Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Romania

O blonda isi ia o slujba la domeniul public.
Trebuia sa vopseasca banda de pe mijlocul unui drum de tara. Seful ei ii spune ca se afla in perioada de proba si trebuie sa vopseasca cel putin 2 kilometri pe zi, daca vrea sa-si pastreze serviciul. Verificind la sfarsitul zilei, el vede ca in prima zi facuse 4 kilometri, dublu fata de medie. A doua zi a fost putin mai dezamagit, pentru ca blonda nu vopsise decat 2 km. Se gindeste ca oricum asta e media si trece cu vederea. Dar a treia zi, cand blonda vopsise doar 1 km, ii spune:
– Ce problema ai? Vreo boala, vreo defectiune a echipamentului? Ce te opreste sa faci 2 kilometri pe zi?

– Stiti, cu fiecare zi sunt din ce in ce mai departe de galeata!

• Like 6
Link spre comentariu

Doi amici se întâlnesc la un bar. Unul dintre ei, abătut tare, i se destăinuie celuilalt:

- M-a prins nevastă-mea că m-am încurcat cu secretara, tipa aia blondă, de la birou. A găsit poze cu ea în laptop. Nici acum nu înţeleg cum a reuşit să spargă parola.

- Dar care a fost parola?

- Anul de canonizare al Sf. Dominic Papa Grigore al IX-lea.

- În ce an a fost asta?

- 1234!

• Like 7
Link spre comentariu

La şcoală, profesoara îi întreabă pe copii:

- Spuneţi, copii, care este cel mai păros animal care există?

- Ursul, spune un elev.

- Vulpea, pisica, leul, adaugă alţi copii.

- Doamna de franceză, strigă Bulă din toţi rărunchii!

- Păi cum, măi tâmpitule, doamna de franceză? Ce-ţi veni, de unde ai scos prostia asta?

- De la domnul de desen, care a zis că i-a trebuit un an până a pârlit-o :atm

• Like 6
Link spre comentariu

Ion vede o pancartă lângă un avion pe care scrie că pilotul respectiv oferă plimbări ieftine cu aeronava sa.

- Cât luaţi pentru o plimbare cu avionul?

- 100 euro pentru cinci minute.

- Mi se pare prea mult.

Pilotul se gândeşte puţin şi zice:

- Uite, eu vă iau în avion şi dacă pe durata celor cinci minute nu ţipi nici tu, nici soţia nu trebuie să-mi plătiţi cei 100 euro.

- De acord!

Se urcă cei doi în avion. Pilotul decolează şi execută numeroase acrobaţii periculoase în aer, dar după cinci minute acesta aterizează şi strigă către Ion:

- Felicitări, nu mă aşteptam să rezistaţi.

- Nu a fost greu, dar recunosc că eram cât pe ce să ţip când a căzut Maria din avion.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...