harris1000 Reputație: 2749 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Decembrie 31, 2014 Marie, da patentu' 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 31, 2014 - Ieri am găsit-o pe nevastă-mea cu un ungur în pat.- Şi ce i-ai spus?- Păi ce să-i spun? Eu sunt român, nu ştiu ungureşte! 7 4
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Ianuarie 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=T2Wmf9nmHuo 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 1, 2015 - Ce înseamnă pentru un bărbat să fie fidel?- La a treia nevastă să aibă aceeaşi amantă! - De ce vii aşa târziu acasă?! a început să urle nevastă-mea la mine. Se simte de la o poştă parfum de curvă în urma ta!- M-a chemat mă-ta până la ea ca să-i repar televizorul! Nevastă-mea îmi dă voie întotdeauna să am ultimul cuvânt: „Da iubito, aşa facem”! Soţia mea a fugit cu cel mai bun prieten al meu. Ce dor îmi e de el! 6 4
futacios_man Reputație: 6008 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:b Oras:b Postat Ianuarie 1, 2015 Carciuma, la ora inchiderii. Carciumarul incepe sa stranga scaunele, cand bate cineva la usa. Deschide, si e un aurolac care-i cere o scobitoare. Ii da, si peste 5 minute iar bate cineva la usa. Alt aurolac, care vrea si el o scobitoare. Peste inca cinci minute, din nou bate cineva la usa - si este, desigur, un homeless. Carciumarul, care a invatat lectia, zice "stiu, stiu - vrei si tu o scobitoare". "Nu, vreau un pai" - raspunde aurolacul. "Ce faci cu el?" - curiozitate maxima, evident. "A, pai a borat cineva langa usa - dar bucatile bune sunt deja luate!" 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 1, 2015 Ion și Gheorghe vorbeau într-o seară. Ion zice: – Gheo! Ție ce-ți place mai mult? Petrecerea de Anul Nou sau să te culci cu nevasta-ta? La care Gheorghe răspunde: – Băi Ioane, sincer, Anul Nou, că ăla-i mai des! 6 3
lazy Reputație: 2570 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Ianuarie 3, 2015 un tip timid se duce la bordel. "doamna", ii spune celei de la Receptie, "as dori si eu o femeie, asa, mai tacuta, pt ca-s mai...timid". tasteaza aia in Pc si zice:"du-te la cam. 14". Intra tipul in camera, se uita pe pat... era o tipa gata pregatita, stand in "misionar", nu zicea nimic. Se apuca omul de treaba, si dupa ceva timp, tipei incepe sa-i curga un lichid alb din gura...omul isi vede mai departe de treaba, termina... cand coboara, la Receptie, spune: a fost excelent, d-na a fost tacuta, asa cum am cerut... ", apoi povesteste faza cu lichidul....la care fata de la receptie striga:" John, schimba cadavrul, ca s-a umplut !!!"
lazy Reputație: 2570 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Ianuarie 3, 2015 Un tip se duce la bordel. "doamna", ii spune celei de la Receptie, "as dori si eu o femeie, " dar sa fie blonda sus, blonda jos"". Tasteaza aia in PC si zice:"Du-te la cam. 14, dar tranteste usa tare cand intri". Intra tipul in camera, dar uita sa tranteasca usa...se uita pe pat... era o tipa gata pregatita, insa era blonda sus, bruneta jos. Nervos, se reintoarce la Receptie.,, verifica tipa in PC, apoi intreaba: "D-le, ai trantit usa?", "Nu". , "Du-te inapoi si fa cum ti-am zis!". Urca tipul, tranteste usa de perete, se uita... tipa era... blonda sus, blonda jos! bucuros, termina treaba si, intrigat cere explicatii la Receptie:" Cum, d-na, la inceput tipa era blonda sus, bruneta jos, apoi blonda sus, blonda jos?", Raspunsul a fost: urmatorul:" Cand matale ai trantit usa tare, au zburat toate mustele!"
Postări Recomandate