cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. Dupa ce citesc meniul il intreaba pe chelner:– Dom’le draga, ce is acelea fructe de mare?– Caracatita, calamar, rac, creveti, raspunde chelnerul.– Apoi bag de seama, zice unul dintre ciobani, dupa cum zici dumneata, vulpea, ursul si lupu’ is fructe de padure!
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Un zgarcit suna la 89.89.89… La celalalt capat al firului se aude: – ..Iubire, bine ai venit, fac tot ce vrei, cum vrei, cand vrei !!! Zgarcitul intreaba: – Chiar faci tot ce vreau ? – Da, iubire tot ce vrei, cand vrei, cum vrei. – Atunci eu inchid si suna-ma tu.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Seful catre secretara:– Cine ti-a spus ca, doar pentru ca te-am sarutat de cateva ori, ai dreptul sa lenevesti toata ziua?– Avocatul meu
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 – Sotul meu nu mai bea cafea, nici alcool si nu pune tigara in gura. Asta, desigur, dupa ce ne-am casatorit, ca inainte…– Asta dovedeste o mare vointa.– Da, nu pot sa ma plang, vointa este atu-ul meu principal.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 La FBI se fac angajari. La interviu se prezinta trei tipi. Interviul are loc in biroul sefului FBI. Intra primul – sa zicem John. Seful FBI ii da un pistol si ii spune:– In biroul de alaturi se afla sotia ta. Intra si impusc-o.– Nici nu ma gandesc, zice tipul si pleaca.Intra al doilea candidat – Jim. Istoria se repeta: seful FBI ii da pistolul si-l invita sa-si impuste nevasta. Dupa 10 minute, tipul se hotaraste ca nevasta-sa e mai importanta decat job-ul la FBI si pleaca.Intra ultimul – Tom. Acesta ia pistolul si este de acord sa-si impuste nevasta. Intra in birou iar seful FBI aude 6 impuscaturi, bubuituri si strigate. Tom iese afara dupa o vreme, plin de sange si spune:– Nu stiu ce idiot a pus gloante oarbe in pistol… A trebuit s-o omor cu scaunul.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Intre noi era chimie, acum e matematica, imi faci numai probleme!
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Un betiv mergea pe sapte carari spre casa. La un moment dat, il vede pe unul care inchidea un robinet. Se duce suparat spre el si-i zice:– Tu invarteai, ba, strada?!
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 La Radio Erevan se intreaba:– Este adevarat ca cosmonautul Iuri Gagarin a castigat o excursie in SUA?– In principiu da, dar nu a fost cosmonautul Iuri Gagarin, ci un pensionar, care nu se numeste Iuri ci Oleg si nici macar Gagarin ci Gaganov, si nu a fost in SUA ci in Kiev si era vorba nu de o excursie ci o bicicleta, pe care nu a castigat-o ci i-a fost furata.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Cum fac barbatii sport pe plaja? Isi sug burtile de fiecare data cand vad o femeie imbracata cu bikini.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Orice ustensila culinara aruncata in apa pentru spalat vase va fi necesara imediat pentru altceva; fiecare ustensila de masurat, utilizata pentru ingrediente lichide, va fi necesara imediat pentru ingrediente uscate.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 – Care este cel mai nasol lucru spus unei femei?– Te recunosc de la o posta!
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Un dealer Dacia expune intr-un showroom din Ploiesti noua Dacie SUV. Doi austrieci de la Rafinaria Brazi se uita la masina si comenteaza: „Ai dracu’ ploiestenii astia, ar face orice numai sa nu asfalteze orasul.”
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Trecatorii privesc cu nedumerire la un individ care sta nemiscat, cu urechea lipita de asfalt. Un cetatean mai curios nu se poate abtine si pune, de asemenea, urechea la pamant, asculta concentrat cateva secunde bune, apoi remarca:– Nu se aude absolut nimic!Celalalt ridică ochii, il priveste si-i raspunde:– Da, si partea nasoala este ca o tine asa de azi dimineata!
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Trecatorii privesc cu nedumerire la un individ care sta nemiscat, cu urechea lipita de asfalt. Un cetatean mai curios nu se poate abtine si pune, de asemenea, urechea la pamant, asculta concentrat cateva secunde bune, apoi remarca:– Nu se aude absolut nimic!Celalalt ridică ochii, il priveste si-i raspunde:– Da, si partea nasoala este ca o tine asa de azi dimineata!
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Spre surprinderea trecatorilor, pe o poarta era scris: „Caine mort” in loc de „Caine rau”.– Vai, dar e oribil sa scrii asa ceva pe o poarta!, se indigneaza o doamna.– Nu va faceti probleme, o linisteste proprietarul, am scris anuntul pentru purici.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Stewardesa: De ce strigati? De ce sunteti nervosi? Ok, v-a scuturat de cateva ori… Un gol de aer obisnuit. O zona cu turbulente… Se mai intampla… Gata, gata, ne linistim. Totul e bine? V-ati calmat? Ok, merg sa linistesc si pasagerii!
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Sotia mea a fost asistenta unui magician multi ani. A invatat cateva trucuri bune de la el. De exemplu, vin ieri de la munca, intru in dormitor, ea ma vede si striga ABRACADABRA. Deodata, ce sa vezi? Prietenul meu Razvan a iesit dezbracat din dulap. Am ras cu lacrimi, saracul Razvan, mi-era mila de el, cred ca se intreba ce dracu’ s-a intamplat de a ajuns gol la mine-n dulap. 1
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Merg doi soti scotieni in luna de miere la un restaurant chinezesc. Cand vede chelnerul ca mananca doar sotul o intreaba pe sotia acestuia:– Doamna, dumneavoastra de ce nu mancati, sunt probleme cu mancarea?– Ah, nicidecum, astept ca sa termine sotul meu pentru a-mi imprumuta proteza.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Angajatul catre sef:– Mi-ati promis ca imi mariti salariul, daca sunteti multumit de mine…– Cum pot fi multumit cu cineva care cere marire de salariu?
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Doua vaduve in varsta locuiesc impreună intr-un apartament. Intr-o seara, tocmai se pregatesc de culcare, cand una dintre ele spune:– Parca ar umbla cineva in hol.– Ma duc sa vad… spune cealalta.– A, nu, eu am auzit prima.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Octombrie 30, 2017 Unui secui ii moare sotia. Dupa inmormantare preotul vazandu-l suparat, se apropie de el si ii zice:- Impaca-te cu gandul ca acum sotia ta se afla alaturi de Dumnezeu. La care secuiul raspunde amarit:- Mult de furca va avea cu ea, parinte! 3 4
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 O sotie cu centura neagra la karate inseamna: o familie sanatoasa, copii educati, soacra politicoasa, un sot iubitor si credincios.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Un sot iubitor, aflat in delegatie in strainatate, ii trimise sotiei, drept cadou de Mos Craciun, un papagal vorbitor. Cand s-a intors acasa din delegatie, si-a intrebat nevasta:– Spune-mi draga mea, ti-a placut cadoul pe care l-am trimis de Craciun?– Da, dragul meu, dar cum eram 10 persoane la masa, a trebuit sa mai cumpar si un curcan.
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Doctorul stomatolog ii spune, revoltat, pacientului:– Hei, aceste bancnote sunt false!La care pacientul ii raspunde calm:– Dar dintii pe care mi i-ati pus sunt adevarati?
cccp Reputație: 32 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 30, 2017 Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.– Actele la control, va rog, si sa-mi spuneti unde mergeti!Betivul se uita lung si raspunde:– Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati.Politistul se uita fix la el si-l intreaba:– La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?– Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea.
Postări Recomandate