Andrei96 Reputație: 248 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2015 3
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 7, 2015 Tipuri de orgasm : 1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da...da...da! 13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect. 14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad...
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 7, 2015 Cele 3 tragedii din viata unui barbat: * Life sucks * Job sucks * Wife doesn't
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 7, 2015 Bula rebusist sta pe o banca. La un moment dat un alt rebusist il intreaba: - Organ genital la femei? Bula intreaba: - Orizontal sau vertical? -Orizontal! - "Gura", zice Bula! 5 4
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 7, 2015 Cica un baci intra si el intr-un magazin si cere un pulover, ca i-a zis un vecin c-au adus unele meseriase. Vinzatorul ii da unul, omul il probeaza, ii place, si-i zice vinzatorului: "Apoi, mai dati-mi si-un pizdover pentru nevasta-mea, si-un putzover pentru ala micu." 3 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 7, 2015 Seara la culcare, în pat:- Ioane!- Ce-i, fă, lasă-mă să dorm!- Ioane!- No, zi odată!- Uite că avem o ploşniţă pe perete.- Dar ce-ai vrea să avem, un Grigorescu? 5 4
harris1000 Reputație: 2749 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Ianuarie 8, 2015
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 Banc cu inginerul: Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus:- Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit. La aceasta, Marioara raspunse:- Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce. 3 1
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 Intr-o zi ajunge Maria tarziu acasa de la serviciu. Ion: – Unde-ai fost, Marie? – La caminu’ coltoral, e un curs unde invat sa vorbesc elevat. A doua seara, ajunge Maria si mai tarziu, dupa ora 10 seara. Ion, nervos: – Marie, unde-ai fost? – Nu ti-am spus, Ioane, la caminu’ coltoral… Invat sa vorbesc elevat. A treia seara ajunge Maria acasa dupa miezul noptii. Ion: – Sa nu-mi spui ca iar ai fost la caminul cultural… – Ba da, Ioane, nu ti-am spus? Ion, banuitor: – Ma, Marie, voi va f**eti in draci acolo! La care Maria: – Indubitabil! 7
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 Se intoarce sotul mai devreme acasa, deschide usa la dormitor, si vede un tinerel in pielea goala care se scoala de langa ,,doamna” si sare iute pe geam. – Ce a fost asta, nevasta ? – Ce sa fie? Generatia din ziua de azi ….: nici mie ,,mersi”, nici tie ,,pardon” !!! 2
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 8, 2015 O blondă ajunge la Miss World în primele trei locuri.La întrebarea de departajare primeşte următorul enunţ: − Numiţi 3 piese de William Shakespeare. La care blonda spune: 10 cm, 15 cm, 20 cm. Prezentatorul concursului, derutat, îi spune: − Acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci mărimi. Blonda, foarte destinsă, îl lămureşte: − 10 cm la mine înseamnă "Mult zgomot pentru nimic",− 15 cm înseamna "Cum va place", iar− 20 cm înseamna "Visul unei nopţi de vară". 7
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 2
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=t45DYNmjk54 2
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 4
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 Patru prieteni jucau poker. La un moment dat, sună un telefon. Unul dintre ei răspunde:- Da... bine dragă, cu nişte prieteni. Ce spui? O blană? 20.000? Nu e cam mult? A! E naturală. Bine, cumpăr-o!Închide telefonul, mai joacă el ce mai joacă, sună din nou telefonul. Omul răspunde:- Da. Nu ţi-am zis? Cu nişte prieteni. Ţi-ai găsit maşină? Cât costă? 200.000!? Nu e cam mult? A, e nouă, full-options, Bine, cumpăr-o!Închide omul telefonul şi se apucă din nou de jucat. Peste o oră, sună din nou. Răspunde:- Da. Ţi-am mai zis, cu nişte prieteni. A venit omul cu casa!? Ce casă? Cât costă? Cinci milioane!? Nu e cam mult? Aaa, are 20 de camere... Bine, bine, cumpăr-o. Pa!Închide telefonul şi le zice prietenilor:- Al cui e telefonul ăsta, că a început să mă enerveze? 6 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 O blondină intră într-un bar plin de băr-baţi şi începe să strige cât o ţin plămânii:- Atenţie, atenţie! Cine vrea să mi-o tragă să vină afară după mine! spune blonda şi iese repejor din bar.Toţi bărbaţii au dat năvală afară fără să mai aştepte a doua invitaţie. Acolo îi aştepta tipa.- Băieţi, trageţi-mi maşina din şanţul acela, vă rog! 4 4
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 8, 2015 EU NU IMI INSEL SOTU DOAR IL COMPAR CU ALTI 6
Andrei96 Reputație: 248 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 4
Postări Recomandate