Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat
Un tip se rataceste intr-o padure, cand vede o casuta mica si amarata. Ciocane la usa, si este intampinat de un mosulet chinez de vreo 120 de ani. 

Tipul: „Buna ziua, m-am pierdut , puteti sa ma gazduiti si pe mine in seara asta?” 

Mosul : „Bineinteles, cu o singura conditie, daca te atingi de fiica-mea voi folosi cele trei mari torturi chinezesti pe tine!” 

Tipul: „Nici o problema”, gandindu-se ca fiica-sa trebuie sa aiba si ea cel putin 100 de ani. 

Inainte de cina, apare fiica mosului, bineinteles, buna cu draci, si incepe sa-i faca ochi dulci tinarului. Asta isi aduce aminte de cuvintele mosului si se duce la culcare singur. In timpul noptii, nu mai rezista si merge in camera la tipa. 

Toata aventura se petrece si se culca, mort de oboseala dar super fericit. Se trezeste simtind ceva pe piept. 

Deschide ochii si vede un bolovan mare pe piept cu un biletel atasat: „Tortura chinezeasca nr. 1:”Bolovan mare pe piept”. Se gandeste tipul.. „Naspa moment, da daca asta e tot ce ii poate pielea nu e problema”. Pune mana pe bolovan si da sa-l arunce pe geam. Intre timp vede un alt bilet: „Tortura chinezeasca nr.2: Bolovan legat de testiculul stang” Se uita repede pe geam si vede ca bolovanul aproape a 

ajuns jos. Se gandeste repede…. „Mai bine niste oase frante decat fara un testicul” si se arunca pe geam. 

In timpul sariturii vede un al treilea bilet: „Tortura chinezeasca nr. 3: testiculul drept legat de pat”.

Vizitator gvbolovan
Postat
Moritz la doctor.

Doctorul il intreaba amabil care este problema.

– Don’ doctor, io munca teren. Luni dimineata plecam, vineri seara intoarcem. Un miercuri vin acas surpriza si ce vad la mine: Itic, cel mai bun prieten meu, nevasta meu in pat!

Suparat tare la Itic – tu cel mai bun prieten nevasta-meu in pat? Si Itic rugat la mine iertam, fost un

greseala, facut la mine cinste un cafe.

Alt miercuri vin teren, Itic, cel mai bun prieten meu, nevasta-meu in pat! Suparat si mai tare la el, dar el rugat iertare, gresit inca un dat si facut la mine cinste un cafe.

Alt miercuri vin teren…

Doctorul isi pierde rabdarea si intreaba:

-Bine, bine dar de ce imi povestiti mie toate acestea?

-Venit la dumneavoastra cu un intrebare: nu face reu atat cafe?

Vizitator gvbolovan
Postat
Adam se intoarce acasa noaptea tarziu. Eva, care il astepta fara sa doarma, il ia in primire:

– Te vezi cu alta femeie, nu-i asa?

– Nu fi proasta, tu esti singura femeie de pe Pamant, ii raspunse el.

Mai tarziu, in timp ce dormea, Adam se trezeste gadilat pe spate..

– Ce faci acolo ?

– Tu ce crezi….? Iti numar coastele!

Vizitator gvbolovan
Postat
– Mamico, mamico, am vazut cocosul pe gaina de zece ori azi dimineata!

– Du-te si spune-i lui taticu, el o sa înteleaga……

– Taticule, mi-a zis mamica sa îti spun ca am vazut cocosul pe gaina de zece ori azi dimineata!

– De zece ori cu aceeasi gaina, dragul meu?

– Nu!

– Atunci du-te si spune-i lui mamica, ea o sa înteleaga.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...