Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Un tip isi roaga colegul de munca sa vina sa il ajute sa mute ceva din casa.

Se termina serviciul, se duc acasa la tip, acesta intra pe usa, se duce direct la sotie, o imbratiseaza, o saruta, ii spune cat de mult i-a lipsit la munca, ca o iubeste…Colegul ramane un pic consternat

– Cum faci sa fii asa dragastos cu sotia ta…?

– De 6 luni incoa, am invatat ca asa e cel mai bine si suntem foarte fericiti…

Omul se duce si el acasa, sa incerce…intra pe usa, o imbratiseaza puternic pe nevasta, ii spune in gura mare ca o iubeste, dar aceasta izbucneste in lacrimi

– Ce-ai patit, de ce plangi?

– Asta e cea mai urata zi din viata mea…mai intai fiu-tu si-a scrantit glezna cu bicicleta, apoi masina de spalat s-a stricat si acum mai vii si tu beat acasa…

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat
Și atunci a început cearta!!!

Urmăream în pat, lânga nevastă-mea, “Vrei sa fii miliardar?”

M-am întors către ea și am întrebat-o: “Vrei să făcem dragoste?

“Nu”, mi-a răspuns ea.

“Ăsta e răspunsul tau final?”, am întrebat-o.

De data asta nici nu m-a privit când mi-a răspuns că da.

Așa că am spus: “Atunci aș vrea să sun o prietenă”…

…și atunci a început cearta!

Nevastă-mea tot încerca să-mi sugereze ce-și dorește pentru următoarea aniversare.

Mi-a spus: “vreau ceva strălucitor, ce ajunge de la 0 la 100 în trei secunde.” I-am dăruit un cântar…

Când am ajuns aseară acasă, nevasta-mea mi-a cerut să o duc într-un loc scump.

Am dus-o la o benzinărie…

Când m-am pensionat, m-am dus la Oficiul de Asistență Socială să mă înregistrez.

Tipa din spatele biroului mi-a cerut buletinul, să-mi verifice vârsta. Îl uitasem acasă.

I-am cerut scuze, i-am spus că mă duc acasă să-l iau și mă întorc.

A fost foarte draguță: “Nu vă mai deranjați, descheiați-vă la camașă”.

Părul cărunt de pe pieptul meu a convins-o și mi-a înregistrat solicitarea. Încântat de solicitudinea ei, când am ajuns acasă i-am povestit nevesti-mii.

Ea a spus: “Trebuia sa-ți scoți și pantalonii, poate primeai și ajutor pentru dizabilități”…

Stăteam alaturi de nevastă-mea la întâlnirea de 30 de ani de la terminarea liceului și mă tot uitam la o tipă bine, dar complet turtă, ce-și legăna nostalgic între două degete paharul, singură la o masă de alături. Nevastă-mea m-a întrebat: “O cunoști?”

“Sigur”, am oftat, “e prima mea prietenă din liceu. Am înțeles că s-a apucat de băut imediat după ce ne-am desparțit, și de-atunci n-a mai fost trează.”

“Dumnezeule!” a spus nevastă-mea. “Cine s-ar fi gândit că o persoană poate sărbători atâta timp?”…

Am întrebat-o pe nevastă-mea unde ar vrea să mergem pentru aniversarea căsătoriei noastre.

Mi s-a încălzit inima când am văzut-o topindu-se de bucurie.

“Undeva unde n-am mai fost de mult timp…” a spus ea, nehotărâtă.

Așa că i-am sugerat: “Ce părere ai de bucătărie?”…

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...