Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Două femei discutau despre viaţa lor. Una dintre ele începe să se plângă:

- Dragă, nu ştiu ce să mă mai fac cu soţul. Tot timpul numai: „Mamei nu i-ar placea asta”, „Vai, de-ar vedea mama ce facem”, „Mama zice că nu e bine”, „Mama face mai bine asta” şi tot aşa... Nu mai suport, dacă-l mai aud o dată cu mă-sa, îl omor.

- Dragă, o sfătuieşte cealaltă, cred că trebuie să fii tu mai feminină, să te comporţi mai provocator, să-i trezeşti simţurile şi să-l faci să uite de maică-sa!

Zis şi făcut. Seara, tipa îşi îmbracă cea mai sexy lenjerie de dantelă neagră, jartiere fine negre de satin, ciorapi negri şi se întinde pe pat...

Soţul intră, o vede şi exclamă speriat:

- Aoleu! De ce eşti toată-n negru? S-a întâmplat ceva cu mama?

• Like 4
  • Minus 8
Postat

O bătrână mergea încet pe trotuar abia târând după ea doi saci de gunoi. Unul din saci se rupse şi bancnote de 20 euro începură să se înşire pe trotuar. Un poliţist ce se afla pe acolo o opreşte şi îi spune.

- Doamnă, vi s-a rupt sacul şi vă cad banii.

Bătrâna se uită şi spune.

- Noroc că aţi văzut domnule poliţist, acum trebuie să mă întorc să adun banii!

- Staţi că nu-i aşa simplu! De unde aveţi banii, nu i-aţi furat?

- Nu domnule, e simplu. Eu stau lângă un teren de fotbal, şi unii din spectatori vin să urineze printre uluci pe florile mele. Aşa că atunci când e o partidă îmi iau foarfeca de vie şi mă aşez în spatele gardului. Când un spectator vine la gard, eu îl apuc bine şi-i spun: 20 euro sau ţi-o tai! Poliţistul se gândeşte că e just şi începe să râdă.

- Dar ce aveţi în celălalt sac atunci?

- Păi, domnule poliţist, gândiţi-vă şi dumneavoastră, nu toţi vor să plătească!

• Like 4
  • Minus 8
Postat

Gheorghe se duce la Ion şi îi zice:

- Ioane, am evitat să îţi spun asta până acum, dar mă culc cu nevasta preotului. Poţi să vorbeşti tu cu el o oră după slujbă, mâine, să fie ocupat, ca să-mi fac şi eu treaba?

Lui Ion nu prea îi plăcu ideea, dar acceptă pentru că e cel mai bun prieten al său. După slujbă, începe să îl ţină de vorbă pe preot, punând tot felul de întrebări stupide, doar să-l ţină ocupat. După ceva timp, se enervează preotul şi-l întreabă de ce a venit de fapt. Simţindu-se vinovat, Ion îi spune toată povestea. Preotul, bătându-l prieteneşte pe spate, îi spune:

- Ioane, cred că ar fi bine să te grăbeşti să ajungi acasă, pentru că nevastă-mea a murit acum un an.

• Like 4
  • Minus 8
Postat

bula in armata bula il intreaba pe colonel -bai domn colonel noi de ce nu avem niciodata pauza -bai bula vezi calul ala daca il faci sa rada iti dau o luna pauza Se duce bula la cal si il face sa rada -bula daca il faci sa planga iti dau un an pauza Se duce bula la cal si il face sa planga -bai bula cum lai facut sa rada -poi i-am zis ca o am mai mare ca a lui -si cum l-ai facut sa planga -i-am aratato

• Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
Postat

Cod rosu de canicula....

post-183558-0-73551200-1501859693_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Hamangia
  • Oras:Hamangia
Postat

Se uitã Ion peste gard și îl vede pe Vasile jucând tenis cu Federer.
– Baã Vasile, domnu’ ãla nu-i Federer?
– Ba da, mãi Ioane.
– Și tu știi tenis, mã?
– Știu mã Ioane, mai bine n-aș ști. No, cã iarã l-am bãtut.
– Apoi cum sã face mã, cã nu te-am vãzut niciodata jucând tenis?
– Du-te în fundu’ grãdinii, acolo-i un broscoi ce-ți îndeplinește orice dorințã, numa vezi de vorbește mai tare cu el, cã-i cam surd.
Gãsește Ion broscoiul și-i spune cã vrea mult aur. Dar când ajunge acasã, constatã cã în bãtãturã avea un taur. Se plânge la Vasile:
– Surd tare broscoiul, am vrut mult aur și mi-a dat un taur…
– Și tu crezi cã eu am vrut sã fiu tare-n tenis?

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

post-228262-0-45631500-1501941135_thumb.jpg

Vizitator gvbolovan
Postat

post-228262-0-40009900-1501941156_thumb.jpg

Vizitator gvbolovan
Postat

post-228262-0-86971500-1501941180_thumb.png

Vizitator gvbolovan
Postat

post-228262-0-47839800-1501941202_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...