Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
Postat

Două blonde, iarna într-un apartament.
O blondă tremurând o întreabă pe cealaltă:
– Fato, ţie nu ţi-e frig?
– Ba da fato, dar nu am ce să fac.
– Ce proastă eşti fato, hai să mergem într-un colţ, că am auzit că sunt 90 de grade acolo.

• Like 10
Postat

O batranica moare si ajunge la Portile Raiului unde se intalneste cu Sf.Petru, cand deodata se aude un urlet groaznic venind dinspre rai:

– O, vai de mine ce se intampla acolo ? spune batranica.

– Aaaaa, nu va faceti griji pentru asta, gaurim omoplatii cuiva ca sa-i punem aripile de inger.

Batranica vadit deranjata de acest fapt se da un pas inapoi, cand deodata inca un urlet :

– Vai de mine dar asta ce-a mai fost? intreaba batranica.

-A, o nimica toata, gaurim capul cuiva ca sa-i montam aureola. Batranica dand din cap in semn de dezaprobare spune:

– Eu nu pot sa fac asta, ma duc jos in iad.

– Vai dar nu puteti face asa ceva, veti fi sodomizata si violata. La care batranica raspunde:

– Sigur maica,dar macar am deja gaurile facute…

=))))))

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Un ardelean intră într-un bar la New York. Barmanul îl ia tare, din prima şi îi spune ca în acest bar se bea numai pe pariu.

– Domnule, pun pariu cu tine că nu poţi să bei o sticlă de Whisky în 10 de minute.

Ardeleanul îşi cere scuze, iese din bar şi apare peste 5 minute înapoi, pune banu pe tejghea şi acceptă provocarea. Barmanul îi dă sticla, ardeleanul o termină în mai puţin de 10 minute.

Barmanul, stupefiat:

– Domnule, dar n-am crezut că aşa ceva e posibil, nu am crezut că sunteţi în stare de aşa ceva. Nimeni nu a mai reuşit!

Ardeleanul:

– Nici io n-am crezut, dar m-am dus la barul de peste drum să verific!

Vizitator gvbolovan
Postat

Doi telefonisti montau o linie telefonica prin desert.
Pe cel de jos il inteapa un scorpion in barbatie. Cel de pe stalp leaga repede un telefon la linie si cere un doctor.
Cel de pe stalp:

– Doctore colegul meu a fost intepat de un scorpion, ce sa fac?
Doctorul:
– In trusa medicala in stanga este o sticluta. Sa bea continutul.
Cel de jos:
– Ce-a zis ma?
Cel de pe stalp:
– A spus ca in trusa medicala in stanga este o sticluta, bea continutul!
Cel de jos:
– Nu este nici o sticluta!
Cel de pe stalp:
– Doctore nu este nici o sticluta!
Doctorul:
– Atunci este o alifie maro. Sa se unga cu ea
Cel de jos:
– Ce-a zis ma?
Cel de pe stalp:
– A zis sa te dai cu alifia aia maro.
Cel de jos:
– Nu este nici o alifie!
Cel de pe stalp:
– Doctore nu este nici o alifie!
Doctorul:
– Atunci tre’ sa sugeti locul unde a fost intepat.
Cel de jos:
– Ce-a zis ma?
Cel de pe stalp:
– A zis ca o sa mori.

Vizitator gvbolovan
Postat

La sala de fitness, un barbat era cu ochii numai dupa fete. La un moment dat vede ca suna telefonul asa ca raspunde si aude o voce de femeie:

– Iubitule, ce faci? Esti la sala?
– Aha… raspunde barbatul sec.

– Stii, te-am sunat pentru ca am trecut pe langa un magazin de blanuri si am vazut o blana care ar veni foarte bine pe mine.
– Cat costa?
– Nu este scumpa, costa 1000 de euro!
– Inteleg, daca iti place poti sa o cumperi!
Inchide telefonul dar dupa alte zece minute suna iar asa ca barbatul raspunde:
– Alo!
– Iubitule, tot eu sunt. Mi-am adus aminte ca in drum spre coafor, m-am oprit la o reprezentanta Ferrari si am vazut ca au un nou model. Ma gandeam ca masina mea este veche si…
– Cat costa?
– Am reusit sa vorbesc cu vanzatorul si imi face un discount de 10%. Noi trebuie sa platim doar 140.000 de euro!
– Daca masina iti doreati… o poti cumpara!
– Multumesc iubitule, dar mai este ceva…
Barbatul putin iritat:
– Ce mai este?
– Stii, dupa ce ai plecat tu de acasa, a sunat cineva de la agentia de vanzari imobiliare si a spus ca este disponibila casa aceea de pe plaja pe care mi-o doream eu.
– Asa si cat costa?
– Doar 500.000 de euro. Nu este mult tinand cont ca este mare si eu imi doresc foarte mult acea casa!
Barbatul se gandeste putin, apoi spune:
– Bine, mergi si cumpar-o!
Femeia foarte incantata:
– Stiam ca ma iubesti foarte mult. Vorbim diseara acasa. Te pup!
Barbatul inchide si tipa:
– Bai, a cui este telefonul asta? Pe mine deja m-a plictisit nebuna asta!

