicie.- Cum la curve ? întreaba nedumerita nevasta.- Uite asa, la curve! Io mã duc la blonda aia de vizavi, si tu te duci la ma-ta!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 19, 2014 Părinţii îşi ceartă copilul şi-l pedepsesc că a luat notă mică la geografie. Cuprins de remuşcări tatăl îi spune mămicii:- Măi femeie, noi am certat copilul ăsta că n-a ştiut unde-i Marocul, dar noi ştim?- Nu ştim, dar nu poate fi departe. Am la serviciu unul din Maroc şi vine cu bicicleta… 4 4
Postări Recomandate