Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Măgarule, nu ţi-e ruşine să îmi ciupeşti nevasta în halul ăsta?

– Domnule…

– Nici un „domnule”. Dacă ai astfel de apucături mai întâi să-ţi tai unghiile. Nu vezi că îi rupi rochia?

Postat

Doctore, de cinci ani căsătorită şi nu am copii…

– Dezbrăcaţi-vă, doamnă!

– Oh, cel puţin pe primul vreau să-l fac cu soţul!

Postat

O tânăra apare pe plajă într-un bikini.

Cum dom-nişoara e foarte, foarte tânără, un bărbat în etate o întreabă cu reproş.

– Ce-ar zice mama dumitale dacă te-ar vedea cu costumul ăsta?

– S-ar supăra groaznic, deoarece e al ei.

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Bula ii zice lui Bulinuta:
-Ma despart de tine!
Bulinuta, suparata:
-Nu vei mai gasi niciodata o fata ca mine!
-Asta e si ideea!

-Bărbate , nu mai bea că nu mai poți merge !
-Dimpotrivă , eu când beau am tracțiune 4x4 ! (si in mâini si in picioare) :laugh2
  • Like 2
Postat

Măgarule, nu ţi-e ruşine să îmi ciupeşti nevasta în halul ăsta?
– Domnule…
– Nici un „domnule”. Dacă ai astfel de apucături mai întâi să-ţi tai unghiile. Nu vezi că îi rupi rochia?

– Doctore, de cinci ani căsătorită şi nu am copii…
– Dezbrăcaţi-vă, doamnă!
– Oh, cel puţin pe primul vreau să-l fac cu soţul!

• Like 2
Postat

– Gheorghe-al meu, zice o vecină, a plecat cu noaptea-n cap la pescuit şi diseară îl aştept să-mi vină cu un kil-două de peşte.
– Şi al meu a plecat la pescuit, dar n-am nicio speranţă să-mi vină cu ceva.
– De ce? Şi-a uitat momeala?
– Nu, momeala şi-a luat-o! Şi-a uitat banii…

• Like 2
Postat

Soţia se pregăteşte să prăjească un ou ochi, când tocmai se întoarce soţul acasă şi începe să ţipe:
– Atenţie! Atenţie! Mai mult ulei! Avem nevoie de mai mult ulei! O să se ardă! Atenţie! Întoarce-l, întoarce-l, întoarce-l! Hai! Atenţie! Ai înnebunit? Uleiul o să se termine! O, Doamne, Dumnezeule, sarea! Nu uita sarea!
Soţia, deja enervată la culme de ţipetele soţului, îl întreabă:
– De ce ţipi aşa? Crezi că nu sunt în stare să prăjesc un ou? Ce te-a apucat?!
Bărbatul se opreşte din ţipat, o priveşte în ochi şi îi răspunde foarte calm:
– Asta, ca să-ţi faci o idee de cum mă simt eu când conduc maşina şi tu stai lângă mine…

• Like 2
Postat

Un pescar pescuia răbdător de câteva ore bune, când un puşti apăru în spatele lui.
– Nene, nu prea ai noroc!
– Hai, pleacă şi lasă-mă-n pace!
– Nene, nu te supăra! Am vrut să-ţi spun că tata ţine un magazin de pescărie, imediat după colţ, pe uliţa mare…

• Like 2
Postat

Doi oameni de afaceri români îşi petreceau vacanţa în insulele Canare.
– Eu mă aflu aici cu banii de asigurare. Am luat 500 milioane de lei prima de incendiu.
– Şi eu la fel, zise celălalt. Dar eu am luat două miliarde pentru pagube provocate de inundaţii…
– Spune-mi şi mie, zise primul, gelos, cum se provoacă o inundaţie?

• Like 3
Postat

Bulă și Ștrul se întorc de la Revelion pe la 3 dimineața.
Neavând nici un mijloc de transport și nici bani de taxi, hotărăsc să fure un autobuz dintr-un garaj aflat în drumul lor.
Bulă intră în garaj, ar Ștrul rămâne afară.
Așteaptă Ștrul ce așteaptă, îngheață de frig, și la un moment dat hotărăște să intre să vadă ce face amicul.
Intră și îl vede pe Bulă învârtindu-se ca nebunul și înjurând de mama focului. Ștrul îl intreabă:
– Ce faci mă?
– Uite caut de am înnebunit 331 și nu găsesc niciunul în tot garajul ăsta!
– Băi, dar tu chiar ești prost, nu glumă! Nu poți să iei 135-ul ăsta și să mergem două stații pe jos?!

• Like 3
Postat

– Cum ai petrecut de Revelion?
– Splendid! Am primit opt cereri în căsătorie.
– Și ce i-ai făcut?
– Am acceptat patru, cred că pentru un an îmi ajung.

Ion și Gheorghe stau de vorbă, cu o seară înainte de Revelion:
– Mă Gheo, ție ce-ți place mai mult, petrecerea de Anul Nou sau să te culci cu nevastă-ta?
– Mă Ioane, sincer, Anul Nou, că ăla-i mai des!

• Like 3
Postat

Draga mea, nu sunt frumos ca Apollo, nici voinic ca Hercule, dar te iubesc şi te rog să-mi fii soţie!

– Înainte de a-ţi răspunde aş vrea să-mi prezinţi pe cei doi prieteni de care mi-ai vorbit!

Postat

Sotul unei blonde :

– Daca te mai prind ca ai vreun amant, imi cumpar o pusca si il omor!

Blonda :

– Dragul meu, ti-ar trebui o mitraliera!

Postat

Un babat insurat merge intr-o delegatie in Italia si acolo cunoaste o italianca superba cu care stabileste o relatie.

Dupa mai multe luni in care barbatul a facut mai multe drumuri in Italia italianca ii spune pe un ton foarte serios ca a ramas insarcinata….

Barbatul ramane afis la spusele femeii si dureaza vreo 10 minute pana isi revine iar apoi ii propune femeii o solutie de compromis prin care el sa nu isi distruga familia si ea sa poata pastra copilul…

Ii ofera o suma mare de bani pentru a pastra copilul si ii promite sa plateasca o pensie alimentara consistenta copilului cand se va naste.

Pentru a nu da de banuit ii recomanda italiencei sa-i trimita o carte postala cu dedicatia “Spaghete” pentru ca sotia lui sa nu intre la banuieli iar asa el va afla cand se va naste copilul si se va ocupa de formalitatile pentru pensia alimentara.

Trece timpul si babatul aproape ca uitatse de aventura cu italianca cand sotia il anunta ca are o carte postala din Italia cu o dedicatie foarte ciudata…

Barbatul o ia linistit iar dupa ce o citeste se albeste tot la fata si ramane incremenit…nestiind ce sa mai creada cand pe dosul cartii postale scria … :

Spaghete, Spaghete, Spaghete, Spaghete, trei cu chiftele si una fara… Trimite Mai Mult Sos…!!!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...