Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Un arab intra in magazinul unui evreu si cere sutiene de culoare neagra.
Evreul, mirosind o afacere bună, îi spune că sutienele negre sunt rare, ca i-au ramas doar cateva si îi cere 40 euro pe bucata.
Arabul cumpără 6 bucăti, dar revine peste cateva zile si mai cere doua duzine.
Evreul îi spune că marfa este din ce în ce mai rara si i le vinde cu 50 euro bucata.
Dupa o luna, arabul revine si cumpara toate sutienele ramase, platindu-le de data asta cu 60 de euro bucata.
Evreul, ros de curiozitate, îl întreba ce face cu atatea sutiene negre, la care arabul îi raspunde:
– Le tai în două si din jumatatile obtinute fac fesuri mici, negre, pe care le vand evreilor cu 100 euro bucata.

Vizitator gvbolovan
Postat

Un barbat afla ca in urmatoarea saptamana va fi foarte ocupat datorita problemelor de serviciu. Asa cum era normal, isi anunta sotia:
– Draga mea, voi primi vizita unor parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana!
– Atunci, daca tot lipsesti… am auzit despre o excursie foarte interesanta in Grecia, as vrea sa merg si eu…
Ca orice barbat intelegator, sotul aproba excursia.
Seara merge… unde credeti? Sa-si anunte si amanta…
– Imi pare rau, dar trebuie sa plec o saptamana prin tara!
– Iubitule, daca tot pleci, nu-mi platesti o excursie in Grecia?
Fiind, asa cum am spus, un barbat intelegator, a aprobat si cea de a doua excursie…
Dupa o saptamana, sotul revine si observa ca sotia este foarte incantata de excursie.
– Ei, cum a fost?
– Extraordinar, am vizitar foarte multe locuri interesante, am aici ceva fotografii…
Barbatul o observa cu surprindere in poze pe amanta.
– Ce s-a intamplat, o cunosti?
– Nu… Doar mi s-a parut cunoscuta… dar nu!
– Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini…
Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta.
– Ei, cum a fost?
– Extraordinar, multumesc! Hai sa iti arat fotografiile! In unele dintre ele, binenteles, barbatul isi recunoaste sotia.
– O cunosti?
Barbatul neaga, bineinteles.
– Ei, sa stii ca asta a fost ceea mai tampita din toate femeile de acolo! A fost singura care a venit cu sotul!

Vizitator gvbolovan
Postat
Un bărbat vrea să cumpere chiloţei tanga pentru nevastă. Vânzătoarea:

– Ce mărime doriţi?

– Hmmm, greu de spus…

– Este important să cunoaşteţi mărimea…

– Ştiu,… mărimea 77!

– 77!? Această mărimea nu există! Cum aţi ajuns la mărimea asta?

– Păi avem acasă un televizor de de 81 cm şi când ea se pune în faţa lui rămân în stânga şi-n dreapta cam doi centimetri liberi!

Vizitator gvbolovan
Postat

Un domn bine imbracat, evident bogat, putin excentric, prezentabil, cu o pasarica pe umar, intra intr-un restaurant select si comanda:
– O ciorba pentru mine si 2 ciorbe pentru pasarica mea, o friptura pentru mine si 2 cotlete pentru pasarica mea, o baterie de vin pentru mine si 1 sticla de gin pentru pasarica mea iar la desert, clatite cu ciocolata pentru mine si 2 Kg de inghetata pentru pasarica mea.
I se aduc domnului cele comandate si dupa jumatate de ora clientul vrea sa plateasca. Totul era mancat si farfuriile goale. Domnul plateste, iar chelnerul isi cere scuze si intreaba:
– Nu va suparati, dar … ce e cu pasarica asta a dumneavoastra?
Domnul zambeste si ii spune:
– Am prins pestisorul de aur si a spus ca imi indeplineste trei dorinte daca ii dau drumul. Prima dorinta a fost sa fiu foarte bogat si am ajuns; a doua a fost sa fiu un barbat foarte frumos si potent si s-a indeplinit, iar a treia a fost sa am permanent langa mine o “pasarica” miica, miica si nesatula. Si uite ce-a inteles pestele ala!

