Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

O blonda la cina impreuna cu sotul :

– Auzi iubitule, mi-a spus un coleg azi la serviciu un banc cu blonde .. am ras de era sa cad din pat!

• Like 1
Postat

O blonda la sex shop:

- Aveti vibratoare?

- Da, pe raftul al 2-lea de jos.

- Il vreau pe ala mare ai roau!

- Imi cer scuze, domnisoara, dar extinctorul nu este de vanzare!

Postat

Trei femei, o frantuzoaica, o englezoaica si o romanca, la o discutie despre penis.

Englezoaica: La noi e un gentelman, se ridica mereu cand trece o doamna pe langa el.

Frantuzoaica: La noi e ca o cortina, se lasa in jos dupa fiecare act.

Romanca: La noi e ca un zvon !

Celelalte doua: Cum adica ?

Romanca: … pai umbla din gura-n gura !

Postat

Un om in varsta doreste sa emigreze. La completarea formalitatilor, este intrebat

de catre oficialitati de ce.

-Datorita homosexualitatii…

– Cum asa?

– Pai, in timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa aceea cu inchisoare,

iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez pina nu devine obligatorie.

• Like 1
Postat

Un barbat vede la farmacie prezervative OLIMPIC.

Vine bucuros acasa si arata sotiei cutia la care sotia intreaba:

– Ce au special astea?

sotul:- sunt de culoarea aurului,argintului si bronzului!

sotia:- tu de care iti pui in seara asta?

sotul:- auriu bineinteles!

sotia:- ar fi bine sa-ti pui argintiu sa termini si tu o data al doilea.

Postat

Sot si sotie se intorceau acasa.

Intra in bloc si urca scarile….ea in fata si el in spate….el ii zice: „ai facut un fund cat o masina de spalat!” ea nu zice nimik ……. seara, in pat sotul vrea sa faca sex … ea ii raspunde: „pentru o rufa asa de mica, crezi tu ca pun in functiune masina de

spalat? …. spala si tu la mana …

Postat

O batranică se duce la preotul din sat să se spovede­ască.

– Părinte, Ion a lu’ vecinu’ m-a luat într-o bună zi şi m-a tîrît în poiană, m-a pipăit peste tot şi mi-a tras-o în fîn de mi-au fluturat urechile.

– Cum să facă aşa ceva cu o femeie în vîrstă ca tine!?

– Nu acum, părinte, a fost acu’ vreo cincizeci de ani.

– Păi şi abia acu’ te spovedeşti?

– Părinte, dar este atît de bine să-mi amin­tesc…

Postat

Bulă cu soţia în vizită la Gelu. Jucând cărţi la masă, Bulă scapă o carte sub masă şi când se apleacă să o ia bagă de seamă că soţia lui Gelu nu poartă chiloţi. După ce termină ei jocul, aceasta îl prinde singur prin bucătărie şi-l întreabă:

− Ţi-a plăcut ce-ai văzut sub masă? O poţi avea pentru 1000 de lei. Vino sâmbătă după-amiază că Gelu lucrează…

Trec zilele, sâmbătă vine Bulă, îi dă 1000 de lei, îşi face de cap cu ea şi pleacă mulţumit. Pe seară vine şi Gelu acasă:

− Nevastă a fost Bulă azi pe-aici?

− A fost, zice ea cam cu jumătate de gură.

− Ţi-a dat 1000 de lei?

− Mi-a dat, zice ea, cu teamă că Gelu o fi “mirosit” ceva.

− Bun! A trecut azi dimineaţă pe la servici şi mi-a cerut 1000 de lei împrumut zicând că ţi-i dă ţie după-amiază…

• Like 3
Postat

Un tip statea la bar suparat nevoie mare si bea bere dupa bere, nu vorbea cu nimeni si pufnea de suparare din cand in cand. Barmanul il intreaba:

– Ce s-a intamplat, batrane? Care-i necazul?

– Lasa-ma dom’le in amaru’ meu!

– Vreo nenorocire in familie?

