Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat
Maria si cu Ioana mergeau prin padure.

La un momendat Maria spune:

- Ioana, vezi gramada aceea de frunze?

- Da.

- Acolo m-am tavalit eu cu Ion.

Mai merg ele si Ioana spune si ea:

- Uite acolo m-am tavalit eu cu Ion.

Mai merg ele ce mai merg si dau de un lan de grau.

Atunci Maria spune:

- Vezi locul ala liber de grau, Ioana?

- Nu-mi spune ca te-ai tavalit acolo cu Ion.

- Nu.

- Acolo s-a tavalit Ion cand a aflat ca am Sida.

Vizitator gvbolovan
Postat
Ion si Maria proaspat casatoriti.

Maria:

- Ione saruta-ma, mangaie-ma, saruta-ma pe unde fac pipi.

- Tampitule, nu in oala de noapte.

Vizitator gvbolovan
Postat
Cica Maria se duce in sat la claca. Toate femeile vorbeau de problemele de

sanatate ale barbatilor lor.

Maria sedea intr-un colt si apropae plangea. La un moment dat, femeile o

intreaba.

- Da ce ai fa Marie de esti suparata?

- Apoi ce sa am, ca Ion are probleme de sanatate...

- Da' she probleme fa?

- Apoi ma fute si dimineata si la pranz si seara si intre mese, si nu mai pot.

-Apoi dusul-ai la doctor, fa?

- Da, da, da...

-Si ce-o zis doctorul?

- Ca n-are tinere de minte....

Vizitator gvbolovan
Postat
Mergea Ion cu caruta. Langa el statea cainele lui.

La un moment dat deoarece calul mergea prea incet Ion ii articuleaza vreo 2.

In acel moment calu' se intoarce si ii zice suparat:

-Ba Ioane dupa ce nu-mi dai de mancare ma mai si bati?

Auzind calul ca vorbeste Ion o lua la fuga. Dupa ce ajunse la o fantana se

opri sa bea. In acea clipa ajunse si cainele cu limba scoasa si ii zise lu' Ion:

-Ba Ioane ce m-am speriat cand a inceput calu' ala sa vorbeasca

Vizitator gvbolovan
Postat
Bulă, în clasa întâi, îi dădea bătai de cap învăţătoarei sale.

ÎNVĂŢĂTOAREA: Bulă, care este problema ta?

BULĂ: Sunt mult prea deştept pentru clasa întâi. Sora mea este în clasa a treia, iar eu sunt şi mai deştept decât ea! De aceea, cred că ar trebui să fiu mutat în clasa a treia.  Învăţătoarea, nervoasă, îl duce pe Bulă la directorul şcolii şi îi explică acestuia dorinţa lui Bulă. În urma discuţiei, directorul şi doamna învăţătoare hotărăsc să îi dea lui Bulă un test, iar dacă acesta va trece, va fi mutat în clasa a treia, iar dacă nu, va trebui să rămână în clasa întâi şi să se poarte frumos.

DIRECTORUL: Cât fac 3 x 3?  BULĂ: 9.

DIRECTORUL: Cât fac 6 x 6?  BULĂ: 36.

DIRECTORUL: Cât fac 9 x 9?  BULĂ: 81. Şi tot aşa, Bulă răspunde la toate întrebările la care un elev de clasa a treia ar trebui să ştie să răspundă.   Bulă părea să se descurce foarte bine. Directorul, privind spre învăţătoarea acestuia, îi spune:

DIRECTORUL: Cred că Bulă poate să fie mutat direct în clasa a treia.  Învăţătoarea, cunoscând tendinţa micului Bulă spre lucruri ce au legătură cu sexul, vrea să-l prindă pe picior greşit.  ÎNVĂŢĂTOAREA: Lăsaţi-mă şi pe mine să îi pun câteva întrebări, înainte de a lua o asemenea decizie. Atât directorul, cât şi Bulă sunt de acord, iar învăţătoarea îşi începe întrebările:

ÎNVĂŢĂTOAREA: Ce are vaca patru şi eu am numai două?  BULĂ: Picioare.

