Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Testul final: primul barbat este dus langa o usa, i se da un pistol si i se spune ca dincolo de aceasta usa , pe un scaun, se afla sotia lui. 
- Ucide-o! 
- Glumiti!? Nu-mi pot ucide nevasta! 
- Atunci nu este o slujba pentru tine! 
Al doilea barbat primeste aceleasi instructiuni, intra in camera si dupa 5 min de liniste, iese afara plangand: 
- Am incercat, dar mi-e imposibil... 
Vine randul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul. Ia pistolul, intra in camera si se aud mai multe impuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri in pereti. Dupa 10 min, se face liniste, iese femeia obosita si transpirata: 
- Pistolul avea gloante oarbe, a trebuit sa-l omor cu scaunul!

• Like 2
  • Oras:out
  • Oras:out
Postat

Doua babe discuta despre sotii lor:
-Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%!
-Leano, Ion al meu e impotent 300%!
-Cum asa?
-A cazut prostul pe scari si si-a rupt si degetul si limba!!!
-....???!!!

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat
Vadim Tudor merge într-un bar, este pe punctul de a comanda o băutură şi vede un tip lângă el, cu o o mustaţă mare şi vorbind cu accent maghiar. Atunci Vadim îi spune barmanului, destul de tare, pentru ca toată lumea să-l audă:

– Un rând pentru toată lumea, cu excepţia ăstuia mustăcios!

Toată lumea este servită şi mustăciosul zâmbeşte fericit şi îi mulţumește lui Vadim. Tribunul, contrariat, spune cu glas tare:

– Încă un rând pentru toată lumea, cu excepţia ăstuia mustăcios!

Ca şi mai înainte, mustăciosul zâmbeşte fericit şi îi mulţumeşte lui Vadim. Vadim, nervos, spune iarăși răspicat:

– Încă un rând pentru toată lumea, cu excepţia ăstuia mustăcios!

Mustăciosul, zâmbind fericit, îşi ridică pălăria a mulţumire către tribun… Siderat, Vadim îl întreabă pe barman, cu glas scăzut:

– Auzi mai… unguru ăsta-i nebun? De ce e aşa de bucuros că am dat trei rânduri de băutură tuturor, numai lui nu?

– Păi, dacă-i patronul barului…
Vizitator gvbolovan
Postat
Bulă juca cu maică-sa un joc de-a ghicitul cuvintelor:

– Mamă, ghici la ce cuvânt m-am gândit, din patru litere!

Maică-sa se gândeşte un moment, după care îi arde lui Bulă o palmă. Bulă începe să plângă:

– Pentru ce, mamă? Eu m-am gândit la cuvântul casă!

Se apropie şi tatăl lui Bulă şi-i trage o palmă soţiei:

– Ai înţeles, fă? La casă trebuie să te gândeşti, la casă!

Vizitator gvbolovan
Postat

Un tânăr dintr-un sat trebuia sa se căsătorească, având de-acum vârsta. Caută… caută… Se îndrăgosteşte, vine şi arată părinţilor aleasa inimii lui. Tatăl lui se uită la ea, îl luă de-o parte pe fiul său şi-l întrebă:

– De-a cui este?

– De-a lui Pavalache, tată!

– Păi, în situaţia asta nu poţi sa te căsătoreşti cu ea, fiindcă este sora. Asta, e… îmi pare rău.. ştii valurile tinereţii, eu şi cu mama ei…

Necăjit, tânărul caută o altă fată. Găseşte, aşa că o prezintă şi pe aceasta. Tatăl îl i-a deoparte:

– Este de-a lui Stroe, nu? Nu poţi să te căsătoreşti cu ea că-ţi este soră. Ştii?!? Valurile tinereţii, fiule. Îmi pare rău.

Necăjit fiul îl întreabă:

– Auzi tată? Pe fata lu’ Cristea o ştii?

– Da fiule şi ea îţi este soră!

– Dar pe-a lu’ Marin o ştii?

– Da!

– Şi-mi este tot sora?

– Da fiule! îmi pare rău.. valurile tinereţii!

Dezamăgit fiul se duce la maică-sa şi-i spune:

– Auzi mamă nu vreau să fac scandal în casă, dar tata când era tânăr era armăsarul satului! Ăsta s-a culcat cu toate femeile din sat. Acum când vreau să mă însor şi eu îmi spune că nu pot cu aia că mi-e soră, cu aia nu că mi-e soră… Ce să fac, că am ajuns la disperare?

– Însoară-te liniştit mamă, cu cine vrei că nici tu nu eşti băiatul lu’ tac-tu!

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22489881_1934008653515187_8951707425329887572_n.jpg?oh=9edc4d76423630412f0d72942ab808bc&oe=5A41128D :laugh2

stiu si la testate si la top :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 8

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...