– Nu, nu, nu asa ceva. Uite omule, tocmai am trecut pe langa banca de sperma de vizavi si ce vad: pentru fiecare donatie se platesc 40 de dolari. Iti dai seama?

– Si, care-i problema?

– Dom’le, cand ma gandesc ce avere mi s-a scurs printre degete…

• Like 1
Postat

O tipa se duce la doctor. Intra într-un dispensar, se duce la parter, unde o întâmpina omul în halat alb. Ea îsi spune problema:

-Domnule doctor, ma ustura între picioare si e totul rosu.

-Draga doamna, este evident vorba de prea putin sex – însa va pot ajuta.

Si binefacatorul în halat alb o ajuta… Si tot asa timp de o saptamâna. Nu se schimba nimic. Atunci este trimisa la un coleg, din camera de alaturi. Acelasi lucru. Binefacatorul în halat alb o ajuta. Dupa ce trece si pe la al patrulea, acesta îi spune:

-Doamna, nu stim mai departe, duceti-va la etajul unu.

Se duce, o vede doctorul, care îi spune:

-Stimata doamna, evident e vorba de mult prea mult sex…

-Pai, cei de la parter au spus ca prea putin…

-Ah doamna, nu va bazati pe ce va spun zugravii nostri.

Postat

O tinerica muncea intr-un bordel fara ca cineva din familia ei sa stie de acest lucru.Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, pina intr-o zi in care politia facuse o razie.Toate prostituatele din bordel au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea:

– Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada?

– Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete…

– Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as minca si eu…

Ajung politistii si la babuta. Se mira unu:

– Doamna, am trait s-o vad si pe asta…La virsta dv. mai puteti?

Babuta raspunse mandra:

– Imi dau jos proteza si le sug.

• Like 1
Postat

O mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator.

– Ce faci? o intreaba mama.

– Mama, am 35 de ani, sunt urata, nu o sa ma pot marita niciodata, asa ca de acu incolo, asta va fi sotul meu. A doua zi, tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate, intra si primeste aceeasi explicatie. O zi mai tarziu, intorcandu-se acasa mama, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta. Socata, il intreaba:

– Barbate, ai inebunit? Ce faci? La care sotul raspunde:

– Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerica. ..

Postat

Maria se viseaza intr-o noapte ca face sex cu Gheorghe si un negru sta pe dulap si le face vant. A doua zi ea ii spune lui Gheorghe ce a visat, iar Gheorghe vine seara cu un negru acasa il pune pe dulap si ii zica sa ii faca vant in timp ce el face sex cu Maria. Dupa 1 ora Maria nu are niciun orgasm, Gheorghe merge la negru il da jos de pe dulap si ii spune sa faca el sex cu Maria si incepe sa le faca vant. Dupa 2 minute Maria are 5 orgasme. Gheorghe se da jos de pe dulap si ii zice negrului: “No vezi ma baiatule! Asa se face vant!” .

Postat

Maria, proaspat casatorita, se plange lu` masa ca Ioane in loc sa o futa seara, citeste. Masa, soacra lui Ion, nu crede si vrea sa-l incerce. Se culca soacra in locul Mariei si vine Ion si se baga in pat, aprinde veioza si incepe sa citeasca. Dupa un minut baga mana la pizda soacrei. Soacra sare ca arsa si merge la Marie.

– Tu, Marie esti proasta, Ioane n-are nimic, dupa un minut mi-o si bagat mana in chiloti.

– Ho, mama, ca isi umezea degetu` sa intoarca pagina

• Like 1

Postat

Mario, vreau sa facem sex oral !

– Nu pot ma, Ioane, ca mi-e scarba.

– Nu stiu ! Trebuie sa te descurci !

Incepe Maria si scoate toata dulceata din camara: de caise, de visine, gem de prune. Pune si miere, si frisca si tot ce are mai bun prin casa. In varf pune si o cireasa.

– Gata, Ioane ! Incepem ?

– No, acum lasa ca ma descurc singur.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...