Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Romania

La o masă, într-un bar, stătea un nene care dădea pe gât pahar după pahar. 

De fiecare dată când termina un pahar, se uita în buzunarul cămășii.

Intrigat, barmanul l-a întrebat: 

- De ce vă tot uitați în buzunarul cămășii după fiecare pahar? 

- Am acolo o poză cu nevastă-mea. Când mi se pare frumoasă mă duc acasă!

• Like 4
Link spre comentariu

Pe patul de moarte stă întins un bătrân de 80 de ani, soţ, tată, bunic şi străbunic. I se apropie sfârşitul şi de jur împrejurul patului stă toată familia: soţia, toţi copiii, toţi nepoţii şi câţiva strănepoţi. Toţi aşteptau în linişte şi deodată bătrânul se trezeşte şi spune:

- Trebuie să vă spun un secret mare! Aveam de toate: maşini bune, femei frumoase, mulţi prieteni şi un cont mare în bancă. Într-o zi un prieten mi-a spus că trebuie să mă însor, să am o familie, că altfel nu o să aibă cine să-mi dea un pahar cu apă pe patul morţii. Ei şi aşa m-am însurat şi viaţa mea s-a schimbat radical. În loc să merg la discotecă cu femei am stat acasă şi m-am uitat la seriale, cu soţia. Maşina o foloseam doar ca să duc şi să aduc copiii de la şcoală şi să mergem împreună în concediu, la mare. Toţi banii din bancă s-au dus pe şcolile voastre. Zilele frumoase şi libertatea mea le-a luat vântul! Şi acum, când stau întins şi aştept pe patul de moarte, ştiţi ce e cel mai rău dintre toate?

- Ce, dragul nostru tată? îl întreabă toţi.

- Nu mi-e seteeeee!

• Like 4
Link spre comentariu

După ceva ani de căsnicie, săturându-se să se tot certe, un cuplu se hotărăşte să apeleze la un consilier. Când ajung la cabinetul consilierului, acesta îi întreabă direct : 

- Care-i problema voastră? 

Imediat, soţul face o faţă lungă şi se aşază mai comod pe fotoliu fără a spune nimic. Soţia începe să vorbească non stop, descriind problemele căsătoriei. După ce o ascultă 15 minute, consilierul se apleacă peste ea, o ia de umeri, o priveşte în ochi şi o sărută pasional. După această ispravă, soţia tace chitic, mută de surpriză şi de plăcere. Consilierul se uită la soţ, care stătea şi mai surprins decât soţia sa. 

Consilierul îi spune: 

- Soţia dvs. are nevoie de asta de cel puţin două ori pe săptămână!

Soţul se scarpină după ceafă şi răspunde detaşat: 

- Păi... aş putea s-o aduc aici în fiecare marţi şi joi...

• Like 4
Link spre comentariu

Bulă, la volanul unei maşini, se opreşte pentru a culege o blondă frumoasă, autostopistă. În scurt timp, devin atât de intimi, încât maşina poposeşte într-un copac. Un ţăran se apropie de maşina făcută praf şi-i spune tipului:

- Mare noroc aţi avut! După aparenţe, n-aţi păţit nimic, ca de altfel nici prietena dumneavoastră. A fost proiectată pe pajişte, dar a scăpat fără nicio rană...

- Ea a rămas întreagă, dar eu, nenorocitul de mine... Du-te să vezi ce ţine în mână...

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...