Vizitator gvbolovan
Postat

Sotia pleaca intr-o deplasare iar cand se intoarce, gaseste in dormitor o pereche de chiloti ce nu-i apartin. Furioasa, isi ia sotul la rost. Acesta raspunde suparat:
– N-am nicio idee, draga! Poate sunt ai menajerei…
Asa ca sotia o interogheaza pe menajera. Aceasta, foarte indignata, ii raspunde:

– De unde sa stiu, doamna?! Acesti chiloti nu-mi apartin. Eu nici macar nu port lenjerie intima! Daca nu ma credeti, puteti sa-l intrebati pe sotul dumneavoastra.

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Un tigan se duce la preot:
-Parinte, am venit si eu sa ma impartasesc sa ma spovedesc ca tot omu' ..
-Da fiule, zimi, ce ai facut rau, ce ai pe suflet?
-Nimic parinte!
-Nu ? Nu furi?
-Nu parinte!
-Nu injuri?
-Nu parinte!
-Nu bei ?
-Nu parinte!
-Atunci ai venit asa degeaba?
-Pai o singura problema am... 
-Hm ?
-Mint foarte mult...

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

La o sueta o prietena ii spune alteia:
– Draga, mi-am surprins sotul sarutand menajera!
– Si ce-ai facut?
– L-am obligat sa-mi cumpere haina de blana la care visam de mult.
– Si pe menajera ai dat-o afara?
– A! Nu! Am vazut niste cizme superbe, la care merge o poseta asortata langa o palarie sic si mai am nevoie de multe altele …

Vizitator gvbolovan
Postat

Vine intr-o zi o blonda la biserica pentru a se spovedi si incepe sa ii spuna preotului:
-Parinte stiti, am pacatuit, am facut si eu cu barbatu’ meu, asa cum se face acuma, stiti, asa ….pe la spate…
Popa:
-Zece matanii imediat. Blonda le face si continua:
-Parinte, asta nu e tot, stiti am facut si amor cu amantu’ meu.
Popa:
-Cinzeci de matanii imdediat. Blonda le face si continua:
-Dar parinte, stiti, am facut-o si oral cu barbatu’ meu.
Popa cauta la catastife, si negasind nimic il suna pe cardinal:
-Domn Cardinal, am aici pe una care a facut-o, ce as putea sa-i dau?
Cardinalul:
-Bai, hai descurcate si tu! Eu i-am dat cinzeci de lei!

Vizitator gvbolovan
Postat

Trei osence, foste prietene de copilarie, colege de scoala mai tirziu, se intilnesc dupa mai multi ani, deja mature. Dupa imbratisarile de rigoare, intrebari ca „Ce mai faci?” etc., se intreaba reciproc:
– D-apoi tu Marie, luatu-te-ai?
– Luat dara!
– Si cum-ui?
– Apoi, dragele mele, mi-am luat un ficior mindru, chipes, puternic, numai ca are un betesug!
– Dusu-l-ai la doftor?
– Dus.
– Si ce-o zis doftoru?
– O zis ca-i surd de-o ureche!
– No las ca nu-i bai, doar nu trebuie sa auda toate cele!
– D-apoi tu Anuta, tu luatu-te-ai?
– D-apoi cum?
– Si-al tau cum-ui?
– Doamne ca al meu ii ca o catana, mere tantos pe ulita si ii tare ca un taur, frumos ca soarele, da` are un betesug!
– Dusu-l-ai la doftor?
– Dus.
– Si ce-o zis doftoru?
– O zis ca-i chior de un ochi, nu vede bine!
– No las` ca nu-i bai, doara nu trebuie sa vada chiar
toate cele!?
– D-apoi tu Minodora, tu luatu-te-ai?
– Pai tu fetelor eu mi-am luat un ficior cum nu sa mai exista pe suprafata pamintului! Pai al meu ii cit bradul, ii destept, puternic ca un urs, frumos ca o icoana, da` are si al meu un betesug!
– Da ce betesug are, bata-l norocu?
– Pai al meu dimineata ma fute, la amiaza ma fute, seara ma fute !!
– Si dusu-l-ai la doftor?
– Dus.
– Si ce-o zis doftoru?
– O zis ca n-are tinere de minte.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...