Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Ion şi Măria trebuiau să plece în America, dar n-au bani decât pentru un singur bilet. Pleacă Maria prima şi după puţin timp Ion primeşte 1.000 de dolari într-o scrisoare. După vreo câteva zile, 2.000 de dolari, apoi 5.000, apoi 8.000, apoi 10.000. Ion pleacă şi el în America fără s-o anunţe pe Măria ca să-i facă o surpriză. Intră la hotelul unde locuieşte Măria şi-o găseşte goală în pat cu un tip.

- El ţi-a dat mia de dolari pe care mi-ai trimis-o? strigă furios Ion.

- Da.

- Şi cei 2.000 de dolari, tot de la el îi ai?

- Da.

- Şi cei 5.000 şi cei 10.000 de dolari, tot el ţi i-a dat?

- Da.

- Înveleşte omul fă, că răceşte.

• Like 2
Postat

Un tip vine acasă uşor afumat, dar vesel.

- Pune masa, nevastă, că mi-e o foame…

Stă el la masă, când aude un zgomot afară. Iese pe balcon şi găseşte un ins numai în cămaşă şi chiloţi.

- Ce faci, mă, la mine pe balcon? se înfurie tipul.

- Domnule, fii rezonabil, intervine cel de pe balcon. Nu face scandal, te implor. Am avut şi eu o aventură la etajul de mai sus, a venit bărbatul acasă şi, ce să fac, am coborât pe balcon aici.

- Bată-te să te bată, se înveseleşte tipul. Nevastă! Ia adu o pereche de pantaloni de-ai mei, să poată pleca omul acasă.

Zis şi făcut, individul pleacă, iar cei doi soţi se culcă. Pe la jumătatea nopţii, sare tipul din pat şi îşi ia nevasta la bătaie.

- Ce ai, omule, ce ţi-a venit?

- Abia acum mi-am adus aminte: cretino, stăm la ultimul etaj!

• Like 2
Postat

O femeie vrea să divorțeze de soțul ei. La tribunal, judecătorul o întreabă:

- Care este motivul divorțului?

- Acum ceva timp, i-am făcut soțului meu cadou o brăţară, iar ieri am văzut-o la mâna lui dreaptă.

Judecătorul zâmbește și spune:

- Dragă doamnă, acesta nu este un motiv de divorț.

Femeia, supărată:

- Serios? Mâna lui dreaptă este secretara de la birou!

• Like 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

– Salut! Vreau să-ți spun ceva. În primul rând am întâlnit-o pe soția ta în vacanță, în al doilea rând m-am culcat cu ea, iar în al treilea rând... ce părere ai de-al doilea rând?
– În primul rând m-am despărțit de ea acum un an, în al doilea rând are sifilis, iar în al treilea rând... ce părere ai de-al doilea rând?

• Like 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...