tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 La ginecolog se prezinta o tanara.-Va ascult domnisoara, zice doctorul.-Dom' doctor, am o problema la pasarica.-Stati putin domnisoara, sa inchid geamul, ca fac piz*ele astea din copac un zgomot teribil! 3
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Domn doctor, nevastă-mea nu mai vrea să se culce cu mine! se plânge un bărbat însurat.- Vreau să vorbesc cu soţia dumitale, îi spune doctorul.Vine femeia. Doctorul:- E adevărat ce mi-a spus soţul dumneavoastră? De ce nu mai vreţi să vă culcaţi cu el?- Domnule doctor, sunt foarte obosită. Toată ziua lucrez. Dimineaţa sa...r într-un taxi să mă duc la serviciu. Când ajung, taximetristul mă întreabă: "Facem socoteala sau...". Ca să fac o economie, aleg "sau".Ajung la serviciu, şeful îmi zice: "Iar ai întârziat. Ce facem, îţi tăiem din salariu, sau?...Bineînţeles, aleg "sau". După lucru, obosită, mă urc într-un taxi .. 5
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 14, 2015 cu ceapa rosie 11
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 O doamna se plange doctorului ca nu este satisfacuta sexual de catre sot. Zice doctorul :- Nici o problema doamna , nu sunteti nici prima nici ultima , gasiti-va un amant.- Mi-am gasit domnule doctor- Si?- Tot asa , nu ma simt satisfacuta.- Pai, mai incercati cu unul.- Am incercat cu inca unul.- Pai si ?- Tot asa, nu ma simt satisfacuta.- Atunci incercati cu multi...- Asta fac domnul doctor , cu multi , si tot nu ma simt satisfacuta.- Ei ... chiar avem o problema, inseamna ca sunteti bolnava.- Pai de asta am venit la dumneavoastra domnul doctor , ... 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 14, 2015 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10917428_1574101072804428_5300431197524370556_n.jpg?oh=96a16df2cad3d34b9b32895812c35e6d&oe=5533B90F&__gda__=1428855862_5a0711abbfa21b2ed1a5a651e5227a37 5 3
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 14, 2015 on avea 35 de ani şi era tot neînsurat. Într-o zi, la un bar, se întâlneşte cu Gheorghe şi se bagă la o bere, unde încep să discute:- Mă loane, dar tu chiar nu ai găsit vreo fată să îţi placă?- Ba da! Mai multe chiar!- Păi şi atunci care e problema?- Nu i-au plăcut mamei, mă! Indiferent pe cine-i prezint, mamei nu-i place!- Păi atunci e simplu! Data viitoare alege o fată care să-i semene mamei tale şi precis o să o placă!Peste un timp se întâlnesc iar. Ion era supărat foc.- Ce ai Ioane de eşti aşa supărat?- M-am luat după tine şi am dus acasă o fată leit mama.- Şi ce-a zis maică-ta? Nu i-a plăcut?- Ba da! Cât a stat fata la mine, erau nedespărţite!- Şi atunci care e baiul?- Asta e prima pe care n-o suportă tata! 6 3
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Ion vine de la servici foarte suparat, pus rau pe cearta. Maria il astepta cu mancarea pusa pe masa. Atunci Ion vazand ca totul e in regula, ia farfuria sa o arunca pe fereastra. Maria, fara sa stea pe ganduri, ia masa sa scaunul si le arunca pe geam spunand: - Am intales, vrei sa mananci in gradina 2
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Ion şi Maria sunt tineri căsătoriţi. Într-o seară, vine Ion acasă obosit, flămând.Deschide uşa de la frigider, o trânteşte, se duce şi o ia pe Maria la bătaie, apoi se culcă.Maria se gândea: "Mă, poate i-o fi fost foame şi lui!"A doua zi, pleacă Ion la serviciu. Maria se apucă să gătească sarmale, pilaf, piure. Când vine Ion acasă, deschide uşa de la frigider, o trânteşte şi o ia la bătaie iar pe Maria. Se gândeşte Maria: "Hm!, poate voia vreo băutură."Pleacă Ion a treia zi la serviciu. Maria se duce la magazin şi ia whisky, cognac, palincă, bere, ţuică. Când vine Ion seara acasă, deschide uşa de la frigider, o trânteşte şi o ia la bătaie pe Maria. Ea, cu o coasta rupta, se gândea: "Mă, poate vrea o prăjitură!"Pleacă Ion la serviciu. Maria se apucă să facă torturi, prăjituri, plăcinte. Când vine Ion acasă, deschide uşa de la frigider, o trânteşte si zbiara la Maria:- Făăă! Cand ai de gand să stingi becul de la frigider, să facem economie?! 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Ion si Măria erau pe câmp .Ion : -Ai chef de o tavaleala ?Măria : Nu fi porc ! Fii şi tu mai romantic, băi ţărane !Ion : - Biiine ....Îţi plac stelele ?Măria : - Da, iubitule !Ion : - Ştiu un hotel de 2 stele în apropiere... 3
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Ion catre Maria: - Fa Marie , sa-mi faci o lista cu toate neamurile tale .- Da‘ la ce-ti trebuie ?- Pai , cand iti zic eu vorba aia "footu-va neamu-n cur", n-as vrea sa scap pe careva ! 5
Vizitator albertosiculus Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2015 Postat Ianuarie 15, 2015 micul dejun 3
Andrei96 Reputație: 248 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 6
Andrei96 Reputație: 248 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 3
futacios_man Reputație: 6008 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:b Oras:b Postat Ianuarie 15, 2015 - Aveţi o nevroză endogenă, zise medicul. Cum vă petreceţi timpul liber?> - Stau acasă mai tot timpul...> - De ce nu vă găsiţi o femeie să ieşiţi cu ea în oraş, să vă distraţi? Nu v-ar plăcea?> - Ba da, mi-ar plăcea !> - Şi atunci de ce nu o faceţi? Sunteţi timid?> - Nu, dar nu mă lasă nevastă-mea
futacios_man Reputație: 6008 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:b Oras:b Postat Ianuarie 15, 2015 > Un tip îşi sună prietena:> - Alo, draga mea, ce-ţi plac mai mult, bananele sau căpşunile?> - Eşti la piaţă?> - Nu, la farmacie !
futacios_man Reputație: 6008 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:b Oras:b Postat Ianuarie 15, 2015 > Un cuplu făcea dragoste mereu cu becul stins. Într-o noapte, în timpul actului sexual, soţia aprinde pe neaşteptate becul şi-l vede pe soţul ei cu un vibrator în mână.> Înnebunită, sare jos din pat şi spune:> - M-ai minţit de atâţia ani ! Aştept o explicaţie !> - Bine, dragă, m-ai prins: sunt impotent şi de aceea nu vroiam să aprinzi lumina, ca să nu afli tu.> După o pauză, bărbatul întreabă:> - Acum, că ştii, explică-mi şi tu un lucru: Cum dracu' ai reuşit să-mi faci patru copii?!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:b Oras:b Postat Ianuarie 15, 2015 > Soţia către soţ:> - Iar te duci la cârciumă, nenorocitule?! Săptămâna viitoare trebuie să plătim întreţinerea !> - Stai liniştită, mă întorc până atunci !
Postări Recomandate