Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

La 95 de ani Don Juan s-a decis să se mai însoare o dată… cu Ana, o tânără de 25 de ani. După nuntă, din cauza diferenţei de vârstă, Ana s-a decis să doarmă în camere separate. După petrecere, Ana se pregăteşte să se culce când, aude ciocănituri în uşă… Este proaspătul ei soţ, Don Juan trecut de 95 de ani. Îi oferă Anei un număr de neuitat şi zâmbind, îi dă un pupic, apoi se întoarce în dormitorul său. Peste o jumătate de oră bate din nou la uşă Anei, pregătit pentru numărul următor… care-i reuşeşte fără probleme. Un zâmbet şi un pupic şi se întoarce în dormitorul său. După nici o oră acesta bate din nou la uşa Anei… proaspăt de parcă ar fi de 25 de ani. El începe un număr irezistibil şi sălbatic ca în tinereţe. Ca de obicei, la sfârsit… pupic şi… la el în dormitor. A cincea oara sta iarăşi în faţa uşii de parcă nu ar fi fost niciodată acolo. Când vrea să se întoarcă în dormitorul lui, Ana îl întreabă dacă nu vrea să rămână acolo dar Don Juan refuză şi îi spune că la vârsta sa nu mai are rezistenţă şi trebuie să se odihnească. Ana izbucneşte în râs:
– Modestule, eu am cunoscut atâţia bărbaţi cu multe decenii mai tineri ca tine, care nu mi-au oferit ce mi-ai oferit tu !!!
Don Juan sta cateva minute pe ganduri, contrariat, dupa care o intreaba pe Ana:
– Am mai fost azi la tine?
MORALA:  Alhzeimer are avantajele ei.

Vizitator gvbolovan
Postat

Intr-o seara, un taran cu o galeata intr-o mana, cu o nicovala in cealalta si cate o gaina sub fiecare brat se uita nedumerit, cand spre stanga, cand spre dreapta drumului.
Din spate il ajunge o blonda.
Cetateanul necajit de-atata bagaj, o intreaba:
– In ce directie e gara, domnisoara?
– Veniti dupa mine ca si eu merg intr-acolo.
Dupa vreo suta de metri blonda zice:
– Daca ma gandesc bine, eu n-ar trebui sa merg cu dumneata…
– Pai de ce, domnisoara?
– Ai putea profita de mine, sa ma violezi…
– Cum asa, domnisoara? Cu atatea lucruri in brate?
– Pai, simplu! Ai putea pune galeata jos, nicovala in galeata si gainile… le-as putea tine eu.

Vizitator gvbolovan
Postat

Un tip firav statea intr-un bar cu o bere in fata. Apare un smecher, ii da doua palme, ii ia berea si o da pe gat. Asta firav incepe sa plangă, tavalindu-se pe jos.
– Ce ai, ma? Plangi pentru o bere, asa barbat esti tu?
– Cum sa nu plang? De dimineata m-a parasit nevasta, mi-a golit contul din banca si mi-a luat tot din casa. Dupa-amiaza imi pierd slujba, incerc sa ma arunc in fata trenului, dar o ia pe alta linie, incerc sa ma spanzur si se rupe funia, incerc sa ma impusc si se blocheaza pistolul. Cu ultimii bani, imi cumpar o bere, torn otrava in ea si vii tu si o bei…

Vizitator gvbolovan
Postat

O femeie vine acasa si-i zice sotului, „Iti amintesti de toate durerile de cap pe care le-am avut in ultimii ani? Ei bine, nu le mai am.”
„Nu mai ai dureri de cap?” intreaba sotul, „Ce s-a intamplat?”
Sotia ii raspunde: „Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator.. Acesta mi-a spus sa stau in fata unei oglinzi, sa ma holbez la mine insami si sa-mi repet ‘Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap.’ Si a mers! Durerile de cap au disparut..”
Sotul a replicat, „Ei bine, este extraordinar.”
Atunci sotia-i spuse, „Stii, tu nu ai prea fost un „macho” in pat in ultimii ani. De ce nu te duci si tu la acest hipnotizator sa vezi daca nu poate sa te ajute in aceasta problema?”
Sotul a fost de acord sa incerce.
Dupa consultatie, sotul vine acasa, isi rupe hainele, isi ridica in brate sotia si o duce in dormitor. O pune pe pat si-i spune: „Nu misca, ma intorc imediat.” Se duce in baie, se reintoarce dupa cateva minute si sare in pat si face dragoste pasional cu sotia sa asa cum nu o mai facuse niciodata.
Nevasta-sa e uluita, „Iubitule, a fost minunat!” Barbatul ii spune „Nu misca, ma intorc imediat.” Se intoarce in baie, sta cateva minute, se intoarce in dormitor si runda a doua a fost mai buna chiar si decat prima oara. Sotia ramane ametita si extaziata.
Barbatul ii spune din nou, „Nu misca, ma intorc imediat.” Si se intoarce iar in baie. De data asta, sotia il urmeaza in liniste si acolo, in baie, il vede stand in fata oglinzii si repetand: „Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea…!”
Mentiune:
Inmormantarea si funeraliile barbatului vor avea loc maine

Vizitator gvbolovan
Postat

Un om de la ţară, împreună cu băiatul său, vizitează un mall de la oraş.
Un om de la ţară, împreună cu băiatul său, vizitează un mall de la oraş. Rămân amândoi blocaţi în faţa celor doua ziduri strălucitoare, care se despărţeau şi apoi se uneau la loc. Băiatul întreabă:
– Tată, ce-i asta?

Tatăl, care în viaţa lui nu văzuse un lift, răspunde:

– Fiule, n-am văzut aşa ceva în viaţa mea, nu ştiu ce poate fi!

În timp ce se uitau amândoi, cu ochii ieşiti din orbite de uimire, o bătrână într-un cărucior cu rotile vine, apasă un buton, cele două ziduri se deschid, iar bătrâna intră într-o mică cameră. Zidurile se închid, iar cei doi văd niste cerculeţe mici de lumină, care se aprindeau şi se stingeau. Zidurile se deschid din nou şi apare o blondă superbă de 24 de ani.

– Fiule, du-te repede şi cheam-o pe mă-ta!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...