marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 Psihiatrul desenează un triunghi şi îşi întreabă pacientul:- Ce vă sugerează acest desen?- Femei goale!Apoi desenează un cerc.- Dar figura asta ce vă sugerează?- Femei goale!Mai desenează un pătrat.- Dar asta?- Femei goale!- Văd că aveţi o idee fixă cu femei goale!- Eu am o idee fixă? Cine a desenat toate obscenităţile astea?! 5 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 Omul de pe targă către infirmieri:- Unde mă duceţi?- La morgă!- Dar încă n-am murit!- Păi încă n-am ajuns! 4 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 Două blonde stau de vorbă despre plictiseala vieţii de cuplu:- Mie îmi merge foarte bine căsnicia.- Şi care este secretul?- Vorbesc cu el foarte drăgălaş, îl alint cu nume de insecte: gândăcelule, greieraşule, fluturaşule…- Hmm, voi încerca şi eu!Merge blonda acasă şi-i spune soţului:- Am sosit, păduchel! 6 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 O studentă vine la examen şi privindu-l gingaş pe profesor îi spune:- Domnule profesor! Pentru a lua examenul, sunt gata de orice!- De orice?- Absolut orice!- Bine, atunci duceţi-vă şi învăţaţi! La şcoală, la ora de istorie, Bulă primeşte o întrebare mai uşoară:- Cine a fost Mihai Viteazul?- Amza Pellea, doamnă!… 4 4
Andrei96 Reputație: 248 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 Doi ardeleni, Ion şi Gheo, merg prin pădure. La un moment dat, Ion vede un picior de om şi zice:- Bă, Gheo, tare mă tem că ăla este piciorul lui Vasile!Se uită ei mai bine şi zic:- Da, mă, aşa îi!Se duc mai departe şi văd o mână, la care Ion zice:- Mă, ăla nu e ceasul lui Vasile?- Ba da, mă!Se duc mai departe şi văd un cap. Ion zice:- Mă, ăla nu e capul lui Vasile?- Ba da, mă, zice Gheo, la care Ion zice:- Mă, io tare mă tem că Vasile ăsta o fi păţit ceva!!! 4 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 http://www.comentez.ro/wp-content/gallery/2-blonde/blonda8.png 7 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 8, 2015 http://news.jurnalweb.ro/wp-content/uploads/blonda_gravida.jpg 4 4
Postări Recomandate