Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie

Pacientul, internat în sala de chirurgie, înainte de operaţie îi spune medicului cu oarece emoţii în glas:

- Domnule doctor, care sunt şansele?

- Domnule pacient, vă rog să mă credeţi, am făcut operaţia aceasta deja de peste 30 de ori!

- Of, m-am liniştit! Atunci pot să stau fără griji!

- Bineînţeles, odată şi odată tot trebuie să reuşească :laugh2

• Like 4
Link spre comentariu

Ce-ai făcut azi la serviciu? îşi întreabă o blondă soţul.

- Am o secretară nouă. Şi are un sutien tare, roşu-albastru, ştii culorile echipei mele preferate. Nu-i mare lucru, dar te simţi bine.

A doua zi, femeia îi pune aceeaşi întrebare.

- Cam acelaşi lucru. Dar secretara cea nouă are, pe lângă sutienul de care ţi-am zis, şi o pereche de chiloţei în aceleaşi culori. Nu-i mare lucru, dar te simţi bine.

A treia zi, soţul îşi întreabă soţia cum a fost la serviciu.

- Bine. Am un şef nou. A lui e cu 10 cm mai mare decât a ta. Nu-i mare lucru, dar te simţi bine :feet

După ce a petrecut ani de zile în junglă, în încercarea de a civiliza un trib de băştinaşi, misionarul consideră că a venit vremea să se întoarcă acasă. Pe neaşteptate, îşi dă seama că a uitat să-i înveţe un singur lucru: limba engleză. Ca urmare, îl invită pe şeful de trib la o plimbare prin junglă. În timp ce mergeau, preotul arată spre un copac şi spune: „copac”. Imediat, şeful de trib repetă: „copac”. Apoi misionarul arată o piatră şi spune: „piatră”. Şeful de trib repetă. Misionarul e foarte entuziasmat. La un moment dat, aud un foşnet venind dinspre nişte tufişuri. Curioşi, cei doi se apropie şi văd doi băştinaşi implicaţi într-o intensă activitate sexuală. Foarte stânjenit, preotul spune:- Bărbat pe bicicletă…Pe neaşteptate, şeful tribului scoate un pumnal şi-i omoară pe amândoi. Misionarul se înfurie îngrozitor:- Nenorocitule! Mi-am pierdut timpul ani de zile să vă învăţ să vă purtaţi civilizat, să fiţi buni unul cu altul, iar tu i-ai ucis pe bieţii oameni cu sânge rece în câteva secunde!Şeful de trib se uită calm la misionar, apoi replică:- Bicicleta mea…

• Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Doua blonde : 
- Auzi fato ! Mi-ar fi placut sa traiesc pe vremea dinozaurilor 
- De ce ?
- Iti dai seama ce mătărângă mare aveau astia ?
- Da fato , asa e ! Dar nu imi dau seama cum isi faceau l**a cu lăbuțele alea mici ale lor !

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...