Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Şeful meu a plecat în pauza de cafea pe la ora zece, aşa că am profitat de ocazie şi i-am dat ceasul pe laptop cu patru ore înainte. Când s-a întors, i-am zis: 

- Eu plec, e deja şase! 

- A, bine, zise el, ne vedem mâine. 

„La naiba, a mers!” mi-am spus în timp ce săltam vesel spre casă. Mi-am petrecut toată ziua într-un mod plăcut şi am adormit fericit, când deodată telefonul a sunat pe la patru şi un sfert dimineaţa…

- Grăbeşte-te! Ai întârziat deja cincisprezece minute!

• Like 4
Postat

Un poliţist patrula noaptea într-un binecunoscut loc pentru parking. Vede un cuplu într-o maşină, cu luminile aprinse. Când se apropie, observă că bărbatul era pe locul şoferului citind o revistă, iar tânăra, pe bancheta din spate, croşeta. Şocat de situaţia asta surprinzătoare, poliţaiul se apropie de maşină şi bate în geam. Tânărul dă fereastra jos: 

- Da, domnule poliţai! 

- Ce faceţi voi aici? 

- Nu-i evident? Eu citesc o revistă. 

Arătând către tânăra femeie, poliţaiul zice: 

- Bine, bine, dar ea? 

Tânărul răspunde: 

- Cred că îşi croşetează un pulover. 

Poliţistul e bulversat total. Un tânăr cuplu în maşină la ora asta şi nimic obscen! 

- Câţi ani ai, tinere? 

- 25. 

- Dar ea ce vârstă are? 

Tânărul se uită la ceas şi zice: 

- Va avea 18… în 15 minute!

• Like 4
Postat

Aseară, am fost la întâlnire cu o tipă, la un restaurant. I-am spus că femeile nu ar trebui lăsate să facă toate treburile în gospodărie: curățenie, spălat, călcat, gătit și toate alea.

- Cred că rolurile ar trebui inversate, îi zic, bărbații ar trebui să facă toate lucrurile pe care le fac femeile, iar femeile să facă toate lucrurile pe care le fac bărbații.

- Sunt perfect de acord, îmi zice ea zâmbind.

- Minunat, îi răspund, întinzându-i nota de plată…

• Like 2
Postat

La mulţi ani, iubito! i-am zis soţiei mele blonde, de 1 Iunie.

- Dar ce, ţi se pare că sunt încă un copil? mă întrebă ea.

- Nu, însă i-am spus aşa, metaforic, copilului din tine! am răspuns, făcându-i cu ochiul.

- Vai, ce mă bucur! zise ea, sărind în braţele mele. De ce nu mi-ai spus, hoţomanule, până acum că sunt însărcinată?

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...