Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Ce reprezinta burta la barbati?

- Un monument ridicat in cinstea “eroului cazut”.

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos.
Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea:
- As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?... si toti barbatii s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?...si toate femeile s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?... si jumatate din femei s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?... si toate maicutele s-au sculat in picioare.

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Trei vanatori isi lauda cainii. Primul:
- Eram la vanatoare. Si cand sa impusc, mi-am dat seama ca mi-am uitat tolba ce detinea cartusele, acasa. I-am dat cainelui meu sa miroase teava pustii si in jumatate de ora mi-a venit cu tolba cu cele cartuse...
- Eu tot asa, eram la vanatoare de rate. Cand sa scot pusca mi-am dat seama ca i-am uitat patul pustii acasa. I-am dat cainelui sa miroase tragaciul si apoi mi-am venit cu patul pustii...
Al treilea:
- Eu despre intamplarile de la vanatoare cu al meu caine, nici nu va mai povestesc. Dar sa vedeti... Eram odata la plaja cu nevasta-mea si cand sa ne intindem la soare, ne dam seama ca nevasta-mea si-a uita bikini acasa. Il pun pe caine sa o miroase intre picioare. El fuge acasa si... vine tragand vecinu' de p**a!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Doi prieteni la vanatoare:
- De ce nu ai tras in potarnichea aia? Puteai s-o dobori!
- Zbura asa de-ncet, caci am crezut ca nu e proaspata!

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator gvbolovan
Postat

post-228262-0-17489100-1501136957_thumb.jpg

Vizitator gvbolovan
Postat

post-228262-0-13009200-1501136972_thumb.jpg

Vizitator gvbolovan
Postat

post-228262-0-40275900-1501136987_thumb.jpg

Vizitator gvbolovan
Postat

post-228262-0-99852200-1501137016_thumb.jpg

Vizitator gvbolovan
Postat

post-228262-0-92244000-1501137052_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...