Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Un ardelean stabilit în America vine în concediu în satul natal şi-l roagă pe tac-su să-i cheme pe toţi sătenii sâmbătă la căminul cultural, să-i cinstească…
Sâmbătă, toată suflarea petrece până spre ziuă şi la plecare „americanul” dă fiecăruia câte un plic cu 100 de dolari. Următorul an din nou „americanul” face concediul la ţară , din nou petrecerea la căminul cultural cu toţi sătenii şi plicul cu 100 de dolari. Sătenii mulţumiţi aşteptau să vină următorul an, căci deja devenise o tradiţie…
Vine şi următorul an, „americanul” prezent, se întâlnesc la căminul cultural, petrec pe cinste, dar, la plecare, în plic, Vasile şi Gheorghe găsesc doar câte 50 de dolari şi-l intreabă pe american de ce a scăzut „donaţia”.

Acesta le răspunde că are copii la facultate, a venit şi criza globală şi nu-şi mai poate permite acum o cheltuială mai mare.

Vasile îi zice lui Gheorghe: – Hai, bă, Gheo, să plecăm, că nesimţitul ăsta îşi ţine copiii la facultate pe banii noştrii.

Vizitator gvbolovan
Postat

Scufița roșie se plimba prin pădure…….știți voi……la bunica. Pe carare se întâlnește cu Tarzan (asta cu cârpa!). Scufița….extrem de curioasă de felul ei îl abordează:
– Măi Tarzan…..ce ai tu acolo sub cârpa aia ca văd că se mișcă ceva?
Tarzan, rușinat:

– Ce să am Scufița roșie……nu-ți pot spune…..ești **spam editat**ă, îți zic altădată…

– Nu, nu, nu….nu te las in pace până nu-mi spui!
Să scape de nebună:
– E, dacă vrei să știi……hmmm…ca să înțelegi …..e o seringă!
– SERINGĂ??? zise Scufița. Vreau și eu o injcție!
Pentru a scăpa de nebună, Tarzan îi satisface dorința. Extrem de satisfăcută Scufița pleacă mai departe prin pădure cântând de fericire. Se întâlnește cu Albă ca Zăpada:
– Ce ai fată de ești așa de veselă?
– Păi……m-am întâlnit cu Tarzan……l-am întrebat ce are sub cârpă, mi-a zis că are o seringă și mi-a făcut și o injecție…….fată și a fost așa de bine……
– Al dracu’ mincinos…….mie mi-a zis că are o suzetă!

Vizitator gvbolovan
Postat

O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% – sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei…

Vizitator gvbolovan
Postat

Un barbat se prezina la doctor, care din intamplare era o doctorita.
– Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce problema aveti.
– Pai cred ca mai bine v-as arata.

Isi da jos pantalonii, si ce sa vezi? De departe cea mai mica „problema” care a vazut-o doctorita vreodata. Aceasta incepe imediat sa rada de nu mai poate, dar cu greu reuseste sa se potoleasca:

– Vai, imi cer scuze, nu stiu ce m-a apucat. Promit ca nu se va mai repeta.
– Acum va rog sa-mi spuneti ce problema aveti?
– E umflata.

Vizitator gvbolovan
Postat

Intr-o zi, plimbându-se pe stradă, un important şef de partid politic a fost accidentat de un camion şi a murit.
Sufletul său s-a ridicat la cer (probabil dintr-o eroare)şi iată-l faţă în faţă cu Sfântu’ Petru…
– Bine ai venit în Rai! zice Sfântu’ Petru. Înainte de a intra, ar fi o problemă… Vezi tu, foarte rar un politician de talia ta ajunge aici şi nu prea ştim ce să facem cu tine… Dar, vom face aşa: vei petrece o zi în Iad, apoi una în Rai, şi-ţi vom permite să alegi locul unde să-ţi petreci eternitatea. Omul a fost condus la ascensor, care a tot coborat, pană în Iad. Uşile s-au deschis şi omul s-a trezit drept în mijlocul unui teren de golf, elegant şi verde. Ceva mai departe se vedea un club, iar in faţă, foştii colegi de partid şi parteneri de afaceri deja decedaţi, îmbrăcaţi în haine elegante şi foarte multumiţi. Au alergat să-l salute, l-au imbrăţişat şi au inceput să-şi amintească de timpurile bune, când se îmbogăţeau pe spinarea poporului… Au jucat cu mare plăcere o partidă de golf, apoi au cinat împreună la club, delectându-se cu manguste şi caviar,iar noaptea- în compania unor tinerele frumoase şi libertine… S-a întâlnit chiar cu Diavolul cel mare, care s-a dovedit a fi un tip simpatic, distractiv,care a spus glume şi a dansat. A fost atât de bine, că nici nu şi-a dat seama, când s-a făcut ora de plecare. Toţi l-au condus la ascensor… A tot urcat, până la poarta Paradisului unde Sfântu’ Petru îl aştepta:

– Acum e momentul să intri în Paradis!. Omul politic (fără scrup…e, bine-nţeles), a petrecut următoarele ore de pe un norişor pe altul, atingând harpa şi cântând. Cele 24 de ore au zburat, iar Sfântu’ Petru a venit:

– Ai petrecut o zi în Iad şi una în Rai, acum e momentul să alegi! Omul s-a gândit un moment, apoi a spus:
– Raiul este chiar frumos, dar cred că mai bine m-aş simţi în Iad. Sfântu’ Petru l-a însoţit la ascensor şi l-a coborât în infern… Când s-au deschis uşile, s-a trezit în mijlocul unui teren uscat, acoperit cu tot felul de mizerii. Şi-a văzut prietenii îmbrăcaţi în zdrenţe, scotocind prin gunoaie. Diavolul cel mare îl întâmpină şi-l bătu pe umăr…
– Nu înţeleg, bâigui politicianul, ieri am fost aici şi erau femei frumoase, teren de golf, am mâncat bunătăţi şi ne-am distrat de minune…. şi… şi… acum tot ce aveţi este un teren uscat, plin de porcării… şi prietenii mei par niste amărâţi…
Diavolul cel mare, zâmbi şi zise:
– IERI ERAM ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ! AZI AI VOTAT !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se-ntalnesc doi pe strada...- Domne sa vezi ce mi s-a-ntamplat: eram cu ala mic in parc si o gacica vindea baloane si-n loc sa-i zic "doamna ce baloane frumoase aveti" i-am zis "doamna ce balcoane frumoase aveti".

- Asta nu e nimic, sa vezi ce mi s-a-ntamplat mie: eram cu nevasta dimineata la micul dejun si-n loc sa-i zic "draga da-mi si mie untul" i-am zis: "fa, futu-ti gura ma-tii de cand m-am insurat cu tine m-am nenorocit!"

Vizitator ana paraschiv
Postat

Sper sa nu fie pe faza nenea de la protectia animalelor.

"Cica se trezeste ursul din hibernare cu chef mare de futai. Prinde o viezuroaica și se pune pe treabă. Apoi, o ia la pas prin padure și prinde o veverita. O rezolva și p-asta, apoi o prinde pe cumatra vulpe, cu aceleași ganduri.
Cum erau ei pe treaba, vulpea  zice:
– Ba, ursule, stii ca noi suntem prieteni, asa ca iti zic: o ai moale și pufoasă!
 Asta se uita in jos și exclama:
– Aoleu, am uitat sa scot veverita!"

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...