ÎNVĂŢĂTOAREA: Ce ai tu în pantaloni, iar eu nu am? Ochii directorului se măresc, dar nu apucă să îl oprească pe Bulă să răspundă.   BULĂ: Buzunare.

Directorul răsuflă uşurat şi trage concluzia:

DIRECTORUL: Cred că ar trebui să îl mutăm în clasa a cincea, pentru că, sincer, eu nu aş fi ştiut să răspund la ultimele două întrebări !…

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Asta-i pentru ”prietena” mea, ”Eva Adam” :laugh2

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21752014_1517713214975208_755019323915890264_n.jpg?oh=69d0830109403f63c9d597676ed349d5&oe=5A55B693

• Like 8
  • Minus 4
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
Postat

Există un cuvânt obscen în limba română:PULA.Dar nu mă refer la asta,ci la o anumită regiune sau oraș din Croația,care se numește așa.O mică lecție de istorie... ÃŽn anul 100, în drumul său spre cucerirea Daciei, ÃŽmpăratul Traian a dat de Pula și i-a plăcut cum arăta, așa că a cucerit-o. Abia în anul 1499 Pula a fost eliberată.

.

Secole întregi locuitorii s-au confruntat cu sărăcia. A fost vai de Pula lor.

.

ÃŽn anul 1907 țărănimea a fost nemulțumită de asuprirea boierilor și a organizat o revoltă spontană. S-a sculat Pula.

.

Peste exact 50 de ani, lucrurile au stat la fel de rău, însă poporul nu a mai fost la fel de închegat. ÃŽn celelalte orașe răzvrătirea a fost anihilată prematur, așa că nici Pula nu s-a mai sculat.

.

ÃŽn 1970 s-a votat anexarea localităților mici din periferia orașului. Au făcut Pula mare.

.

ÃŽn 1995 Pula s-a înfrățit cu un oraș din Botswana, cam cât Pula de mare. Unele ONG-uri au organizat schimburi de experiență între locuitorii celor două localități. Pulenii au plecat o săptămână în Africa, și peste o lună au venit cei de acolo la ei. Cu această ocazie s-a iscat un scandal, deoarece botswanezii au cerut fonduri în avans pentru a putea face călătoria, dar banii n-au ajuns la timp, așa că au fost pe Pula lor.

.

ÃŽn 2005 Primăria prin fonduri europene a început derularea unui program de reabilitare a infrastructurii orașului. Programul s-a numit „Fix Pulaâ€.

.

ÃŽn 2010 Consiliul Local a hotărât să bage bani în echipa de fotbal a orașului, așa că au adus niște jucători de la echipe de top.

S-a-ntărit Pula. ÃŽn același ani au și participat în fazele preliminare

ale Europa League, dar nefiind cap de serie, a fost scoasă Pula repede.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Like 2
  • Oras:Hamangia
  • Oras:Hamangia
Postat

Gheorghe si Ion se intalnesc pe strada:
-Ba Ioane, eu saptamana viitoare ma duc la facultate ma sa ma cultiv!
-Bine ma Gheorghe ma du-te, eu nu pot ca trebuie sa merg la munca sa-mi intretin familia.
Se intalnesc dupa o saptamana si Gheorghe ii arata o poza si il intreaba pe Ion:
-Ba tu stii cine e asta?
-Nu stiu ba!
-E Eminescu ma da tu n-ai de unde sa stii da eu stiu ca sunt la facultate!
Dupa 2 saptamani Gheorghe vine cu alta poza si intreaba iara:
-Ba tu stii cine e asta?
-Nu stiu ba de unde sa stiu!
-E Ion Creanga ba, da tu n-ai de unde sa stii ca tu nu mergi la facultate!
Peste 3 saptamini cand se intalnesc iar scoate Ion o poza i-o arata lu Gheorghe si il intreaba?
-Ba da tu stii cine e asta?
Se uita Gheorghe la poza atent si zice:
-Ba ..sa stii ca nu stiu, de asta n-am invatat la facultate!!
-ASTA o f*** pe nevasta-ta, da tu n-ai de unde sa stii ca tu esti la facultate!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...