tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Un caine merge prin desert si spune: Daca nu gasesc un pom, fac pe mine! 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Un tip intra intr-o berarie:-Dati-mi o bere, imi astept nevasta aici.-Bruna sau blonda?il intreaba chelnerul.-Nu stiu, de abia a intrat la coafor. 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Ce e mik, negru si il doare inima? adrian copilu` minune 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 -De ce isi iau oltenii doua pietre cind merg la culcare?-Cu una sting becul, iar cu cealalta verifica daca au inchis fereastra. 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 10, 2015 http://www.bancuri365.ro/images/imagini%20haioase/amantul-microbist.jpg 5 3
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 10, 2015 Examen final la facultatea de medicină. Studentul, nu neapărat unul foarte bine pregătit se holbează neajutorat la foaia de examen.Subiectul: Scrieti patru avantaje ale alăptatului la sân.Ce să scrie? Oftează, se gândește și în final se hotărăște să scrie ce-i trece prin minte.1. Laptele nu necesită fierbere.2. Pisica nu-l poate fura.3. E disponibil oricând e nevoie de el.Și totuși se cereau patru avantaje… Oftează din nou și deodată se luminează… înșfacă stiloul și scrie:4. E disponibil în recipiente atrăgătoare. 3 4
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 10, 2015 Pentru inginer! Într-un magazin american, negustorul îndeamnă clientul:- Dacă aţi intrat, cumpăraţi măcar ceva. De pildă, acest frumos revolver.- Ce să fac eu cu revolverul ?- Cum ce să faceţi ?! Se miră negustorul. Doar nu vreţi să trăiţi o veşnicie !
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 10, 2015 http://poze.rol.ro/images/stories/lapajas.jpg 4 3
goti Reputație: 186 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Ianuarie 10, 2015
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 10, 2015 http://poze.rol.ro/img/resize/poze.rol.ro/images/nume_sani_w653_h800_q99.jpg 4 4
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 10, 2015 Caporalul si studentul la mate-fizica In armata, soldatii sunt scosi la program administrativ in gradina unitatii. Caporalul, cu un aer satisfacut, zice:- Asa, toata lumea sa ia cate o lopata si sa treaca la sapat! Inainte de asta... E vreunul printre voi care se pricepe la algebra?- Eu, sa traiti... Sunt student la mate-fizica, dom' caporal.- Bravo, ma. Atunci arunca dracului lopata aia, ca nu-i de tine.Soldatul, usurat, arunca lopata cu o mina vesela. Caporalul continua:... si pune mana pa' tarnacop: tu vei extrage radacinili. 5
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 10, 2015 Romanii cu masini mari si tariLa o statie de benzina cu o singura pompa. Se opreste un tip cu un "Hummer" si incepe sa bage benzina. Trece o jumatate de ora, el baga benzina... trece o ora, el baga benzina... Doua ore... In spatele lui s-a facut coada, toti injura in delir. Unu' scoate capul pe geam si ii striga aluia cu Hummerul:- Asculta, ba! Macar opreste motorul ala, cand bagi benzina... 4
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 10, 2015 Cainele rau Intr-o zi, Tache se hotaraste sa-i faca o vizita prietenului sau, Mache. Ajungand la casa acestuia, vede o placa mare la poarta: "Caine rau! Intrati pe propria raspundere! Mai aveti timp sa va razganditi!" Usor intimidat, intra in curte. De caine, nici urma. La usa casei vede alta placa: "CAINE RAU! Daca tineti la viata, intoarceti-va acum!" Speriat de-a binelea, deschide usor usa si paseste in hol, unde il intampina amicul Mache. Intr-un colt, un caine apatic.- Salut, Mache! Dar ce-i cu toate avertismentele astea, vad ca dulaul tau zace cat se poate de pasiv. Parca ziceai ca-i rau?! - E rau, e foarte rau, raspunde Mache, dar se consuma in el… 2
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2015 Postat Ianuarie 10, 2015 Cum e stapanu,asa-i si pisica.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 10, 2015 - Bună ziua, domnişoară! Îmi puteţi spune vârsta dumneavoastră?Blonda numără pe degete şi spune:- 19 ani!- Înălţimea?Blonda vede pe masă o ruletă chinezească de 5 m, o ia, se măsoară cu greu şi zice:- 171 cm!- Îmi puteţi spune prenumele dumneavoastră?Blonda a tăcut câteva secunde bune, poate chiar un minut, însă, în acest timp, strângea ochii şi mişca din cap fredonând o melodie. Până la urmă spune:- Maria!Cel ce conducea interviul întreabă contrariat:- Înţeleg că a trebuit să număraţi pe degete pentru a vă afla propria vârstă! Înţeleg şi că nu v-a interesat până acum ce înălţime aveţi şi a trebuit să vă măsuraţi aici. Dar nu înţeleg de ce v-a trebuit atât de mult timp să vă spuneţi prenumele!- A trebuit să-mi aduc aminte versurile: „Cine să trăiască, cine să trăiască, La mulţi ani!…” 5 4
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Ianuarie 10, 2015 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 10, 2015 http://hohotederas.com/wp-content/uploads/2013/10/11-blonda-si-avocatul-cel-destept.jpg 6 4
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 - De ce a murit melcul?- S-a uitat in priza.
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Intr-o seara, toti fratii Alinutei radeau, doar Alinuta plangea.- De ce plangi Alinuta? intreaba tatal- Fratii mei au aruncat-o pe mama de la balcon! spuse Alinuta printre suspine.- Si tu de ce plangi?- Nu am vazut faza! 2
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Doua blonde termina de facut un om de zapada. Prima fuge spre casa strigand: - Ma duc sa aduc un morcov ! Cealalta striga dupa ea: - Adu doi, sa-i punem si nas ! Un mot din Apuseni pleaca de acasa o saptamana si cand se intoarce gaseste masa plina de bunatati si pe moata cu ochii stralucitori. Motul intreaba: - Ia zi, nevasta, ce vrei mai intai, sa mancam sau sa... ? - Cum vrei tu, barbate... si-apoi om manca.
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 alinuta merge cu mama ei la plaja.vede un baiat in pielea goala:-mama,ce este aia dint-e picioarele baiatului ??????-pai este un fluiereas. dupa o ora vine alinuta: -mama am suflat in fluieras si nu fluiera. 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Alinuta face glume de 1 Aprilie:-Mama, mama!!! S-a spanzurat tata in pod!Mama merge in pod si nu gaseste pe nimeni.Alinuta:-Ha, ha, te-am pacalit! S-a spanzurat in garaj!
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Vine Mos Craciun la Alinuta:-Daca-mi dai un pupic iti dau o papusica!-Dar daca-ti sug p--a imi dai tot sacu' ?
Postări Recomandate