Vizitator gvbolovan
Postat

Colonelul Schmith, comandantul trupelor SS, face inspecţie trupelor de elită. La un moment dat se opreşte în faţa unui soldat care avea câteva fire de barbă nerasă şi îi arde una peste faţă cu cravaşa:
– Te doare soldat?
– Nu, să trăiţi!
– De ce?
– Pentru că fac parte din trupele de elită!
La următorul soldat observă un nasture lipsă… îl altoieşte şi pe ăsta:

– Te doare soldat?
– Nu, să trăiţi!
– De ce?
– Pentru că fac parte din trupele de elită!
Colonelul începe să se întunece la faţă când la capătul rândului observă ceva… şi nu-i vine să-şi creadă ochilor… unui soldat îi ieşea obiectul ţeapăn din pantaloni… merge şi o loveşte cu sete…

– Te doare soldat?
– Nu, să trăiţi!
– De ce?
– Pentru că-i a colegului din spate…

Vizitator gvbolovan
Postat

. Un baiat isi invita prietena sa ia cina la el acasa si ca totul sa decurga cum dorea el, isi cumpara un papagal pe care il dreseaza ca atunci cand prietena lui se va aseza pe canapea, sa inceapa sa spuna: „Fu**-o! Fu**-o ma!”
Se face ora la care trebuia sa apara tipa, dar in locul ei apare bunica ei, care o scuza pe tipa, ea fiind plecata din oras. Fiind un tanar amabil, tipul o invita pe batranica sa ia cina cu el. Dupa cina, bunicuta se aseaza pe canapea, iar papagalul isi incepe si el numarul: „Fu**-o! Fu**-o, ma!”

Rusinat de intorsatura situatiei, tipul se duce nervos la papagal si ii targe o laba sa taca.
Peste cateva zile, o noua invitatie la cina pe care de data asta fata o onoreaza. Dupa ce mananca, fata se aseaza pe canapea si baiatul tot astepta sa spuna ceea ce il invatase. Vazand ca papagalul nu are de gand sa spuna ceva, se duce la el si il intreaba:
– Ce ai, ma, de ce nu spui ce te-am invatat?
La care, papagalul ii raspunde:
– Laba mi-ai dat, laba sa faci!

Vizitator
Postat

Un ardelean merge cu soacra la coasă. Ajung pe câmp şi la un moment dat începe să plouă şi să fulgere. Primul fulger cade lângă ei. Ardeleanul:
– No.
Mai fulgeră odată între ei.
Ardeleanul:
– No, no.
Fulgeră încă odată fix pe soacră.
Ardeleanul:
– No, aşe!!!

=)) =)) =))

• Like 4
Vizitator gvbolovan
Postat

Un tip vine de la munca acasa si o gaseste pe nevasta-sa in fata usii cu bagajele facute
– Ce faci cu bagajele alea, pleci undeva?
– Da, ma duc in Las Vegas

– Si cam ce cauti tu in Las Vegas?
– Am aflat ca acolo pot sa castig patru sute de dolari facand ce-ti fac tie pe gratis
Se duce si asta isi face si el bagajele, iese in fata usii
– Si tu unde crezi ca te duci?
– Merg si eu cu tine, mor de nerabdare sa vad cum o sa traiesti tu cu optsute de dolari pe an…

Vizitator gvbolovan
Postat

Un batranel se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Matroana il conduce la o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea, aceasta ii spune :

– Mosule, dezbracarea sa trecem la treburi serioase!!!
Se dezbraca mosul, iar tipa ii ia hainele si i le arunca pe geam.

– Ce faci, nenorocito??! sare batranelul suparat.
– Lasa, mosule, nu-ti face probleme, ca pana dimineatza vom face dragoste de-or sa-ti ramana hainele mari !!!

Tipa se dezbraca la randul ei, iar mosul ii ia hainele si i le arunca pe geam.
– Ce faci, tataie, te razbuni ?!?!
– Ba nicidecum, dar pana mi se scoala mie, se schimba moda !!!!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...